Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Groot-Brittannië

Overweegt u een fietsvakantie in het Verenigd Koninkrijk? Qua klimaat, landschap en fietsroutes biedt Groot-Brittannië u alles wat een fietser zich maar wensen kan. De prachtige landschappen worden afgewisseld met bezienswaardigheden en cultuur. De cultuur- en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Eigen-Wijze Reizen heeft voor u een bijzondere fietstrektocht door het oosten van Engeland samengesteld. Deze groene streek bestaat uit de gebieden Suffolk, Norfolk en Essex en staat garant voor afwisselende fietsroutes. Bekijk hieronder ons aanbod en ontdek de mooiste fietsroutes in Groot-Brittannië. 

 

Fietsvakantie Groot-Brittannië

Een fietsvakantie in Groot-Brittannië

Groot-Brittannië is een prachtig land dat zich uitstekend leent voor een fijne wandel- of fietsvakantie. Eigen-Wijze Reizen biedt individuele fietsvakanties in Groot-Brittannië, waarbij u kennis maakt met het echte Engelse leven. Op onze fietsvakanties bepaalt u zelf uw reisgezelschap en fietst u geheel op uw eigen tempo. U gaat op pad met een uitgebreide routebeschrijving vol bezienswaardigheden en overnacht in aansprekende en comfortabele hotels die door onze eigen medewerkers zijn geselecteerd. Hieronder beschrijven wij kort onze fietsvakantie.

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Groot-Brittannië. 

Bezienswaardigheden in Groot-Brittannië


 • Proef de sfeer van de pittoreske huizen, ook welde kenmerkende cottages
   
 • Ontdek de beroemde graafschappen Essex en Suffolk
   
 • Bezoek in Long Melford de unieke galerieën en antiekwinkels. 
   
 • Fiets door het historische stadje Lavenham, één van de mooiste stadjes van East-Anglia met middeleeuwse vakwerkhuizen. 
   
 • Neem een kijkje in het in Italiaanse stijl gebouwde kasteel Ickworth
   
 • Het zeefort aan de brede monding van de Orwell werd ooit belegerd door Michiel de Ruyter en is nu een museum.
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Groot-Brittannië

Populaire fietsvakantie in Groot-Brittannië

 

Fietsvakantie Engeland East-AngliaFietsvakanie East-Anglia

Een trektocht door de graafschappen Essex en Suffolk laat u kennismaken met het echte Engelse leven. Het glooiende landschap wordt gekenmerkt door slingerende weggetjes met heggen, pittoreske huizen, landerijen met paarden en schapen, koolzaadvelden, wuivend graan, houtwallen en zelfs een enkele wijngaard. Op deze trektocht verkent u de kust met haar breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en prachtige en indrukwekkende natuurgebieden. 

De fietsvakantie in Essex en Suffolk duurt 8 dagen. De fietstochten hebben een lengte van circa 45 tot 65 kilometer. Het programma laat voldoende ruimte voor een bezoekje aan een Engelse pub of lokale bezienswaardigheden zoals abdijen, galerieën of theaters. Al met al biedt deze reis u alle ingrediënten voor een afwisselende fietsvakantie op Engelse bodem!

» Fietsvakantie East-Anglia

 

 


Fietsen in Groot-Brittannië

Fietsen in Groot-Brittannië

Eigen-Wijze Reizen heeft al 30 jaar ervaring in de organisatie van individuele fietsvakanties en wandelvakanties in heel Europa en daarbuiten. Tijdens onze individuele fietsvakanties bepaalt u zelf uw reisgezelschap en het tempo. U kunt gaan en staan waar u wilt!

Alle reizen worden samengesteld door onze eigen medewerkers. Zij kiezen de hotels en restaurants en zorgen voor een uitgebreide routebeschrijving vol bezienswaardigheden. Tijdens de trektochten wordt het bagagevervoer voor u geregeld. Dit geldt natuurlijk ook voor onze fietsvakanties in Engeland

 

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek uw fietsvakantie op onze website. Wilt u graag meer informatie over onze fietsvakantie Groot- Brittannië of heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we u graag verder.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Groot-Brittannië


Fietsvakanties in Groot-Brittannië keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

East-Anglia - Groot-Brittannië - Oost

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

GPS FVW Tocht Elektrische fiets
 • Hotels met bagagevervoer
 • Harwich, Lavenham, Bury St. Edmunds, Rickinghall, Framlingham, Woodbridge, Ipswich
 • Ontdek de graafschappen Essex en Suffolk
 • Middeleeuwse vakwerkhuizen
 • Galerieën en antiekwinkels in Long Melford
 • Dagafstand 44-65 km
vanaf 895,-