2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Ontdek de mooiste plekjes met deze wandelvakanties

Ben jij een fervente wandelaar en wil je graag nieuwe paden ontdekken? Dan zijn deze wandelvakanties misschien wel iets voor jou! Eigenwijze Reizen biedt verschillende wandelreizen aan in Nederland en Europa, waarbij je op je eigen tempo de mooiste routes ontdekt. In deze blog bespreken we drie van hun populaire wandelvakanties: het Pieterpad, Esch-sur-Sure en Vlieland en Terschelling.

Wandelvakantie het Pieterpad

Het Pieterpad is een bekende langeafstandswandelroute in Nederland die loopt van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht. De route is ruim 500 kilometer lang en voert je door de mooiste natuurgebieden, historische steden en gezellige dorpjes. Bij Eigenwijze Reizen kun je een 9-daagse wandelvakantie boeken, waarbij je een deel van het Pieterpad aflegt en overnacht in comfortabele hotels.

Tijdens de wandelvakantie van het Pieterpad loop je door het prachtige landschap van Drenthe en Overijssel. Je wandelt langs de uitgestrekte heidevelden van het Dwingelderveld en de Holtenberg, maar ook langs historische steden als Zwolle en Ommen. Eigenwijze Reizen zorgt ervoor dat je bagage van hotel naar hotel wordt gebracht, zodat je alleen hoeft te denken aan het genieten van de omgeving.

Vakantie het Pieterpad

hetpieterpad


Wandelvakantie Esch-sur-Sure

Ben je op zoek naar een wandelvakantie in Europa? Dan is de Esch-sur-Sure wandelvakantie van Eigenwijze Reizen misschien wel iets voor jou! Esch-sur-Sure is een klein dorpje in het noorden van Luxemburg en wordt omring door de prachtige natuur van de Ardennen. Tijdens deze wandelvakantie loop je door dit schitterende landschap en ontdek je de mooiste plekjes van Esch-sur-Sure en omgeving.

Je overnacht in een sfeervol hotel in het dorpje Esch-sur-Sure en elke dag wandel je een andere route. Zo wandel je bijvoorbeeld langs de rivier de Sûre en door de bossen van de Ardennen. Je komt langs schilderachtige dorpjes en historische bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Bourscheid en de abdij van Clervaux. Na een dag wandelen kun je in het hotel genieten van een heerlijk diner en uitrusten voor de volgende wandeldag.

Vakantie Esch-sur-Sure

landschapWandelvakantie Vlieland en Terschelling

Wil je graag de Nederlandse Waddeneilanden ontdekken? Boek dan een wandelvakantie bij Eigenwijze Reizen en ontdek de natuur en rust van Vlieland en Terschelling. Tijdens de wandelvakantie loop je over de uitgestrekte stranden en door de duinen van de Waddeneilanden en ontdek je de bijzondere flora en fauna.

Je overnacht in comfortabele hotels op beide eilanden, zodat je na een dag wandelen heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Op Vlieland verblijf je in het gezellige Hotel Zeezicht, gelegen aan de Waddenzee. Op Terschelling overnacht je in het knusse Hotel Nap, midden in het pittoreske dorpje Hoorn. Beide hotels zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf.

Wandelvakantie Vlieland en Terschelling

terschelling


Kortom, de wandelvakanties van Eigenwijze Reizen bieden voor ieder wat wils. Of je nu graag wandelt door de Nederlandse natuur, het buitenland wilt ontdekken of de rust en schoonheid van de Waddeneilanden wilt ervaren, Eigenwijze Reizen heeft een passende wandelvakantie voor jou. Met hun jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en oog voor comfort en kwaliteit ben je verzekerd van een onvergetelijke wandelervaring. Boek nu jouw wandelvakantie bij Eigenwijze Reizen en ontdek de mooiste plekjes te voet!