Fietsvakantie Hongarije

Hongarije: een prachtig land in Centraal-Europa, ingeklemd tussen onder andere Oostenrijk, Slowakije en Roemenië. Een gastvrij land met een prachtige cultuur, natuur en architectuur, en daarmee een heel geschikt land om met de fiets te verkennen. Hongarije was van oorsprong onderdeel van de dubbelmonarchie Oostenrijk-Hongarije. Na de Tweede Wereldoorlog was het land communistisch, tot de val van de Muur in 1989. Daarna ontstond de Republiek Hongarije en sinds 2004 is Hongarije lid van de Europese Unie. Op een fietsvakantie in Hongarije maakt u kennis met het roemruchte verleden, het heden en de prachtige natuur van het land.

Fietsvakanties in Hongarije keuze uit 2 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

paaskorting eigen-wijze reizen
Hondje GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Donauradweg, Van Wenen naar Boedapest - Hongarije

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Op deze fietsvakantie bezoekt u de drie Europese hoofdsteden uit het oude Habsburgse Rijk. Het eerste deel van de Hongaarse Donauradweg brengt u van Wenen via Bratislava naar Boedapest. U fietst tijdens dit deel van de Donau fietsroute minder vaak langs de rivier dan bij de overige trajecten.

vanaf 595
Bekijk
GPS

Drielandentocht Donauradweg - Hongarije - Servië - Kroatië

Fietsvakantie — 12 dagen — trektocht

U fietst in 12-dagen vanaf Boedapest langs de Donau door Hongarije en Kroatië naar de Servische hoofdstad Belgrado. De Donau leidt u langs natuurrijke oevers en wijnbouwstreken. U maakt kennis met de geschiedenis, cultuur en wijnen van
Hongarije en de Balkan. Verlengen in Boedapest en Belgrado raden wij zeer aan.

vanaf 1215

INCL. HUURFIETS

Bekijk