2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Eilandhoppen in Nederland

Eilandhoppen in Nederland

Eilandhoppen is een leuke manier om meerdere eilanden in een land te bezoeken. Je kunt gaan eilandhoppen in onder anderen Spanje, Griekenland en Thailand, maar ook in ons eigen land. De Nederlandse Waddeneilanden met het unieke landschap lenen zich uitstekend voor een actieve vakantie aan het water. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder ons aanbod aan fiets en wandelvakanties op de Eilanden.  

Fietsvakantie Waddeneilanden. 

Eilandhoppen op de wadden tijdens een actieve fietsvakantie. De eilanden zijn rijk aan fietspaden die je leiden naar de mooiste plekjes op de wadden. Tijdens de 8-daagse fietstocht op de Waddeneilanden vertrek je vanuit Harlingen en fiets je telkens naar een ander eiland. Met de boot word je van en naar de eilanden gebracht. Onderweg fiets je langs de duingebieden en stranden. Wanneer je uitgewaaid bent, strijk je neer in een van de comfortabele hotels op de route. Wij zorgen ervoor dat de bagage op je volgende bestemming komt, zodat  je zonder zware bepakking kan genieten van de tocht.  

Eilandhoppen in NederlandEilandhoppen in Nederland

           Fietsvakantie Harlingen 

Tijdens de 4-daagse fietsvakantie vanuit de havenstad Harlingen bezoek je de eilanden Vlieland en Terschelling. Onderweg fiets je langs duingebied en bosrijke omgeving. Daarnaast breng je een bezoek aan de Friese steden Bolsward en Franeker. Deze steden worden gekenmerkt door de historische binnenstad, de grachten en de monumentale panden. 

Wandelvakantie Vlieland en Terschelling 

Wil je graag te voet de Nederlandse eilanden ontdekken? Geen probleem. Vanuit de standplaats bewandel je 5 mooie wandelroutes in Terschelling en Vlieland. De routes leiden je langs de bijzondere natuurgebieden op de eilanden. 's Avonds keer je terug in het hotel in de standplaats Harlingen; een historische Friese havenstad met een gezellig centrum! 

West-TerschellingWandelvakantie Terschelling

vakantie gevonden

De Waddeneilanden

Nederland - Fietsvakantie - 9 dagen- Trektocht

  • Harlingen, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden
  • Boottochten op de Waddenzee
  • Fietsen door het duingebied
vanaf 995,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_1