2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Vlaanderen

Fietsroutes Vlaanderen

Voor een mooie fietsvakantie hoef je niet ver van huis. In Vlaanderen vind je vele historische steden als Brugge en Gent. De steden zijn vol van bezienswaardigheden als kerken monumenten, musea, pleinen en prachtige bouwwerken. Ook de natuur rondom de steden is adembenemend mooi. Het heuvellandschap en bosrijk gebied is de plek om heerlijk tot rust te komen tijdens een fietsvakantie. Onderweg kan je het natuurlijk niet laten om ook een terrasje te pakken en een heerlijk Belgisch speciaal biertje te proeven!

Fietsvakantie Vlaanderen

Tijdens de trektocht door Vlaanderen vertrek je vanuit de Belgische plaats Roeselare; een oude handelsstad met een prachtig historisch centrum. De routes leiden je door de bosrijke omgeving naar andere pittoreske Belgische dropen.

Fietsvakantie VlaanderenFietsvakantie Vlaanderen

Vlaanderen Culinair

Als je op vakantie gaat in Vlaanderen moet je natuurlijk ook geproefd hebben van de Belgische keuken. En wanneer gaat dat nu beter dan tijdens de fietsvakantie Vlaanderen culinair! Overdag fiets je in de groene omgeving rondom Gent, Brugge en Roeselare en ontdekt de prachtige binnensteden. ’s Avonds is het tijd voor een diner van uitstekende kwaliteit in een van de betere restaurants! Enkele van de restaurants worden zelfs genoemd in de Gault Milau!

Op reis met Eigen-Wijze Reizen

Een vakantie moet rust brengen zodat je er weer een tijdje tegenaan kan. Daarom willen wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Allereerst zorgen wij ervoor dat tijdens een trektocht jouw bagage van A naar B wordt gebracht. Zo hoef je minder inspanning te leveren tijdens het fietsen en komen jouw tassen schoon en droog aan. Ten tweede hebben wij de routes al voor je klaarliggen en staan de overnachtingsaccommodaties al vast. Dit scheelt je een hoop regelwerk. Ga op reis met Eigen-Wijze Reizen dan bent je verzekerd van een zorgeloze vakantie!

Fietsvakantie Vlaanderen