2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakanties in Vlaanderen

Fietsvakanties in Vlaanderen

Een prachtige fietsvakantie door mooi en groen Vlaanderen. Wil je graag even helemaal weg zonder al te lang te reizen? Dan is deze vakantie precies wat je zoekt. Van de fietsvakanties in Vlaanderen kan je prachtige uitzichten en veel geschiedenis verwachten. Deze fietsvakanties zorgen ervoor dat je dat heerlijke 'even helemaal weg'-gevoel hebt. Heerlijk genieten van een speciaal gebrouwen biertje of een zalig glas rode wijn in de aangename bourgondische sfeer die Vlaanderen je bied, is voor iedere vakantieganger moeilijk te weerstaan. Neem een kijkje tussen alle fietsvakanties in Vlaanderen en laat je inspireren door dit prachtige gebied.

Fietsvakantie in Vlaanderen

Eigen-Wijze Reizen is gespecialiseerd in individuele fietsvakanties. Je reist met je eigen reisgezelschap en altijd zonder gids. Dat betekent dat je zelf het tempo bepaalt, dat je kunt afwijken van de routes waar gewenst en dat je kunt genieten van een gevoel van vrijheid terwijl ondertussen jouw vakantie tot in de puntjes verzorgd is. Overnachten doe je in speciaal door Eigen-Wijze Reizen geselecteerde hotels, waarmee wij nauwe contacten onderhouden.

Fietsvakantie in VlaanderenFietsvakantie in Vlaanderen

Fietsvakantie Vlaanderen

Tijdens jouw trektocht door Zuid-Vlaanderen fiets je door vele historische stadjes en afwisselende landschappen. Deze 8-daagse trektocht kan ook worden gecombineerd met de vakantie "Noord-Vlaanderen", dan ontstaat één trektocht van 13 dagen. Tijdens deze reis bezoek je onder andere Roselare, Lo, Danouter, Veurne en Ieper. Dat zegt je misschien nu nog niet zo veel, maar deze plekken geven je een bijzondere kijk op de historie van Vlaanderen.