Aanbiedingen en last-minutes

Profiteer van onze aanbiedingen op fietsvakanties en wandelvakanties. Op deze pagina vindt u extra voordelige last-minutes naar populaire bestemmingen. Ook vindt u hier tijdelijke acties, waarbij u bijvoorbeeld profiteert van kortingen of extra's voor uw vakantie. Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons op Facebook of schrijf u (onder de aanbiedingen) in voor onze nieuwsbrief.

keuze uit 4 vakanties

Angles-sur-l'Anglin - Frankrijk

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Aanbieding
Hondje Kroontje Herfst Vegetarisch GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Angles-sur-l'Anglin staat hoog genoteerd op de lijst van 100 mooiste dorpen van Frankrijk. Het zeer pittoreske dorp is gelegen aan weerskanten van de steile oevers van de Anglin. Uw sfeervolle hotel heeft een binnenplaats met tuin, terras en parkeergelegenheid. U vindt er gastvrijheid en rust. Alle tien kamers zijn verschillend en stijlvol ingericht. Naast de gewone hotelkamers zijn er een aantal suites met terras te boeken.

 

Gratis extra nacht op basis van Logies Ontbijt
vanaf € 815
Bekijk vakantie

Bordeaux Grand Cru - Frankrijk

Fietsvakantie — 7 dagen — trektocht

Aanbieding
GPS Aanrader Elektrische fiets

De Bordeauxstreek is een paradijs voor wijnliefhebbers én fietsers. U fietst door de glooiende wijngaarden, langs herenhuizen en kastelen en de oevers van de Gironde. U ziet veel wijngoederen (châteaux) waar u rondleidingen kunt bijwonen en wijn kunt proeven. Deze fietstocht over rustige landwegen leidt u langs de beroemdste châteaux in de subdistricten Haut-Médoc, Côte de Bourg, Pomerol, Saint-Émilion en Entre-Deux-Mers. Overnachtingen in uitstekende hotels in bijvoorbeeld het pittoreske Saint-Émilion en de havenstad Bordeaux maken deze tocht compleet.

€ 100 korting per persoon
vanaf € 995
Bekijk vakantie

Curaçao en Bonaire - Antillen

Fietsvakantie — 9 dagen — trektocht

Aanbieding
Herfst Winterzon Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

Op Curaçao en Bonaire fietst u heerlijk zonnig. Er is het hele jaar volop zon, ook in onze koude winter. Het regent dan soms, maar zelden lang en ook dan is de tempera­tuur nog aangenaam. De zon en de wind hebben mede de zwaarte van deze fietstocht bepaald. Ons reisadvies: ‘s morgens fietsen, ‘s middags genieten in of bij het water. ​

7=6 nachten bij verlenging op Aruba
vanaf € 1680
Bekijk vakantie

Fontevraud-l'Abbaye - Frankrijk

Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

Aanbieding
GPS Kroontje

In de buurt van Saumur en Chinon, niet ver van de Loire, ligt het authentieke dorpje Fontevraud l’Abbaye, omringd door wijngaarden, bossen en kastelen. De fietstochten laten u de hoogtepunten van deze glooiende en oude Loire-regio zien. Aan het rustige dorpsplein staat een middeleeuwse abdij van koninklijke allure, de grootste en best bewaarde van Europa. Veel Engelse koningen liggen hier begraven. Tegenover de abdij staat uw aangename hotel La Croix Blanche.

€ 50 korting per persoon
vanaf € 545
Bekijk vakantie

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Blader online door onze interactieve reisgids!

reisgids

Vroegboekgeschenk

Als u voor 1 april bij ons boekt óf drie maanden voor vertrek, ontvangt u een vroegboekgeschenk. Ook dit jaar kunt u kiezen:

vroegboekgeschenk