Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakantie Luxemburg

Fietsvakanties in Luxemburg

Ben je op zoek naar een actieve fietsreis in een rustige omgeving? Dan is een fietsvakantie in Luxemburg een goede keus. Geniet van schitterende vergezichten, mooie kastelen en verkeersarme fietsroutes tijdens je fietsreis in dit bijzondere land. Bij Eigen-Wijze Reizen vind je diverse fietsvakanties in Luxemburg, beide op basis van halfpension. En het mooiste is: je bagage wordt voor je vervoerd! De fietsreis is ook als wandelvakantie te boeken. Ben je benieuwd naar onze fietsvakanties in Luxemburg? Klik dan hiernaast om er meer over te lezen.

»Lees meer over onze fietsvakanties in Luxemburg

2 fietsvakanties gevonden

Vennbahn

België, Duitsland, Luxemburg, Nederland - Fietsvakantie - - Trektocht

 • Maastricht, Eupen, St. Vith, Clervaux, Bütgenbach, Aken
 • Vierlandentocht over groen-gebaande wegen
 • Natuurpark De Hoge Venen
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2

Vijflandentocht

België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland - Fietsvakantie - 10 dagen- Trektocht

 • Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland
 • Drielandenpunt
 • Vennbahn
vanaf 1055,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_23

Nog geen keuze kunnen maken?

Laat je inspireren met vakantie ideeën

Fietsvakantie in Luxemburg

Fietsvakantie in Luxemburg

Luxemburg is een van de kleinste landen in Europa. Het land dat grenst aan BelgiëDuitsland en Frankrijk is zeer geschikt voor een fietsvakantie. Hier kun je genieten van prachtige uitzichten vanuit de heuvels en bezoeken aan schitterende musea. Bij Eigen-Wijze Reizen bieden we mooie fietsroutes door Luxemburg aan, inclusief gratis routebeschrijvingen en sfeervolle hotels die voor je zijn geregeld. Als je kiest voor een trektocht, profiteer je zelfs van gratis bagagevervoer. Op die manier kun je volop genieten van je fietsvakantie in Luxemburg!

Standplaatsen en trektochten Luxemburg

Bij Eigen-Wijze Reizen heb je de keuze uit trektochten en standplaats fietsvakanties in Luxemburg. Met een trektocht fiets je van het ene hotel naar het andere, terwijl wij de bagage voor je vervoeren naar het volgende hotel. Bij een standplaats fietsvakantie ontdek je de omgeving vanuit één hotel, waar je verblijft gedurende je hele vakantie.

Voordelen fietsvakantie bij Eigen-Wijze Reizen

Fietsvakantie in Luxemburg

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen het adres voor volledig verzorgde wandel- en fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Zo ook fietsvakanties en zelfs wandelvakanties in Luxemburg. Alle fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn individueel. Dat betekent dat je reist zonder gids en dat u uw eigen reisgezelschap bepaalt. Je gaat op pad gewapend met een duidelijke routebeschrijving en kaart, en bepaalt zelf hettempo en dagindelingen. Er is in het programma volop ruimte om waar gewenst af te wijken van de route of om bezienswaardigheden te bezoeken.

Trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. Je hoeft dus niet te fietsen met je zware bepakking; deze staat 's avonds al op je te wachten in de door onze eigen medewerkers geselecteerde hotels.

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden.

Bijna elke reis kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Word je graag telefonisch te woord gestaan of ben je nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Bezienswaardigheden in Luxemburg

 • Drielandenpunt
 • De grote stuwdam Wesertalsperre
 • Prachtige Natuurpark De Hoge Venen
 • Indrukwekkende hoogteverschillen
 • Volg de schitterende rivier de Maas
 • Fiets door 5 landen!
 • Veel historie en musea
TipVakantie tip

Vennbahn

Een uitgekiend tracé van verkeersvrije wegen en voormalige spoorbanen (Vennbahn) voert je met minimale inspanning en in alle rust door de prachtige heuvellandschappen van de Hoge-Venen en Eifel.

Vragen over fietsvakanties in Luxemburg

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over fietsvakanties in Luxemburg

Met een fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen ontdekt u op een actieve manier het prachtige land Luxemburg in een korte tijd. Zo fietst je schitterende fietsroutes en kom je langs indrukwekkende bezienswaardigheden. Hotels, routebeschrijvingen en bagagevervoer (trektochten) zijn voor je geregeld! Ideaal, want zo kun je zorgeloos genieten van je fietsvakantie in Luxemburg.

Een van de allermooiste fietsroutes in Luxemburg is de Vennbahn. De fietstocht brengt u van Luxemburg naar Aken in Duitsland. De Vehnnbahn is een oude spoorlijn en tegenwoordig door veel fietsliefhebbers geliefd.

Ja, bij Eigen-Wijze Reizen kan je bij een fietsvakantie in Luxemburg een E-bike huren of gebruik maken van een eigen E-bike.

Ja, de fietsvakanties in Luxemburg beschikken ook over GPS. Dit kan je bij het boeken aangeven.

Boek jouw fietsvakantie op onze website

Wil je graag meer informatie over onze fietsvakanties in Luxemburg of heb je speciale wensen? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.

053 - 430 3435
Chat met ons