Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelcruises Canarische Eilanden

Ga mee op wandelcruise naar de Canarische Eilanden! Laat u verrassen door de indrukwekkende vulkanische eilanden in de Atlantische Oceaan, de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden bestaan uit 13 zonovergoten eilanden met een mooie natuur. Dankzij het subtropische klimaat heeft u ook in de wintermaanden vele zonuren. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk dat is als u bijvoorbeeld in februari of maart geniet van de zon, het voortreffelijke eten en de actieve wandelingen, terwijl het in Nederland koud en guur is.

Heeft u wel eens aan een wandelcruise gedacht? Bij een wandelcruise vaart u op een luxe cruiseschip over de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan en maakt u (stads)wandelingen door authentieke steden en de prachtige natuur. De wandelingen zijn maximaal 10 kilometer per dag.

Vakanties op de Canarische Eilanden

 

Wandelvakanties Canarische Eilanden

wandelcruise tenerifeHeeft u onze nieuwste wandelvakanties al gezien? Eigen-Wijze Reizen biedt nu ook wandelcruises naar de Canarische Eilanden aan. Tijdens uw cruise bezoekt u de steden Casablanca - de stad met haar witte huizen, Barcelona - de indrukwekkende stad van Gaudi,  Alicante - een bijzondere oude stad met haar imposante kastelen en Malaga - de stad van Picasso en omgeven door bergen. Tevens maakt u een stadswandeling door Las Palmas (Gran Canaria), Pico del Inglés (Tenerife) en Funchal (Madeira). De stadswandelingen zijn zeer divers en laten u de variëteit van de eilanden zien. Zo wandelt u op Tenerife door een lavalandschap, op Madeira tussen de bergtoppen en in Alicante door een kleurrijke volkswijk.

Wilt u genieten van deze wandelvakantie wandelcruise Canarische Eilanden? Bekijk direct onze nieuwste reis en mis deze ervaring niet.

Wat maakt deze wandelvakantie zo bijzonder?

Wandelcruise canarische eilandenWat maakt deze wandelvakantie op de Canarische Eilanden zo uitzonderlijk? We geven u graag 3 redenen.

  • U vaart op een luxe cruiseschip over de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan en wandelt door bijzondere steden en natuurgebieden.
  • U bepaalt zelf met wie u wandelt en wat het wandeltempo is. Bij Eigen-Wijze Reizen wandelt u niet in een groep of met een gids. U wandelt met een zeer gedetailleerde routebeschrijving en bepaalt zelf uw eigen dagindeling.
  • U geniet van een geheel verzorgde reis inclusief vlucht, volpension op het cruiseschip en wandelingen die uitgezet zijn door onze eigen touragenten. Het ontbreekt u aan niets tijdens deze wandelvakantie op de Canarische Eilanden!

Wilt u onbezorgd genieten van de natuur en indrukwekkende steden op de Canarische Eilanden? Dan is dit nu uw kans!


Wandelcruises in Canarische Eilanden keuze uit 0 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Populair in Canarische Eilanden

Uw selectie leverde geen resultaten op