Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Mooiste wandelroutes van Nederland

Mooiste wandelroutes van Nederland

Wil jij graag een prachtige vakantie die actief is en met een korte reistijd? Waarom geen vakantie in eigen land? Nederland heeft de mooiste wandelroutes die wij speciaal voor u ontwikkeld hebben. Er is nog veel van Nederland te ontdekken, dus neem snel een kijkje in onze selectie van wandelroutes in Nederland. Het voordeel van er even helemaal uit zijn en geen nadelen van lange reistijden om lekker op pad te gaan! Dat is toch wat iedereen het liefste wil?

Wandelvakanties in Nederland

Al sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen expert in het samenstellen van fietsvakanties en wandelvakanties op de meest prachtige locaties.
Een standplaatsvakantie of een trektocht kan individueel gedaan worden. Met een duidelijke routebeschrijving vol met bezienswaardigheden en een duidelijke, Nederlandstalige kaart kun je heerlijk genieten van prachtige landschappen en uitzichten. Vakanties in alle werelddelen, maar natuurlijk ook in eigen land, Eigen-Wijze Reizen biedt de mooiste vakanties en,
voor ieder wat wils!

Wil je jouw eigen land écht ontdekken zonder lange reistijden? Met de mooiste wandelroutes leer je Nederland helemaal opnieuw kennen. Onze medewerkers hebben zorgvuldig die locaties en routes uitgekozen die jouw actieve vakantie qua sfeer en entourage naar een hoger niveau tilt. Laat je verrassen door de mooiste uitzichten, landschappen en wandelroutes in Nederland.

Wandelvakanties in Nederland

1 vakanties gevonden

Veluwe en IJsselvallei

Nederland - Wandelvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Wageningen, Heelsum, Arnhem, Rheden, Eerbeek, Bronckhorst, Vorden
  • Natuurpracht op de Veluwezoom en Posbank
  • Kasteel Doorwerth, Kasteel Vorden
vanaf 695,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSZwaarte zwaarte_1