Culinaire tochten

Vindt u het eten onderweg net zo belangrijk als het fietsen of wandelen? Maak dan één van onze culinaire fietstochten! Eeen aantal van deze restaurants heeft een Michelin-ster. Ook een aantal standplaatsen heeft een uitstekende keuken, die soms vermeld staat in de Gault Millau of Bottin Gourmand, een jaargids met de betere restaurants. Eigen-Wijze Reizen gaat op zoek naar de beste overnachtingen en de meest verrassende restaurants om uw vakantie extra smakelijk te maken.

Culinaire verwennerij!

Selectie van 8 vakanties

Marcourt-en-Ardenne - België - Ardennen

Wandelvakantie — 3/4/5 dagen — standplaats

Hondje Kroontje Herfst Vegetarisch GPS FVW Tocht Culinair

Marcourt-en-Ardenne ligt in de Belgische provincie Luxemburg. Ons rustig gelegen standplaatshotel La Grande Cure is een stijlvol hotel met een uitstekende keuken en wellness. Een heerlijke uitvalsbasis voor wandeltochten.

vanaf € 195,-
Bekijk vakantie

Bourgondië Culinair - Frankrijk

Fietsvakantie — 7 dagen — trektocht

Hondje Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets

Bourgondië is bekend vanwege haar kookkunst en heerlijke wijnen. Dat betekent dat ook in de kleine dorpen de restaurants prima menu's aanbieden. In overleg met onze agent ter plaatse hebben we een fietsvakantie samengesteld die niet te zwaar fietsen combineert met maaltijden in restaurants waar ook de Fransen zelf graag eten.

vanaf € 1165,-
Bekijk vakantie

Osthouse - Frankrijk - Elzas

Fietsvakantie — 6 dagen — standplaats

Hondje Kroontje Herfst Vegetarisch GPS FVW Tocht Culinair

Osthouse ligt in de vlakke vallei van de Rijn, regio Le Grand Ried in het hart van de Elzas. Uw standplaatshotel tijdens deze fietsvakantie is gehuisvest in en rond een stijlvol gerestaureerde vakwerkboerderij. 's Avonds dineert u in het restaurant vlakbij het hotel, dat genoemd wordt in de Gault Millau. Naast authentieke vakwerkhuizen staat in Osthouse ook een fraaie 16e eeuwse waterburcht.

vanaf € 665,-
Bekijk vakantie

Provence Culinair - Frankrijk

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets

Een fietsvakantie door een gebied rijk aan historie, met een enorme variëteit aan zongerijpte wijnen, groentes en fruit. De Provence in Frankrijk is ook het gebied van de truffel, olijf en lavendel. Hier bieden wij u een fietstocht waarbij u eet in restaurants waar ook Franse fijnproevers graag een omweg voor maken.

vanaf € 1195,-
Bekijk vakantie

Cavour - Italië - Piemonte

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Hondje Kroontje Herfst Vegetarisch FVW Tocht GPS Elektrische fiets

Cavour ligt in het niet-toeristische, maar verrassende noordwesten van Italië. Uw hotel ligt in de historische stadskern en is al vele generaties in handen van dezelfde familie. In de 18e eeuw stopten hier (koninklijke) koetsen om van paard te wisselen en om de reizigers van een goede en uitgebreide maaltijd te voorzien.

vanaf € 585,-
Bekijk vakantie

Drenthe Culinair - Nederland

Fietsvakantie — 4/6 dagen — trektocht

Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets

Een heerlijke fietstocht door het afwisselende en fietsvriendelijke Drenthe. Over rustige paden en wegen fietst u langs de mooiste natuurterreinen, dorpen en bezienswaardigheden. De prehistorische hunebedden, de eeuwenoude esdorpen en de 19e eeuwse geschiedenis van de koloniën zijn overal zichtbaar aanwezig. 's Avonds ontspant u bij een goed diner. 

vanaf € 495,-
Bekijk vakantie

Limburg Culinair - Nederland

Fietsvakantie — 4/6 dagen — trektocht

Hondje Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets

Een gevarieerde en verfrissende fietstocht door het lekkerbekkenlandschap in Nederlands én Belgisch Limburg. Met de Maas als leidraad en beekdalen, boswegen en heidepaden als richtsnoer ontdekt u idyllische dorpen en pittoreske stadjes.

vanaf € 475,-
Bekijk vakantie

Twente Culinair - Nederland

Fietsvakantie — 4/7 dagen — trektocht

Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader

Een heerlijke fietsvakantie door één van de mooiste fietsgebieden van Nederland: Twente. Havezathes, bossen en boerderijen met eeuwenoude erven wisselen dorpen en (kunst)stadjes af. U maakt kennis met het kleinschalige coulisselandschap van Twente en het vlak over de grens gelegen waterrijke Nordhorn en Gronau. Een terrasje is nooit ver weg.

vanaf € 520,-
Bekijk vakantie

Vakanties top 3

 • Madeira trektocht — Portugal

  Wandelvakantie — 8/15 dagen — trektocht

  Prijs op aanvraag
 • Marcourt-en-Ardenne — België

  Wandelvakantie — 3/4/5 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 195,-
 • Bolzano fietsen — Italië

  Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 545,-

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt