Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus
Nieuw

Fietsvakantie Heelsum

standplaats in Nederland - Veluwe

Fietsen over de Veluwe en langs rivieren

 • LOGIES EN ONTBIJT, halfpension mogelijk
 • 5 dagen
vroegboekkorting
vanaf € 180,-
Prijzen en data
Hondje GPS Elektrische fiets

Meer afwisseling kun je niet krijgen als je 5 dagen vanuit 1 standplaats gaat fietsen. Park Hoge Veluwe met zijn bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Dan weer langs kastelen en parken zoals Ka... Lees review

Marijke

» Lees meer reviews

Fietsvakantie Heelsum

De ligging van het charmante Hotel Klein Zwitserland - tussen de Veluwe en de Nederrijn - is uitermate geschikt voor het maken van fietstochten. De bossen, heidevelden en zandverstuivingen van de Veluwe vormen tijdens de fietsroutes een prachtig contrast met de uiterwaarden, moeraslanden en stuwwallen langs de Nederrijn. U bezoekt Het Nationale Park De Hoge Veluwe en de Posbank op de Veluwezoom. Bij Rhenen fietst u over de Utrechtse Heuvelrug en in Arnhem door de glooiende parken en landgoederen. 

» Lees meer

Reviews fietsvakantie - Heelsum

Deel uw ervaring


Lees de verhalen van onze klanten

Meer afwisseling kun je niet krijgen als je 5 dagen vanuit 1 standplaats gaat fietsen. Park Hoge Veluwe met zijn bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Dan weer langs kastelen en parken zoals Kasteel Doorwerth en Kasteel Rosendael. Beiden juweeltjes om te bekijken. Park Sonsbeek en dan richting de Posbank. Dan weer richting Wageningen langs de Rijn en zijn uiterwaarden gecombineerd met een wandeling door het Arboretum Belmonte. Daarnaast brachten wij in die dagen een bezoek aan het Kroller Muller museum en het Airborne museum. Kortom een aanrader!

31-07-2021 - Marijke

Reisdetails Heelsum

Extra prijsinformatie

 • Reisdata: 1 januari t/m 31 december
 • Aankomstdag: iedere dag
 • Toeslag eenpersoonskamer: € 145,-
 • Toeslag halfpension: € 130,- p.p.
 • Huurfiets (excl. fietsverzekering): € 55,- p.p.
  Verlenging:  € 12,- p.p. per nacht
 • E-bike (excl. fietsverzekering): € 135,- p.p.
  Verlenging:  € 27,- p.p. per nacht
 • Extra nacht(en) LO: vanaf € 50,- p.p. per nacht
  Extra nacht eenpersoonskamer LO: € 85,- p.p.
  Toeslag halfpension extra nacht: € 33,- p.p.

Inclusief

 • 4 nachten verblijf op basis van LO of HP
 • Routebeschrijving met kaarten
 • Gebruik van diverse sport- en wellnessfaciliteiten en binnenzwembad

Exclusief

 • Entree voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe, ca. € 11,- p.p.

Bijzonderheden

 • Parkeren: gratis bij het hotel
 • Sport- en wellnessfaciliteiten
 • Binnenzwembad
 • U kunt elke dag een lunchpakket bestellen; ter plaatse regelen en betalen
 • Hond toegestaan: op aanvraag, € 15,- per nacht
 • De huurfiets is exclusief fietsverzekering. U kunt à € 1,77 per dag een aparte fietsverzekering bij Eigen-Wijze Reizen afsluiten. Uw reisverzekering voorziet vaak niet in een fietsverzekering tegen schade en/of diefstal.
Boek nu

Prijzen en data - Heelsum

Routekaartje Heelsum

Fietsroutes Heelsum

A - Kasteel Doorwerth 19 km

Dit is een korte fietsroute voor op de aankomst- of vertrekdag. Langs de Nederrijn fietst u naar kasteel Doorwerth, een prachtige waterburcht in de uiterwaarden. Over de bosrijke stuwwal rijdt u naar Oosterbeek en via Wolfheze keert u terug in Heelsum.  

B - De Hoge Veluwe 56 km

Over fietspaden door bossen en heidevelden fietst u naar de entree van Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Otterlo. In het nationale park vindt u te midden van de natuur het jachtslot Sint Hubertus, museum het Museonder en het wereldvermaarde Kröller-Müllermuseum met zijn beeldentuin en de grootste privécollectie van Van Goghs ter wereld. Bij Schaarsbergen verlaat u De Hoge Veluwe en via Doorwerth fietst u terug naar uw hotel.

C - Veluwezoom 52 km

Via de prachtige Arnhemse parken Mariëndaal, Sonsbeek en  Klarenbeek bereikt u bij kasteel Rosendael Nationaal Park Veluwezoom. Hier rijdt u over glooiende fietspaden door bos en heidevelden naar het befaamde uitzichtpunt bij de Posbank. U verlaat de Veluwezoom bij Velp. Door het centrum van Arnhem en langs de Nederrijn fietst u terug naar uw hotel. 

D - Utrechtse Heuvelrug 55 km

Onder de Wageningse Berg steekt u per veer de Nederrijn over. Aan de zuidkant van de rivier fietst u over de dijk met mooi uitzicht op natuurgebied De Blauwe Kamer, de 52 meter hoge Grebbeberg en Rhenen. Bij Elst gaat u weer naar de noordoever en door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug bereikt u Rhenen. Hier fietst u vlak langs de stuwwal. Door de Wageningse uiterwaarden komt u terug bij Hotel Klein Zwitserland.  

 Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35