Fietsvakantie Verenigde Staten

Op zoek naar een fietsvakantie in de Verenigde Staten? Met deze 'roadtour' maakt u op authentieke wijze kennis met het Amerikaanse leven. We bieden u een unieke trektocht waarin u niet alleen de Amerikaanse hoofdstad Washington bezoekt, maar ook 'The Big Apple' New York met haar vele bezienswaardigheden. Fietsen langs het Witte Huis of de Brooklyn Bridge is een werkelijk onvergetelijke ervaring! Bekijk onze individuele fietstrektocht door Amerika hieronder, of lees verder voor meer informatie.

Fietsvakantie Verenigde Staten

Een fietsvakantie in Verenigde Staten

Ontdek de Verenigde Staten op de fiets! Fiets door het indrukwekkende land en stop langs de diverse bezienswaardigheden. Bezoek de grote steden van de Verenigde Staten met zeer interessante bezienswaardigheden, waaronder het Witte Huis, het Capitool en de Brooklyn Bridge. Eigen-Wijze Reizen biedt daarom een indrukwekkende fietsvakantie door Verenigde Staten aan waarbij u de prachtige bezienswaardigheden ontdekt. Wees er snel bij en boek vandaag nog een fietsvakantie door Verenigde Staten!

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Verenigde Staten .

 

Bezienswaardigheden in Verenigde Staten


 • Het Witte Huis. 
   
 • Het Capitool. 
   
 • Lincoln Memorial. 
   
 • National Air & Space Museum. 
   
 • National Museum of American History. 
   
 • De Brooklyn Bridge. 
   
 • 9/11 Memorial & Museum. 
   
 • Broadway. 
   
 • Central Park. 
   
 • Guggenheim Museum. 
   
 • Vrijheidsbeeld. 
   
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Verenigde Staten

Populaire fietsvakanties in Verenigde Staten

 

Fietsvakantie door Verenigde Staten Fietsvakantie New York & Washington

Washington is de hoofdstad van de Verenigde Staten van Amerika en vormt het politieke en historische centrum van de natie. Hier kunt u zich onderdompelen in de Amerikaanse politiek en geschiedenis en het ontstaan van de Verenigde Staten. New York is de grootste stad van de USA. De metropool is het centrum van muziek, mode en cultuur. U verblijft in een hotel in Brooklyn dichtbij galeriën, musea en podia. B

Bezienswaardigheden op uw fietsvakantie zijn bijvoorbeeld: Het Witte Huis, Het Capitool, Lincoln Memorial, National Air & Space Museum, National Museum of American History, De Brooklyn Bridge en 9/11 Memorial & Museum.

Deze fietstrektocht biedt u niet alleen uren in het zadel, maar ook voldoende tijd en gelegenheid om in uw eigen tempo de beide steden te verkennen. De eerste drie dagen verblijft u in Washington, waarna u met de trein naar New York City reist. Daarna verblijft u nog vier dagen in New York. In het programma is ook een vrije dag opgenomen. Een boottocht over de rivier de Hudson is een absolute aanrader die uw fietsvakantie helemaal afmaakt.

» Fietsvakantie New York & Washington

 

 


Fietsen in Verenigde Staten

Fietsen in Verenigde Staten

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties in de hele wereld. Behalve reizen dicht bij huis zijn ook onze trektochten door Verenigde Staten erg populair. Alle fietsreizen zijn individueel. Dat betekent dat u zonder gids op pad gaat, gewapend met kaarten en een uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving. U bepaalt zelf uw eigen reisgezelschap en tempo, maar weet zeker dat alles van overnachting tot bagagevervoer tiptop geregeld is. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Maatwerk is altijd mogelijk. Wilt u een reis naar eigen inzicht aanpassen? Wij denken graag met u mee.

 

Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Verenigde Staten


Fietsvakanties in Verenigde Staten keuze uit 0 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Watertanden korting

Populair in Verenigde Staten

Uw selectie leverde geen resultaten op