Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Denemarken

Overweegt u op fietsvakantie naar Denemarken te gaan? Met Eigen-Wijze Reizen bent u verzekerd van een geslaagde individuele fietsvakantie in Denemarken, waarbij u de mooiste bezienswaardigheden en landschappen te zien krijgt. U heeft keus uit een fietsvakantie met standplaatshotel op het eiland Bornholm en een trektocht in het veelzijdige Denemarken. Bij beide fietsvakanties verblijft u voor een groot deel aan de kust van de Oostzee. Dat wordt heerlijk uitwaaien tijdens uw fietsvakantie in Denemarken! Bekijk hiernaast het aanbod fietsreizen in Denemarken van Eigen-Wijze Reizen. Kies hieronder uw bestemming!

Fietsvakanties in Denemarken

Geniet van de prachtige natuur, cultuur en diverse omgevingen van Denemarken. Bekijk hieronder de mooiste fietsvakanties uit Denemarken:

 

Fietsvakantie DenemarkenFietsvakantie Denemarken: Dé trektocht door Denemarken

Denemarken is één van de oudste koninkrijken ter wereld. Tijdens deze trektocht door Kopenhagen en Seeland bezoekt u de belangrijskte kastelen en tuinen van deze voormalige grootmacht in Scandinavië. Tijdens deze fietsvakantie verkent u de fietsvriendelijke Deense hoofdstad Kopenhagen en het noorden van Seeland. Deze vakantie verenigt de Deense historie met de levendige hoofdstad, de stranden en fjorden langs de kust en het glooiende Deense platteland.En u maakt een uitstapje naar Zweden. Een gevarieerde fietsvakantie voor iedereen die Denemarken beter wil leren kennen!

» Fietsvakantie Denemarken

 

 


Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al sinds 1986 specialist in individuele wandel- en fietsvakanties. Met talrijke bestemmingen in heel Europa en daarbuiten bedienen we liefhebbers van actieve vakanties uit voornamelijk Nederland en België, maar inwoners van andere landen weten ons ook te vinden. Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

» Bekijk alle fietsvakanties in Denemarken


Fietsvakanties in Denemarken keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Denemarken - Denemarken - Seeland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

GPS Elektrische fiets
 • Hotels met bagagevervoer
 • Kopenhagen, Helsingør, Hillerød, Roskilde
 • Kopenhagen, Seeland en Zweden
 • Kronborgkasteel, Amalienborgpaleis, vesting Kastellet
 • Boottocht naar Zweden
 • Dagafstand 40-59 km
vanaf 875,-