Wandelvakantie Engeland

Engeland leent zich uitstekend voor een heerlijke wandelvakantie. Eigen-Wijze Reizen biedt u wandelvakanties naar onder andere Lake District, de Kanaaleilanden, Exmoor National Park en de Cotswolds. Stuk voor stuk zijn dit bestemmingen waar u kennismaakt met het glooiende Engelse landschap. Overnachten doet u in de door onze medewerkers geselecteerde hotels of bed & breakfasts. Op de trektochten is het bagagevervoer geregeld.

Vakanties — Wandelvakantie Engeland

Selectie van 4 vakanties

De Cotswolds - Groot-Brittannië - Heart of England

Wandelvakantie — 8/10 dagen — trektocht

GPS Aanrader

Bij deze wandelvakantie loopt u door een lieflijk Engels landschap van glooiende weides en akkers met eeuwenoude beuken en eiken, fraaie heggen, stapelmuurtjes en cottages. U overnacht in plaatsen met huizen van honingkleurige Cotswold-kalksteen, gezellige pubs en B&B's.

vanaf 695
Bekijk vakantie

Exmoor - Groot-Brittannië - Somerset & Devon

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

GPS Aanrader
  • Hotels/B&B's met bagagevervoer
  • Porlock, Brendon, Lynton, Simonsbath, Exford
  • Steile kliffen en heuvelende heidevelden
  • Exmoor National Park
  • Kliffenkust tussen Minehead en Combe Martin
  • Dagafstand 13-22 km
vanaf 630

Incl. vlucht of boot

Bekijk vakantie
GPS

De Kanaaleilanden liggen vlak voor de kust van Normandië. Tijdens deze wandelvakantie bezoekt u de drie grootste eilanden: Jersey, Guernsey en Sark. Bij de meeste wandelroutes maakt u gebruik van het uitgebreide busnetwerk.

vanaf 945
Bekijk vakantie

Lake District - Groot-Brittannië - Noord-West

Wandelvakantie — 8/10 dagen — trektocht

GPS Aanrader

In het noordwesten van Engeland ligt het prachtige Lake District. Een eeuwenoud gebied met talrijke meren en bezaaid met wandelpaden. U volgt hoofdzakelijk de Cumbria Way, een wandelpad door een van de mooiste en meest contrasterende landschappen van Engeland. Tijdens deze wandelvakantie overnacht u in kleine hotels en knusse B&B's.

vanaf 695

Incl. vlucht of boot

Bekijk vakantie

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt