2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Reisinformatie

Naast specifieke informatie per tocht, is er ook een grote hoeveelheid onderwerpen die voor alle tochten geldt, zoals vervoersmogelijkheden, de reisbescheiden, GPS, de boekingsmethode, de aanbetaling, annuleringsmogelijkheden e.d. Onderstaand vind je vele onderwerpen terug. 

Vervoer

Veel van onze fiets-en wandelvakanties zijn per trein of vliegtuig te bereiken, en natuurlijk grotendeels ook per auto.

Reizen per trein   Reizen per vliegtuig  Reizen per boot

Tochten met GPS

Onze meeste tochten zijn met GPS-tracks te verkrijgen. Veel klanten ervaren het gebruik van GPS-tracks als een plezierige aanvulling op onze routebeschrijvingen. De GPS-tracks ontvang je gratis bij een boeking, naast de routebeschrijvingen op papier.  

Bij ons kun je een GPS-toestel huren voor € 45,- per reis. Enkele dagen voor jouw reis ontvang je van ons een GPS-toestel, waar de routes van de door jou geboekte reis al op staan. Na je vakantie ontvangen wij het toestel graag zo spoedig mogelijk retour.

Huur je een GPS-toestel, dan heb je een eigen risico van € 150,-. Dit kun je bij ons verzekeren voor € 1,77 per GPS per dag.

De GPS-tracks kun je ook op je tablet of smartphone gebruiken, de gebruiksaanwijzing ontvang je bij de reisbescheiden. Je installeert een app en gebruikt de routes offline, dus zonder internetkosten.

Meer over tochten met GPS
Onze fietsvakanties met GPS 
Onze wandelvakanties met GPS

Handig om te weten

Onderstaand bespreken we diverse algemene onderwerpen die bij een boeking van belang kunnen zijn. Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, we helpen je graag! 

Voorwaarden en boekingsproces

Veel aspecten van onze reisvoorwaarden en het boekingsproces worden hieronder behandeld. Mocht je iets niet terug kunnen vinden, vraag het ons gerust!