Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Wandelvakantie Zwitserland

Wandelvakanties in Zwitserland

De zuivere lucht en schitterende natuur maken Zwitserland tot een geliefd land voor wandelvakanties. De Zwitserse wandelroutes zijn voorzien van goede bewegwijzering, wat het wandelen in dit land extra plezierig maakt. Met een wandelreis van Eigen-Wijze Reizen leer je Zwitserland op een geheel andere manier kennen. Je wandelt over onontdekte paden langs prachtige uitzichten. Je voelt je snel thuis door de gastvrijheid van de lokale bevolking. Wij bieden wandelreizen vanuit een standplaats met overnachtingen in uitstekende hotels. Je ontvangt van ons een duidelijke routebeschrijvingen met kaarten, uiteraard in het Nederlands. 

»Lees meer over onze wandelvakanties in Zwitserland
openstreetmap

1 wandelvakanties gevonden

Wengen

Zwitserland - Wandelvakantie - 8 dagen- Standplaats

  • Hotel Restaurant Bären incl. halfpension
  • Grindelwald, de Männlichen, Mürren, Kleine Scheidegg, Interlaken, de First, Schynige Platte
  • Wandelen in de Zwitserse Alpen
vanaf 1735,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSHondZwaarte zwaarte_12

Nog geen keuze kunnen maken?

Laat je inspireren met vakantie ideeën

Wandelvakantie Zwitserland

Een wandelvakantie in Zwitserland

Zwitserland is een prachtig land om op wandelvakantie te gaan. De natuur is prachtig en door de zuivere lucht is dit een ideaal vakantieland voor een actieve vakantie. Goede bewegwijzering en perfect kaartmateriaal zijn ook mooi meegenomen wanneer je hier gaat wandelen. Eigen-Wijze Reizen biedt een 8-daagse wandelvakantie in Zwitserland aan.

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden.

Bijna elke reis kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Word je graag telefonisch te woord gestaan of ben je nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Bezienswaardigheden in Zwitserland

  • Wandel rondom de Jungfrau met imposante bergen en kristalheldere meren. 
  • Ontdek Wengen, een dorp op 1274 meter hoogte, op een beschutte, zonnige plek aan de voet van drie fenomenale bergtoppen. 
  • Aan de Schilthorn, een ronddraaiend panorama restaurant op bijna 3000 meter hoogte dat na een James Bond film wereldberoemd is. 
  • Bezoek Grindelwald, ingebed in een onvervalst alpenlandschap aan de voet van de Eiger-nordwand. 
TipVakantie tip

Wandel in Wengen

Imposante bergen, kristalheldere meren en goed gemarkeerde wandelpaden kenmerken het wandelgebied rondom de Jungfrau. Gelegen in het hart van Zwitserland is Wengen de ideale uitvalsbasis voor jouw wandelvakantie.

Vragen over wandelvakanties in Zwitserland

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over wandelvakanties in Zwitserland

Een wandelvakantie in Zwitserland biedt een ongeëvenaarde combinatie van adembenemende berglandschappen, goed onderhouden wandelpaden, kristalheldere meren en een rijke alpiene cultuur, waardoor het een ideale bestemming is voor wandelliefhebbers.

Zwitserland kent een prachtig gebied voor een wandeltocht de bekende Wengen.

De beste periode om een wandelvakantie in Zwitserland te boeken is meestal in de zomermaanden (juni tot september), wanneer het weer aangenaam is en de meeste wandelpaden toegankelijk zijn. Juli en augustus zijn vaak het drukst. Voor alpiene wandelingen is de beste periode tussen juli en september, wanneer de sneeuw gesmolten is. In de lagere gebieden kunnen de lente (mei-juni) en de vroege herfst (september-oktober) ook aangename momenten zijn om te wandelen.

Boek jouw wandelvakantie op onze website

Wil je graag meer informatie over onze wandelvakanties in Zwitserland of heb je speciale wensen? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.

053 - 430 3435
Chat met ons