Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Groot Brittannië

Overweegt u een fietsvakantie in het Verenigd Koninkrijk? Qua klimaat, landschap en fietsroutes biedt Groot-Brittannië u alles wat een fietser zich maar wensen kan. Eigen-Wijze Reizen heeft voor u een bijzondere fietstrektocht door het oosten van Engeland samengesteld. Deze groene streek bestaat uit de gebieden Suffolk, Norfolk en Essex en staat garant voor afwisselende fietsroutes. Daarnaast bieden we u een fietstrektocht waarbij u van de Franse hoofdstad Parijs naar de Britse hoofdstad Londen fietst.

Vakanties in Groot Brittannië

 

Fietsvakantie in Groot Brittannië

Groot-Brittannië is een prachtig land dat zich uitstekend leent voor een fijne wandel- of fietsvakantie. Eigen-Wijze Reizen biedt individuele fietsvakanties in Groot-Brittannië, waarbij u kennis maakt met het echte Engelse leven. Op onze fietsvakanties bepaalt u zelf uw reisgezelschap en fietst u geheel op uw eigen tempo. U gaat op pad met een uitgebreide routebeschrijving vol bezienswaardigheden en overnacht in aansprekende en comfortabele hotels die door onze eigen medewerkers zijn geselecteerd. Hieronder beschrijven wij kort onze fietsvakanties.

 

Fietsvakantie EngelandFietsvakantie East Anglia

Een trektocht door de graafschappen Essex en Suffolk laat u kennismaken met het echte Engelse leven. Het glooiende landschap wordt gekenmerkt door slingerende weggetjes met heggen, pittoreske huizen, landerijen met paarden en schapen, koolzaadvelden, wuivend graan, houtwallen en zelfs een enkele wijngaard. Op deze trektocht verkent u de kust met haar breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en prachtige en indrukwekkende natuurgebieden. 

De fietsvakantie in Essex en Suffolk duurt 9 dagen. De fietstochten hebben een lengte van circa 45 tot 60 kilometer. Het programma laat voldoende ruimte voor een bezoekje aan een Engelse pub of lokale bezienswaardigheden zoals abdijen, galerieën of theaters. Al met al biedt deze reis u alle ingrediënten voor een afwisselende fietsvakantie op Engelse bodem!

» Fietsvakantie East Anglia

 

Fietsvakantie LondenOp de fiets van Parijs naar Londen

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een fietstrektocht af te leggen van Parijs naar Londen. Op deze trektocht bezoekt u dus zowel de Franse hoofdstad Parijs als ook de Britse hoofdstad Londen! Een fietstrektocht van 9 dagen waarop u naast de twee hoofdsteden ook het Franse en Engelse platteland leert kennen. De route van deze fietstrektocht voert langs de Seine, door bossen, over glooiende landwegen en langs pittoreske dorpjes. De veerboot brengt u van Dieppe naar het graafschap Sussex, dat bekend staat om haar prachtige valleien en talrijke pubs. De fietsvakantie voert voor een groot deel de Avenue Verte, de Groene Weg, de bewegwijzerde fietsroute van Parijs naar Londen. Een zeer speciale en onvergetelijke ervaring. Zo pak je het beste mee van de rust van natuur, de glooiende velden en het mooie uitzicht en daarnaast van het bruisende van de twee imposante europese steden.

» Trektocht van Parijs naar Londen

 

Fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen heeft al 30 jaar ervaring in de organisatie van individuele fietsvakanties en wandelvakanties in heel Europa en daarbuiten. Tijdens onze individuele fietsvakanties bepaalt u zelf uw reisgezelschap en het tempo. U kunt gaan en staan waar u wilt!

Alle reizen worden samengesteld door onze eigen medewerkers. Zij kiezen de hotels en restaurants en zorgen voor een uitgebreide routebeschrijving vol bezienswaardigheden. Tijdens de trektochten wordt het bagagevervoer voor u geregeld. Dit geldt natuurlijk ook voor onze fietsvakanties in Engeland


Fietsvakanties in Groot-Brittannië keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

East-Anglia - Groot-Brittannië - Oost

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

GPS FVW Tocht Elektrische fiets
  • Hotels met bagagevervoer
  • Harwich, Lavenham, Bury St. Edmunds, Rickinghall, Framlingham, Woodbridge, Ipswich
  • Ontdek de graafschappen Essex en Suffolk
  • Middeleeuwse vakwerkhuizen
  • Galerieën en antiekwinkels in Long Melford
  • Dagafstand 44-65 km
vanaf 895,-