Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakantie Marokko

Fietsvakanties in Marokko

Wanneer je aan Marokko denkt, denk je aan dromedarissen, de woestijn, kashba’s en prachtige palmenoases. Ook de diepe valleien van de Dades en het gezellige Marrakech spreken tot de verbeelding. Een fietsvakantie is bij uitstek geschikt voor een inspirerende ontdekkingstocht door dit indrukwekkende landschap! Met Eigen-Wijze Reizen ben je verzekerd van goed geregelde overnachtingen, een prettige route die via GPS gevolgd kan worden, een betrouwbare begeleider én bagagevervoer. Zo kan je écht genieten van al het moois dat Marokko te bieden heeft.

»Lees meer over onze fietsvakanties in Marokko
openstreetmap

1 fietsvakanties gevonden

Marokko

Marokko - Fietsvakantie - 8 of 11 dagen

 • Marrakech, Tamnagoult, Nkob, Alnif, Tinejdad, Gorge de Todra, Boumalne Dadès
 • Fietsvakantie langs oases, gorges, lemen dorpen en kashba's
 • Optioneel: back-up auto (4x4) met prive chauffeur
vanaf 995,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
APPZwaarte zwaarte_23

Nog geen keuze kunnen maken?

Laat je inspireren met vakantie ideeën

Fietsvakantie Marokko

Een fietsvakantie in Marokko

Ontdek Marokko aan de hand van een prachtige fietsvakantie door het indrukwekkende land in Noord-Afrika. Kom in contact met de Marokkaanse cultuur, de woestijn, kashba’s en prachtige palmenoases en nog veel meer. Eigen-Wijze Reizen biedt daarom een indrukwekkende fietsvakantie door Marokko aan waarbij u de prachtige bezienswaardigheden ontdekt. Wees er snel bij en boek vandaag nog een fietsvakantie door Marokko!

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat je reist zonder gids, met jouw eigen reisgezelschap. Je fietsvakantie is volledig verzorgd, maar je bepaalt je eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fiets je dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fiets je van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt diverse fietsvakanties in Marokko.

Fietsen in Marokko

Fietsen in Marokko

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties in de hele wereld. Behalve reizen dicht bij huis zijn ook onze trektochten door Marokko erg populair. Alle fietsreizen zijn individueel. Dat betekent dat je zonder gids op pad gaat, gewapend met kaarten en een uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving. Je bepaalt zelf je eigen reisgezelschap en tempo, maar weet zeker dat alles van overnachting tot bagagevervoer tiptop geregeld is. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Maatwerk is altijd mogelijk. Wil je een reis naar eigen inzicht aanpassen? Wij denken graag met je mee.

Alle vakanties zijn individueel (je reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vind je diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden.

Bijna elke reis kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Word je graag telefonisch te woord gestaan of ben je nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Bezienswaardigheden in Marokko

 • Ontdek de kenmerkende kashba’s van Marokko.
 • Beleef de fantastische stad Marrakech, vooral het oude deel en de Djemaa el Fna zijn indrukwekkend. 
 • De Anti-Atlas gebergte met een hoogte van 3305m, onderdeel van het Atlasgebergte. 
 • Aanschouw de prachtige Todrah vallei
 • Bezoek de indrukweekende Dades-vallei
 • De Khettara's in de woestijnen (een millennium-oud irrigatiesysteem). 
 • Ga langs de markt van Er Rissani, een bekende en traditionele markt. 
TipVakantie tip

Over de Koningsweg

Donkerrode lemen muren, smalle steegjes binnen de mooiste kashba’s, indrukwekkend grote oases en spectaculaire bergkloven met duizelingwekkend hoge wanden, zoals de Gorge du Dadès.

Vragen over fietsvakanties in Marokko

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over fietsvakanties in Marokko

Een fietsvakantie in Marokko biedt een unieke combinatie van exotische landschappen, rijke cultuur, gastvrije bevolking, culinaire ervaringen en avontuurlijke mogelijkheden, waardoor het een ideale bestemming is voor fietsliefhebbers.

Wil je fietsen in Marokko? Dan is dit een must. Marokko vind je een prachtige fietsroute.

ja, de fietsroutes in Marokko kunnen variëren in moeilijkheidsgraad en terrein, maar er zijn zeker routes die geschikt zijn voor beginners. Marokko biedt een verscheidenheid aan fietspaden en wegen, variërend van vlakke kustgebieden tot licht glooiende landschappen. Populaire bestemmingen zoals de kustplaats Essaouira en de valleien rondom Marrakech bieden fietsroutes die geschikt zijn voor fietsers met verschillende ervaringsniveaus. Het is altijd raadzaam om de specifieke details en moeilijkheidsgraden van de fietsroutes te raadplegen voordat je op pad gaat, zodat je een route kunt kiezen die past bij jouw fietservaring en conditie. Daarnaast kan het inhuren van een ervaren lokale gids je helpen bij het kiezen van geschikte routes en het navigeren door het landschap.

Boek jouw fietsvakantie op onze website

Wil je graag meer informatie over onze fietsvakanties in Marokko of heb je speciale wensen? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.

053 - 430 3435
Chat met ons