Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakantie Noorwegen

Nieuw: Wandelvakanties Noorwegen. Ontdek de fjorden per cruise!

Houdt u van wandelen en van een indrukwekkende natuur? Dan is een wandelvakantie in Noorwegen echt een aanrader! Noorwegen staat bekend om zijn ongerepte natuur en indrukwekkende fjorden met majestueuze kliffen. Heeft u wel eens aan een wandelcruise gedacht? U geniet van de luxe van een cruiseschip, het uitzicht vanaf het water en maakt dagelijks een wandeling van ongeveer 10 kilometer. U wandelt langs talloze uitzichtpunten en geniet van de schoonheid van de fjorden.

Vakanties in Noorwegen

 

Een wandelvakantie door Noorwegen

wandelvakantie NoorwegenNieuw op onze website zijn de wandelcruises naar Noorwegen. Tijdens uw cruise bezoekt u de mooiste en indrukwekkendste fjorden van Noorwegen. U vaart vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Eidfjord. Daarna vaart u naar Alesund, Geiranger en Bergen. Vanuit Bergen vaart u terug naar Amsterdam of Rotterdam. Op de cruise kunt u heerlijk ontspannen en kijken naar de prachtigste uitzichten. Alle luxe en gemakken zijn uiteraard op het schip aanwezig. Dagelijks wandelt u ongeveer 10 kilometer langs de fraaie uitzichtpunten, azuurblauwe baaien en bijzondere havens of stadjes.

Bekijk direct onze nieuwe wandelvakantie wandelcruise Noorse Fjorden en mis de indrukwekkende natuur van Noorwegen niet!

Waarom kiest u voor een wandelvakantie van Eigen-Wijze Reizen?

natuur vakantie NoorwegenEigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar specialist in fiets- en wandelvakanties. Tijdens onze wandelvakantie komt u op de mooiste plekken in de natuur. Vaak bezoeken wij ook de minder drukbezochte gebieden van een land. Al onze wandelingen zijn uitgezet door onze ervaren touragenten. Zo weten wij zeker dat de routebeschrijving die u mee krijgt ook actueel is. U bepaalt zelf met wie u wandelt en wandelt in uw eigen tempo. Het voordeel van onze individuele wandelvakanties is dat u niet in een groep of met een gids hoeft te wandelen. Komt u onderweg een mooie plek tegen, dan kunt u daar met een gerust hart langer blijven.

Bekijk direct onze nieuwe wandelvakantie naar Noorwegen en ervaar de pracht en schoonheid van de fjorden zelf!


Wandelvakanties in Noorwegen keuze uit 1 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Populair in Noorwegen

Bergen en de Hardangerfjord - Noorwegen - Hordaland

Wandelvakantie    8 dagen    standplaats

GPS
  • Hotels
  • Bergen, Norheimsund
  • De ongerepte natuur van Noorwegen
  • Hardangerfjord
  • Eilanden en bergplateaus
  • Dagafstand 7-15 km
vanaf 695,-