2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
De mooiste reizen in de herfstvakantie

De mooiste reizen in de herfstvakantie

Herfsttinten, zoek ze op! Het najaar biedt nog volop mogelijkheden om te gaan fietsen of wandelen. De natuur is prachtig en de delicatessen van de herfst, bessen en paddestoelen, liggen voor het oprapen. Denk niet alleen aan Zuid-Frankrijk, maar ook aan Zuid-Duitsland of aan Oostenrijk. Vanwege het landklimaat duren de nazomers daar langer dan wij gewend zijn. Dichter bij huis, in Nederland of in België, is een tocht met prachtige warme herfstkleuren ook zeker een aanrader!

Fiets- en wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen gespecialiseerd in fiets- en wandelvakanties dichtbijhuis, in Europa en daarbuiten. Kies tussen een standplaatsvakantie of een trektocht en ga te voet of met de fiets het land ontdekken. Geniet van glooiende landschappen en prachtige uitzichten. Onze reizen zijn met zorg samengesteld door onze medewerkers. Alle reizen zijn individueel, je reist zonder gids, gewapend met een Nederlandstalige routebeschrijving en duidelijke kaarten.

De mooiste locaties die nog beter tot hun recht komen in de herfst door hun aantrekkelijke natuur. Ook bieden wij veel locaties die een aangename temperatuur hebben in de herfst, zo kan je nog even genieten van de zon. De mooiste herfstkleuren, ongerepte natuur en door de mooiste uitzichten ben je er even helemaal tussenuit.

Marcourtwandelvakanties

1 vakanties gevonden

Mooi Twente

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Rijssen, Almelo, Oldenzaal, Enschede
  • Heerlijk fietsen tussen Dinkel en Regge
  • Golvende essen en bosrijke landgoederen
vanaf 350,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1