Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Ardennen fietsen

Ardennen Fietsen

De Ardennen zijn een populaire bestemming voor de meeste wandelaars. Maar wist je ook dat dit gebied zich uitstekend leent voor een actieve fietsvakantie? Bij Eigen-wijze Reizen bieden wij meerdere tochten aan die je door de Ardennen heen leiden. Ervaar de Ardennen terwijl je fietst!

Ontdek de Ardennen met één van de fietsvakanties!

Bij Eigenwijze-reizen bieden wij meerdere routes aan die je naar de Ardennen leiden. Bekijk ons aanbod!

fietsvakantie ardennenfietsvakantie ardennen

Fietsvakantie Belgische en Franse Ardennen

Vertrek je liever zuidwaarts richting Frankrijk? Tijdens de fietsvakantie langs de Maas vertrek je vanuit Nederland dwars door de Belgische en Franse Ardennen richting de Franse plaats Sedan.

Bekijk Fietsvakantie Belgische en Franse Ardennen

Fietsvakantie Ardennen Vennbahn

Tijdens 8-daagse fietsvakantie Vennbahn door Nederland Luxemburg Duitsland en België. Onderweg fiets je langs prachtige heuvellandschappen. 

Bekijk Fietsvakantie Vennbahn

fietsvakantie ardennen

Trektocht door de Ardennen

Bij de trektocht door de Ardennen vertrek je vanuit het zuiden van Nederlands langs de Maas richting Frankrijk. Hierbij fiets je langs de prachtige Belgische en Franse Ardennen. Tijdens de tocht kom je door maar liefst 5 verschillende landen. De laatste dag eindig je op het drielandenpunt in Vaalseberg. 

Bekijk de Trektocht door de Ardennen

Comfortabel op Weg

De Ardennen staan bekend om zijn heuvelachtige gebieden. Niet fijn om daar met goed gevulde fietstassen doorheen te fietsen. Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat je bagage aankomt op de bestemming zodat je onbezorgd jouw tocht kan voortzetten zonder zware last. Zo fiets je met minimale inspanning door het prachtige gebied heen. Het liefst nog iets comfortabeler fietsen? Bij Eigen-wijze reizen bieden wij de mogelijkheid de tocht te volbrengen op een E-bike. Het extra beetje ondersteuning van een elektrische fiets kan voor een stuk meer comfort zorgen tijdens je reis.

Ardennen Fietsen