Reisinformatie

Naast specifieke informatie per tocht, is er ook een grote hoeveelheid onderwerpen die voor alle tochten geldt, zoals vervoersmogelijkheden, de reisbescheiden, GPS, de boekingsmethode, de aanbetaling, annuleringsmogelijkheden e.d. Onderstaand vindt u vele onderwerpen terug. 

Vervoer

Veel van onze fiets-en wandelvakanties zijn per trein of vliegtuig te bereiken, en natuurlijk grotendeels ook per auto.

Reizen per trein   Reizen per vliegtuig  Reizen per boot

Tochten met GPS

Driekwart van onze tochten is met GPS-tracks te verkrijgen. Veel klanten ervaren het gebruik van GPS-tracks als een plezierige aanvulling op onze routebeschrijvingen. De GPS-tracks kunt u gratis ontvangen bij een boeking, naast de routebeschrijvingen op papier.  

Bij ons kunt u een GPS-toestel huren voor € 45,- per reis. Enkele dagen voor uw reis ontvangt u van ons een GPS-toestel, waar de routes van de door u geboekte reis al op staan. Na uw vakantie ontvangen wij het toestel graag zo spoedig mogelijk retour.

Huurt u een GPS-toestel, dan heeft u een eigen risico van € 150,-. Dit kunt u bij ons verzekeren voor € 1,77 per GPS per dag.

De GPS-tracks kunt u ook op uw tablet of telefoon gebruiken, vraag naar onze gebruiksaanwijzing. U installeert een app en gebruikt de routes offline, dus zonder internetkosten.

Meer over tochten met GPS
Onze fietsvakanties met GPS
Onze wandelvakanties met GPS

Handig om te weten

Onderstaand bespreken we diverse algemene onderwerpen die bij een boeking van belang kunnen zijn. Mocht er u iets niet duidelijk zijn, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, we helpen u graag! 

Voorwaarden en boekingsproces

Veel aspecten van onze reisvoorwaarden en het boekingsproces worden hieronder behandeld. Mocht u iets niet terug kunnen vinden, vraag het ons gerust!