Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen in denemarken

Fietsvakanties in Denemarken

Overweeg je op fietsvakantie naar Denemarken te gaan? Met Eigen-Wijze Reizen ben je verzekerd van een geslaagde individuele fietsvakantie in Denemarken, waarbij je de mooiste bezienswaardigheden en landschappen te zien krijgt. Je hebt keuze uit een fietsvakantie met standplaatshotel op het eiland Bornholm en een trektocht in het veelzijdige Denemarken. Bij beide fietsvakanties verblijf je voor een groot deel aan de kust van de Oostzee. Het wordt heerlijk uitwaaien tijdens je fietsvakantie in Denemarken! Bekijk hierboven het aanbod fietsreizen in Denemarken van Eigen-Wijze Reizen. Kies hieronder je bestemming!

»Lees meer over onze fietsvakanties in Denemarken
openstreetmap

2 fietsvakanties gevonden

Funen en Ærø

Denemarken - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

 • Svendborg, Ærø, Faaborg
 • Eilanden en mooie stranden
 • Charmante steden en dorpen
vanaf 1065,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_12

Denemarken

Denemarken - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

 • Kopenhagen, Helsingør, Hillerød, Roskilde
 • Kronborgkasteel, Amalienborgpaleis, vesting Kastellet
 • Boottocht naar Zweden
vanaf 1290,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_12

Nog geen keuze kunnen maken?

Laat je inspireren met vakantie ideeën

Fietsvakantie Denemarken

Een fietsvakantie in Denemarken

Geniet van het prachtige land Denemarken met de fiets. Bij Eigen-Wijze Reizen hebben we speciaal voor de fietsliefhebbers een fietsvakantie samengesteld, waarin je de belangrijkste kastelen en tuinen van het Scandinavische land bezoekt. Bovendien beleef je de Deense stranden en fjorden in deze fietsvakantie. Ben je op zoek naar een actieve fietsvakantie door het indrukwekkende Denemarken? Dan is een fietsvakantie door Denemarken ideaal!

Denemarken ligt samen met Noorwegen, Zweden en Finland in het noorden van Europa. Tegelijkertijd grenst Denemarken aan Duitsland. Het land kent prachtige natuur, cultuur en bezienswaardigheden. Wist je bijvoorbeeld dat Denemarken ook een echt fietsland is? Het wordt niet voor niets vergeleken met Amsterdam. Ontdek waarom en bekijk hieronder de mooiste fietsvakanties uit Denemarken:

Fietsvakantie Denemarken: Dé trektocht door Denemarken

Fietsen in Denemarken

Denemarken is één van de oudste koninkrijken ter wereld. Tijdens deze trektocht door Kopenhagen en Seeland bezoek je de belangrijkste kastelen en tuinen van deze voormalige grootmacht in Scandinavië. Tijdens deze fietsvakantie verken je de fietsvriendelijke Deense hoofdstad Kopenhagen en het noorden van Seeland. Deze vakantie verenigt de Deense historie met de levendige hoofdstad, de stranden en fjorden langs de kust en het glooiende Deense platteland. En je maakt een uitstapje naar Zweden. Een gevarieerde fietsvakantie voor iedereen die Denemarken beter wil leren kennen!

Fietsen in Denemarken

Eigen-Wijze Reizen is al sinds 1986 specialist in individuele wandel- en fietsvakanties. Met talrijke bestemmingen in heel Europa en daarbuiten bedienen we liefhebbers van actieve vakanties uit voornamelijk Nederland en België, maar inwoners van andere landen weten ons ook te vinden. Alle vakanties zijn individueel (je reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vind je diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden.

Bijna elke reis kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Word je graag telefonisch te woord gestaan of ben je nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Bezienswaardigheden in Denemarken

 • Ontdek en proef het sfeervolle Kopenhagen met gekleurde huisjes, sfeervolle restaurants en monumenten. 
 • Bezoek het Rosenborgkasteel, een stadspaleis uit 1607. 
 • Neem een kijkje bij het beroemde beeld van de Kleine Zeemeermin
 • Het beroemde kasteel Kronborg, het decor van William Shakespeare's toneelstuk Hamlet. 
 • Frederiksborgslot, een kasteel uit de 17e eeuw in de Hollandse renaissancestijl. 
 • Loop door Roskilde, de oude hoofdstad van Denemarken. 

Vragen over fietsvakanties in Denemarken

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over fietsvakanties in Denemarken

Een fietsvakantie in Denemarken biedt een combinatie van fietsvriendelijke infrastructuur, prachtige landschappen, rijke cultuur, gastvrije bevolking en de mogelijkheid om het land op een ontspannen en milieuvriendelijke manier te verkennen, waardoor het een ideale bestemming is voor fietsliefhebbers

Wil je fietsen in Denemarken? Dan is dit een must. Aarhus en Samsø vind je een prachtige fietsroute.

Ja, de fietsroutes in Denemarken zijn over het algemeen zeer geschikt voor beginners. Denemarken heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden en -routes die goed onderhouden zijn en gemakkelijk te volgen. Veel van deze routes zijn vlak en bevinden zich in landelijke gebieden, langs de kustlijn en door charmante dorpen en steden. Deze routes bieden een ontspannen en veilige fietservaring, ideaal voor beginnende fietsers. Het is altijd verstandig om de specifieke details en moeilijkheidsgraden van de fietsroutes te raadplegen voordat je op pad gaat, zodat je een route kunt kiezen die past bij jouw fietservaring en conditie.

Boek jouw fietsvakantie op onze website

Wil je graag meer informatie over onze fietsvakanties in Denemarken of heb je speciale wensen? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.

053 - 430 3435
Chat met ons