Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Wandelvakanties met GPS

Vind je een papieren routebeschrijving tijdens het wandelen onhandig? Dan is wandelen met GPS wellicht wat voor jou. Je krijgt de route dan mee als digitale landkaart. Je kan dan makkelijk zien waar je bent en waar je heen moet. Wandelen met GPS geeft je meer vrijheid locaties te bezichtigen die niet op de route liggen. Zie je iets in de buurt dat je graag wilt zien? Wandel daar gerust heen. Omdat je op een GPS-toestel je eigen positie kunt zien, en dat van de track, kan je makkelijk weer op de route terugkomen.

Uniek bij Eigenwijze Reizen is dat 75% van onze wandelvakanties met GPS geboekt kunnen worden. Je kunt de track op je eigen GPS-apparaat zetten, de track op je smartphone zetten of een van onze GPS-toestellen met route huren.

Trektocht of standplaatsvakantie?

Wij bieden twee soorten reizen aan. Bij een trektocht wandel je van hotel naar hotel, waarbij je diverse bezienswaardigheden en dorpen bezoekt. De bagage wordt voor je vervoerd, zodat je volop kunt genieten van het landschap en niet met bepakking hoeft te wandelen. Een mooie voorbeeld van een van onze trektochten is de wandeling op het bloemeneiland Madeira of naar Santiago de Compostela. Blijf je liever op één locatie zodat je dat gebied kan verkennen? Dan kan je het beste een standplaatsvakantie boeken. Je verblijft hierbij in een van onze met zorg geselecteerde accommodaties en maakt dagelijks een tocht door de prachtige omgeving.

Op deze pagina vind je een overzicht van onze aanbevolen wandelvakanties met GPS.

Marcourt-en-Ardenne in BelgiëMarcourt-en-Ardenne — BelgiëMarcourt-en-Ardenne — België

Al 30 jaar individuele wandelvakanties

Bij elke reis op onze website kan je de uitgebreide beschrijving zien van de dagplanning. Onze individuele wandelvakanties zijn zonder gids; in plaats daarvan ga je reis met onze GPS-routes, waardoor je zelf het tempo en de dagindeling kiest. Sta je liever niet vroeg op, dan begin je de tocht wat later. Verkies je een hoog wandeltempo, dan is dat ook geen probleem. Onze reizen zijn daarnaast ook nog naar wens aan te passen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Eigen-Wijze Reizen heeft 30 jaar ervaring met het organiseren van actieve vakanties. Al sinds 1986 zijn wij specialist op het gebied van individuele wandelvakanties. Al onze reizen staan op deze website. Boek jouw wandelvakantie met GPS gemakkelijk online. Reserveer je liever telefonisch? Dan kan dat zeker! Wij helpen je graag verder:

Wandelvakantie met GPS reserveren

Heb je een wandelvakantie gevonden welke je wil boeken? Reserveren kan behalve op onze website ook per telefoon:

Bel: +31(0)53 430 34 35

Wij kunnen onze gratis reisgids naar jou opsturen, zodat je thuis in alle rust onze bestemmingen kunt bekijken.

Wandelvakantie met GPS in funchal


1 vakanties gevonden

Madeira standplaats Funchal

Portugal - Wandelvakantie - 8 dagen- Standplaats

  • Hotel Do Carmo (zwembad) of Buganvilia/Mimosa (zwembad)
  • Funchal, Levada do Norte (Oost), Câmara de Lobos, Camacha, Monte, Curral das Freiras, Balcões, Levada do Furado, Assomada, Levada do Norte (West), Dal van de Tabua, Ponta de São Lourenço
  • Cabo Girão, op één na hoogste klip ter wereld
vanaf 415,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSzwembadZwaarte zwaarte_2