Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakantie Noorwegen

Nieuw: Wandelvakanties Noorwegen. Ontdek de fjorden per cruise!

Houdt u van wandelen en van een indrukwekkende natuur? Dan is een wandelvakantie in Noorwegen echt een aanrader! Noorwegen staat bekend om zijn ongerepte natuur en indrukwekkende fjorden met majestueuze kliffen. Heeft u wel eens aan een wandelcruise gedacht? U geniet van de luxe van een cruiseschip, het uitzicht vanaf het water en maakt dagelijks een wandeling van ongeveer 10 kilometer. U wandelt langs talloze uitzichtpunten en geniet van de schoonheid van de fjorden.

Wandelvakantie Noorwegen

Een wandelvakantie in Noorwegen

Nieuw op onze website zijn de wandelcruises naar Noorwegen. Tijdens uw cruise bezoekt u de mooiste en indrukwekkendste fjorden van Noorwegen. U vaart vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Eidfjord. Daarna vaart u naar Alesund, Geiranger en Bergen. Vanuit Bergen vaart u terug naar Amsterdam of Rotterdam. Op de cruise kunt u heerlijk ontspannen en kijken naar de prachtigste uitzichten. Alle luxe en gemakken zijn uiteraard op het schip aanwezig. Dagelijks wandelt u ongeveer 10 kilometer langs de fraaie uitzichtpunten, azuurblauwe baaien en bijzondere havens of stadjes. Bekijk direct onze nieuwe wandelvakantie wandelcruise Noorse Fjorden en mis de indrukwekkende natuur van Noorwegen niet!

Bezienswaardigheden in Noorwegen


 • Ontdek de Noorse fjorden en landschappen in de plaats Bergen. 
   
 • Fløyen, één van de 7 bergen rondom Bergen, is een wandelparadijs met oneindige vergezichten. 
   
 • Bewonder het omringende eiland Osterøy met haar unieke eigenschappen. 
   
 • Ga op stadstour in Bergen en beleef de Noorse cultuur, de omringende bergen en de gekleurde huizen. 
   
 • Klim de bergen of maak gebruik van de fotogenieke tandradbaan
   
 • Beklim de Ulriken, de hoogste van de zeven bergen in de omgeving Bergen. 
   

 

Bekijk onze wandelvakanties in Noorwegen

Wandelen in Noorwegen

Wandelen in Noorwegen

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar specialist in fiets- en wandelvakanties. Tijdens onze wandelvakantie komt u op de mooiste plekken in de natuur. Vaak bezoeken wij ook de minder drukbezochte gebieden van een land. Al onze wandelingen zijn uitgezet door onze ervaren touragenten. Zo weten wij zeker dat de routebeschrijving die u mee krijgt ook actueel is. U bepaalt zelf met wie u wandelt en wandelt in uw eigen tempo. Het voordeel van onze individuele wandelvakanties is dat u niet in een groep of met een gids hoeft te wandelen. Komt u onderweg een mooie plek tegen, dan kunt u daar met een gerust hart langer blijven.

Bekijk direct onze nieuwe wandelvakantie naar Noorwegen en ervaar de pracht en schoonheid van de fjorden zelf!

Wilt u graag meer informatie over onze wandelvakantie Noorwegen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om uw droom wandelvakantie te organiseren. 

Nederland: +31(0)53 430 34 35

Bekijk onze wandelvakanties in Noorwegen


Wandelvakanties in Noorwegen keuze uit 0 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Populair in Noorwegen

Uw selectie leverde geen resultaten op