Rondreis Griekenland

Griekenland: het land van de zon, zee, ontelbare eilanden, Moussaka, Raki en duizenden jaren historie. Griekenland is een prachtige bestemmin voor liefhebbers van stralendblauwe luchten en zeeën, veelzijdige natuur, lekker eten en drinken en prachtige bezienswaardigheden.

Vakanties — Rondreis Griekenland

Selectie van 10 vakanties

Corfu Wandelen - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Als u wandelt op Corfu, verbaast u zich over de vele kleuren groen op dit eiland. De ontelbare olijfgaarden, de ranke cipressen, de donkere bossen en de kleine wijngaarden zorgen voor een aangenaam decor tijdens uw wandelvakantie. In het voorjaar met uitbundige bermen vol orchideeën. In het najaar begroeten duizenden cyclaampjes de wandelaar. Op Corfu voeren oude wandelpaden u door de prachtige natuur, met een dagje hoofdstad als cultureel intermezzo.

vanaf € 395,-
Bekijk vakantie

Dodekanesos - Griekenland

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

Elektrische fiets

Fietsen en varen langs twee, drie of vier eilanden in de zonovergoten Egeïsche Zee. U bezoekt de eilanden van Kolossos en Asklypion, van kruisvaarders en sponsvissers, van oleanders en bougainvilles, van bijeneters en smaragdhagedissen. Stuk voor stuk Griekse paradijsjes met Italiaanse en Turkse invloeden, maar elk met z'n eigen karakter en sfeer. U fietst door de kuststreken met slechts af en toe een echte helling.

vanaf € 620,-
Bekijk vakantie

Ionische Kust en Eilanden - Griekenland

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

Aanbieding
FVW Tocht Herfst GPS

Voor de westkust van Griekenland liggen de Ionische Eilanden. Tijdens deze 11- of 15-daagse fietsvakantie verkent u Corfu, Kefalonia, Ithaka, Lefkas en een deel van het vasteland. Het fietsen wordt afgewisseld met veerboottochtjes over de blauwe Ionische Zee.

vanaf € 920,-
Bekijk vakantie

Kefalonia - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Het grootste eiland voor de Griekse westkust is tevens het stilste eiland in deze regio. Weinig inwoners, weinig toeristen én een schitterend ruig landschap met bekoorlijke dorpen en grillige kusten maken Kefalonia tot een uitstekend eiland voor een wandelvakantie. U verblijft in de plaatsjes Agia Evfimia en Sami. Beide liggen in het oosten aan een mooie baai met uitzicht op Ithaka, ooit de thuisbasis van Odysseus. Natuurlijk gaat u daar een dagje naartoe.

vanaf € 395,-
Bekijk vakantie

Paxós - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Ten zuiden van het bekende Corfu ligt Paxós. Het is een piepklein eiland met drie havenplaatsjes en wat verspreide nederzettingen in het binnenland. Het wegennet is zo beperkt dat je er zelfs op de fiets gauw mee klaar bent, maar voor een wandelvakantie is het een paradijsje. Vooral omdat er, meer nog dan op Corfu, veel oude paden zijn bewaard, vaak door muurtjes van opgestapelde stenen gescheiden van de eindeloze olijfgaarden en niet zelden eindigen op met een verbluffend uitzicht op de steile krijtrotsen van de westkust.

vanaf € 485,-
Bekijk vakantie

Rhodos Elafos - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Elektrische fiets

Tijdens deze fietsvakantie trekt u in 8 dagen door het midden en zuiden van Rhodos. U leert het Griekse eiland kennen als verrassend groen, met een afwisselend landschap. Rustig én gastvrij op z'n Grieks! Tijdens het fietsen is er veel te zien, waaronder Lindos: een middeleeuws stadje, bekroond door een burcht en een tempel. In de zuidelijke dorpen geniet u van een frappé op een terras onder een boomgrote ficus. U fietst langs bloeiende agave's naar de Zeven Bronnen, naar de burchten van Monolithos en Kritinia en de opgravingen van de antieke stad Kamiros.

vanaf € 585,-
Bekijk vakantie

Zakynthos - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Aanbieding
Herfst

Zakynthos is het zuidelijkste eiland voor de westkust van Griekenland. Het is één van de groenste eilanden van de Griekse archipel en is beroemd vanwege de spierwitte krijtrotsen die scherp afsteken tegen het stralend blauwe zeewater. Tijdens uw 8-daagse wandelvakantie loopt u in de buurt van die krijtrotsen bij Keri en u maakt wandelingen over een groene heuvelrug met pittoreske dorpen.

vanaf € 395,-
Bekijk vakantie

Vakanties top 3

 • Madeira trektocht — Portugal

  Wandelvakantie — 8/15 dagen — trektocht

  Prijs op aanvraag
 • Marcourt-en-Ardenne — België

  Wandelvakantie — 3/4/5 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 195,-
 • Bolzano fietsen — Italië

  Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 545,-

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt