Fietsvakantie Servië

Ingeklemd tussen verschillende Balkanlanden vindt u het aantrekkelijke, gastvrije en ontspannen Servië. Hoewel het land nauwelijks bekendheid geniet als bestemming voor wandel- en fietsvakanties heeft het toch veel te bieden. Ver weg van het massatoerisme bezoekt u wijnheuvels, verstilde boerendorpjes en vele historische plekken. Het klimaat is aangenaam en maakt Servië tot een ideale bestemming voor fietsvakanties in het voorjaar of najaar. In de zomer dient u rekening te houden met hoge temperaturen. 

Vakanties in Servië

 

Fietsvakantie ServiëDe Servische Donauradweg

Eigen-Wijze Reizen staat bekend om haar uitgebreide aanbod fietsvakanties langs de Donauradweg. Behalve de traditionele trajecten in Duitsland en Oostenrijk laten onze trektochten u ook kennis maken met het minder toeristische deel van de route. In Servië voert de route van Boedapest via Hongarije en Kroatië naar Belgrado, de hoofdstad van dit aantrekkelijke land.

In Servië fietst u door toegankelijk en vlak landschap naar Novi Sad, een aantrekkelijke stad die zeker het bezoeken waard is. Daar maakt u een rondrit door de stad van ongeveer 12 kilometer en vindt u uw plezierige hotel. Het traject van Novi Sad naar Belgrado reist u met de trein, waarna u nog een dag de tijd heeft om Belgrado te ontdekken. Wilt u graag wat langer in Belgrado verblijven? Verlenging van uw verblijf is geen probleem.

» Drielandentocht Donauradweg

 

Fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties. U reist bij ons altijd zonder gids, gewapend met een duidelijke routebeschrijving en kaart. Met uw eigen reisgezelschap bepaalt u uw eigen tempo en kiest u zelf de bezienswaardigheden en alternatieve routes naar eigen wens. Dat geeft u een gevoel van vrijheid! Wel zijn onze tochten volledig verzorgd: u weet zeker dat u 's avonds overnacht in een prima hotel en ook het bagagevervoer is voor u geregeld. U hoeft zich dus nergens meer druk om te maken en kunt gewoon genieten van uw fietsvakantie.

Maatwerk is bijna altijd mogelijk. Wilt u meer weten over de fietsvakanties in Servië, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook altijd telefonisch bij ons terecht.

Nederland: 053-4303435


Fietsvakanties in Servië keuze uit 0 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

paaskorting eigen-wijze reizen

Uw selectie leverde geen resultaten op