Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Servië

Ingeklemd tussen verschillende Balkanlanden vindt u het aantrekkelijke, gastvrije en ontspannen Servië. Hoewel het land nauwelijks bekendheid geniet als bestemming voor wandel- en fietsvakanties heeft het toch veel te bieden. Ver weg van het massatoerisme bezoekt u wijnheuvels, verstilde boerendorpjes en vele historische plekken. Het klimaat is aangenaam en maakt Servië tot een ideale bestemming voor fietsvakanties in het voorjaar of najaar. In de zomer dient u rekening te houden met hoge temperaturen. 

Vakanties in Servië

 

 

Fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties. U reist bij ons altijd zonder gids, gewapend met een duidelijke routebeschrijving en kaart. Met uw eigen reisgezelschap bepaalt u uw eigen tempo en kiest u zelf de bezienswaardigheden en alternatieve routes naar eigen wens. Dat geeft u een gevoel van vrijheid! Wel zijn onze tochten volledig verzorgd: u weet zeker dat u 's avonds overnacht in een prima hotel en ook het bagagevervoer is voor u geregeld. U hoeft zich dus nergens meer druk om te maken en kunt gewoon genieten van uw fietsvakantie.

Maatwerk is bijna altijd mogelijk. Wilt u meer weten over de fietsvakanties in Servië, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook altijd telefonisch bij ons terecht.

Nederland: 053-4303435


Fietsvakanties in Servië keuze uit 0 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Uw selectie leverde geen resultaten op