Aanbiedingen en last-minutes

Profiteer van onze aanbiedingen op fietsvakanties en wandelvakanties. Op deze pagina vindt u extra voordelige last-minutes naar populaire bestemmingen. Ook vindt u hier tijdelijke acties, waarbij u bijvoorbeeld profiteert van kortingen of extra's voor uw vakantie. Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons op Facebook of schrijf u (onder de aanbiedingen) in voor onze nieuwsbrief.

keuze uit 8 vakanties

Angles-sur-l'Anglin - Frankrijk

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Aanbieding
Hondje Kroontje Herfst Vegetarisch GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Angles-sur-l'Anglin staat hoog genoteerd op de lijst van 100 mooiste dorpen van Frankrijk. Het zeer pittoreske dorp is gelegen aan weerskanten van de steile oevers van de Anglin. Uw sfeervolle hotel heeft een binnenplaats met tuin, terras en parkeergelegenheid. U vindt er gastvrijheid en rust. Alle tien kamers zijn verschillend en stijlvol ingericht. Naast de gewone hotelkamers zijn er een aantal suites met terras te boeken.

 

Gratis extra nacht op basis van Logies Ontbijt
vanaf € 815
Bekijk vakantie

Donauradweg, de Duitse Donauradweg - Duitsland

Fietsvakantie — 6/9/12 dagen — trektocht

Aanbieding
Hondje FVW Tocht

De Duitse Donauradweg vanaf Donaueschingen is zeker zo mooi als de Oostenrijkse, maar iets heuvelachtiger. Vanaf de bron aan de voet van het Zwarte Woud in Donaueschingen meandert de hier nog kleine Donau door schilderachtige land­schappen, met veel historische dorpen en steden. De route gaat over jaagpaden en autoluwe wegen, waarbij u langs burchten, kastelen en prachtige rotswanden komt en regelmatig mooie vergezichten heeft.

€50 korting per persoon
vanaf € 395
Bekijk vakantie

Duitse Wadden - Duitsland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Aanbieding
Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

De Wadden vormen het omvangrijkste aaneengesloten natuurgebied van West-Europa. Met al zijn vis- en schelpdieren een 'wegrestaurant' voor miljoenen trekvogels op weg van noord naar zuid en andersom. Sinds 2009 staat dit unieke getijdengebied op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

€50 korting per persoon
vanaf € 870
Bekijk vakantie

Het Krijtlandpad - Nederland

Wandelvakantie — 6 dagen — trektocht

Aanbieding
GPS

Deze wandeltocht gaat door het zuidelijkste deel van Nederland, het Zuid-Limburgse Krijtland. De streek is een waar paradijs voor uw wandelvakantie, vanwege het unieke en afwisselende heuvellandschap. Tijdens de wandelreis kunt u in pittoreske dorpen genieten­ van typisch Limburgse vlaai (gebak) en op de eerste en laatste dag van het bruisende leven in de prachtige stad Maastricht.

Van € 525 voor €495
vanaf € 525
Bekijk vakantie

Immenstaad - Duitsland

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Lastminute
Hondje Herfst FVW Tocht Elektrische fiets GPS

Immenstaad ligt aan de Duitse zonzijde van de Bodensee. Vanuit dit plaatsje heeft u een weids uitzicht over het meer en op de Alpen. Even buiten het dorp verblijft u in het rustig gelegen Ferienwohnpark. Een heerlijke basis voor vele fietstochten en uitstapjes. Op uw fietsroutes liggen, door het gebruik van de boot en af en toe de trein, bezienswaardige bestemmingen in Zwitserland en Oostenrijk binnen uw bereik.

Bij vertrek op 12 juni € 395,- per persoon
vanaf € 495
Bekijk vakantie

Langs de Elbe (Dresden-Magdeburg) - Duitsland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Aanbieding
Herfst GPS Routeboekje FVW Tocht Elektrische fiets

 De tocht begint in Dresden en u fietst op een fietspad over de dijk door de uitwaarden van de Elbe tot in Magdeburg.U komt in Wittenberg en Dessau.  Er is voldoende tijd om Dredsen te bezichten en in Magdeburg een bezoek te brengen aan de Groene Citadel of de prachtige Kathedraal.De Elberadweg is één van de meest geliefde fietsroutes in Duitsland. Het is een goed gemarkeer­de, vlakke route over aparte fietspaden en kleine landwegen.

Gratis overnachting voor de tocht in juli/aug
vanaf € 525
Bekijk vakantie

Langs de Noordzee - Nederland

Fietsvakantie — 6/8 dagen — trektocht

Aanbieding
Herfst GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

Deze afwisselende tocht voert u door uitgebreide duingebieden van waar u regelmatig een blik kunt werpen op de Noordzee. U passeert vele voormalige vissersdorpen en moderne badplaatsen. Regelmatig brengt de route u wat dieper het directe achterland in, om een bezoek te brengen aan een aantal historische steden, zoals de regeringsstad Den Haag, de gezellige stad Haarlem en de kaasstad Alkmaar. U eindigt in Den Helder of op het Waddeneiland Texel.

€50 korting per persoon
vanaf € 470
Bekijk vakantie

Zuid-Hollandse Hoogtepunten - Nederland

Fietsvakantie — 5 dagen — trektocht

Aanbieding
GPS Elektrische fiets

Vanuit Leiden fietst u door een schilderachtig Hollands landschap, een lieflijk strijdtoneel tussen land en water, met fiere poldermolens, weidse vergezichten en veel natuur. Het is opmerkelijk hoe snel de hectiek van de steden overgaat in stille fietspaden met vogelgeluiden. Tijdens uw fietsvakantie overnacht u in historierijke steden als Leiden en Delft, waar de Gouden Eeuw nog sterk aanwezig is.

€ 25 korting per persoon
vanaf € 350
Bekijk vakantie

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Blader online door onze interactieve reisgids!

reisgids

Vroegboekgeschenk

Als u 3 maanden voor vertrek bij ons boekt, ontvangt u een vroegboekgeschenk. Dit jaar kunt u kiezen uit een powerbank of korting op een fotoalbum.

vroegboekgeschenk