2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes West-Vlaanderen

Fietsroutes West-Vlaanderen

Historische steden, mooi landschap en heerlijk eten; West-Vlaanderen is de perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het West-Vlaamse land heeft de fietsliefhebber veel te bieden. Overdag fiets je een mooie route door de uitgestrekte bossen en langs de beekdalen. ’s Avonds strijk je neer op een terras in de gezellige Vlaamse steden. Daarbij hoort natuurlijk ook een heerlijk speciaal biertje! Bekijk het aanbod van Eigen-wijze Reizen en boek een fietsvakantie in West-Vlaanderen!

Fietsvakantie in West-Vlaanderen

In de Belgische steden valt er veel te ontdekken. Tijdens de 8-daagse fietstocht door Vlaanderen fiets je naar verschillende kleine Belgische steden en dorpen. Hier vind je vele bezienswaardigheden waaronder kerken, kastelen, musea en meer. Onderweg verblijf je in comfortabele hotels langs de route.

Fietsroutes West-VlaanderenFietsroutes West-Vlaanderen

Fietsvakantie Vlaanderen Culinair

Voor de echte fijnproever hebben wij ook een heerlijke fietstocht door West-Vlaanderen klaarstaan. Tijdens de fietsvakantie Vlaanderen Culinair fiets je onder meer door het Brugse ommeland naar de Belgische steden; Gent, Brugge en Roeselare. Wanneer je aangekomen bent op de bestemming kun je aanschuiven en krijg je een heerlijk diner van hoge kwaliteit bij een van de beste restaurants in de regio. Sommige worden zelfs genoemd in de bekende gastronomie gids; de Gault & Milau.

Onbezorgd op weg met Eigen-Wijze Reizen

Om ervoor te zorgen dat je een fijne onbezorgde vakantie tegemoet gaat hebben wij een paar dingen voor jou geregeld. Tijdens een trektocht van Eigen-Wijze Reizen kun je zonder alle bagage de tocht fietsen. Wij zorgen dat jouw bagage op de volgende accommodatie op je wacht. Ook hoef je zelf niet de route uit te zoeken. Je krijgt van ons een uitgebreide routebeschrijving mee die je netjes naar de volgende accommodatie leidt. Ga volledig verzorgd op reis in West-Vlaanderen en boek jouw vakantie bij Eigen-Wijze Reizen!

Fietsvakantie in West-Vlaanderen