Fietsvakantie Griekenland

Grijsgroene olijfgaarden, witte dorpjes, een azuurblauwe zee en duizenden cipressen: met een fietsvakantie in Griekenland wordt deze droom werkelijkheid. Dit zonovergoten land biedt talrijke mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke fietsreis. Eigen-Wijze Reizen heeft de beste fietsvakanties op Griekse eilanden voor u samengesteld. Zo kunt u de bijzondere Ionische eilanden verkennen met een boot- en fietsvakantie, of het eiland Corfu helemaal rondfietsen tijdens een 8-daagse fietsreis. Wij bieden een fietsvakantie waarbij u naast het eiland Rhodos ook de omgeving van het mooie Fethiye bezoekt. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod fietsvakanties in Griekenland? Bekijk de reizen hieronder of lees verder voor onze highlights.

Fietsvakanties in Griekenland keuze uit 7 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

paaskorting eigen-wijze reizen

Populair in Griekenland

Corfu fietsen - Griekenland -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Rhodos Helios - Griekenland -

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Dodekanesos - Griekenland -

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie
FVW Tocht

Corfu fietsen - Griekenland - Ionische eilanden

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

In de Ionische Zee, tussen Griekenland en Italië, liggen een aantal mooie groene eilanden; de Ionische eilanden. Corfu, het noordelijkste Ionische eiland, is ruig en lieflijk tegelijk. Het is precies groot genoeg om in één week helemaal rond te fietsen en het heeft een heuvellandschap met steile en vlakke kusten. ​

vanaf 620
Bekijk
GPS Aanrader

Corfu, Paleokastritsa - Griekenland - Ionische eilanden

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Paleokastritsa is een kleine badplaats aan de prachtige westkust van Corfu, één van de Ionische eilanden. het is gebouwd rond zandstranden en inhammen in een prachtige groene omgeving.  Het is een uitstekende plek om te snorkelen, er zwemmen veel mooie vissen in de heldere zee. Uw studio met airconditioning ligt circa 150 meter vanaf het strand en heeft een balkon met uitzicht op de Ionische Zee of de tuin. U wordt er bijzonder vriendelijk ontvangen, een ideale plek om Corfu te ontdekken.

vanaf 350
Bekijk
Elektrische fiets

Dodekanesos - Griekenland

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

De eilandengroep Dodekanesos in Zuid Griekenland leent zich uitstekend voor prachtige fietstochten. Zonneschijn is hier gegarandeerd en de lekkere westenwind zorgt voor milde temperaturen. Het landschap is verrassend groen en de zee is echt zo blauw als op de plaatjes. Er zijn drie trektochten op Rhodos en twee trektochten die na de start op Rhodos ook Kos, Leros of Patmos aandoen. Elk eiland heeft zijn eigen karakter, de moeite van het ontdekken waard, en alle eilanden hebben de vriendelijke Griekse sfeer.

vanaf 640
Bekijk
FVW Tocht Herfst GPS

Ionische Kust en Eilanden - Griekenland

Fietsvakantie — 11/15 dagen — trektocht

In de Ionische Zee, tussen Griekenland en Italië, liggen een aantal mooie groene eilanden; de Ionische eilanden. Corfu, het noordelijkste Ionische eiland, is ruig en lieflijk tegelijk. Het is precies groot genoeg om in één week helemaal rond te fietsen en het heeft een heuvellandschap met steile en vlakke kusten. Tijdens de mooie, afwisselende fietstochten over de andere Ionische eilanden maakt u kennis met bijna de hele eilandengroep, elk eiland heeft zijn eigen sfeer, ze zijn allemaal zeer gemoedelijk.

vanaf 930
Bekijk
Elektrische fiets

Rhodos Elafos - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Kalavarda is ook het startpunt voor deze tocht door zuidelijk Rhodos, dat zeer dun bevolkt en rustig is. Via de vlindervallei fietst u naar Archangelos, met een levendig centrum zonder toeristische poespas. Dan naar Lardas, aan het strand en via een lange, lichte route of een kortere, zwaardere route naar het boerendorp Apolakkia. In Embonas overnacht u in een hotel met zwembad, voordat u terugkeert in Kalavarda.

vanaf 605
Bekijk
FVW Tocht Elektrische fiets

Rhodos Helios - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Vanuit Kalavarda, een authentiek dorp aan de westkust, fietst u in het noordelijk gedeelte van Rhodos. De routes brengen u naar de vlindervallei en naar de middeleeuwse stad Rhodos. Tijdens uw rustdag heeft u alle tijd om het oude ommuurde centrum te verkennen, of om naar het eiland Symi te gaan. Via Archangelos, Lindos en Embonas, het wijnstadje, keert u terug in Kalavarda.

vanaf 485
Bekijk
Elektrische fiets

Rhodos Kolossos - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

U verkent het hele eiland, startend in Kalavarda, en blijft twee nachten in iedere plaats. U kunt kiezen voor een ontspannen tocht met veel rustdagen of voor een zwaardere tocht met dagtochten in het heuvelachtige binnenland. 

vanaf 895
Bekijk