2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Vakantie Noordzee

Vakantie Noordzee

Lekker uitwaaien op het strand, genieten van het uitzicht op de zee en tussendoor wat eten en drinken in een leuke strandtent. Een vakantie aan de Noordzee is de ultieme vakantie voor de waterliefhebber. Voor een actieve vakantie aan de Noordzee ben je bij ons aan het juiste adres. Al fietsend of wandelend kan je de duingebieden en stranden langs de kust verkennen. Bekijk ons aanboden en boek snel een fiets of wandelvakantie langs de Noordzee bij Eigenwijze Reizen.  

Fietsvakantie Noordzee 

De fietsvakantie langs de Noordzee is een afwisselende tocht die voert langs verschillende stranden en duingebieden aan de kust. Tijdens de 6-daagse trektocht vertrek je vanuit Delft richting Den Helder. Onderweg fiets je door verschillende gezellige badplaatsen langs de Noordzeekust zoals Scheveningen en Noorwijk aan Zee.

Wil je liever vanaf de eilanden de Noordzee bewonderen? Dan is de 8- of 9-daagse trektocht op de waddeneilanden zeker iets voor jou. Vanuit Harlingen vertrek je met de boot naar Vlieland om vervolgens 6 mooie tochten over de Nederlandse Waddeneilanden te maken. Een groot voordeel als je de vakantie bij ons boekt is dat je zonder zware last op je gemak kan fietsen. Wij nemen namelijk de bagage voor je mee naar de volgende bestemming. 

Zeeuwse kustFietsvakantie NoordzeeFietsvakantie Noordzee

Wandelvakantie 
Noordzee 

Een wandelvakantie Langs de Noordzee is een bijzondere ervaring. Heerlijk uitwaaien, wandelen over de schelpenpaden en genieten van de omgeving. Tijdens de 6-daagse wandelvakantie op de waddeneilanden verblijf je in het gezellige havenstadje Harlingen. Vanuit de standplaats maak je 4 wandelingen over de Nederlandse eilanden; Vlieland en Terschelling. De afstanden zijn goed te overbruggen; ook voor de niet doorgewinterde wandelaar. Na de wandeltocht keer je terug in het comfortabele hotel in Harlingen.  

1 vakanties gevonden

Vlieland en Terschelling

Nederland - Wandelvakantie - 6 dagen- Trektocht

  • Harlingen, Vlieland en Terschelling
  • Duinvalleien en kwelders
  • Wad en Noordzeestrand
vanaf 495,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSHondZwaarte zwaarte_1