Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie in Laos

Laos is misschien niet het eerste land waar u aan denkt bij het woord fietsvakantie. Toch heeft Laos als bestemming enorm veel te bieden. Ongerepte natuur, verkeersvrije wegen, schitterende boeddhistische tempels en een zeer gastvrije bevolking typeren dit land. Vanwege het gunstige klimaat kunt u in Laos het hele jaar door fietsen. Wij hebben voor u een divers aanbod fietsreizen in Laos samengesteld. Zo kunt u via de befaamde Koningsweg onder andere de steden Luang Prabang en Vientiane ontdekken. Ook is het mogelijk uw fietsvakantie in Laos te combineren met fietstochten in Vietnam of Thailand. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Aziatische cultuur. Kies hieronder uw reis.

Vakanties in Laos

Trektochten door Laos

Fietsvakantie LaosEigen-Wijze Reizen heeft een aanbod fietstrektochten variërend van 11 tot 23 dagen. Alle trektochten zijn individueel: dat betekent dat u zelf uw reisgezelschap kiest en fietst zonder gids. U gaat op pad met een Nederlandstalige routebeschrijving met kaarten en bepaalt zelf uw tempo. Overnachten doet u in gezellige en comfortabele hotels die door onze eigen medewerkers zijn geselecteerd. De bagage wordt voor u vervoerd: u hoeft dus niet met de bagage te fietsen. Kortom, onze trektochten zijn goed verzorgd, maar laten u toch genieten van vrijheid en een ultiem vakantiegevoel!

Behalve fietsvakanties in Laos zijn ook combinatietochten mogelijk waarin u behalve Laos ook Vietnam of Thailand bezoekt. Met een trektocht in twee landen dompelt u zich écht onder in de Aziatische cultuur! 

Individuele fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties in de hele wereld. Behalve reizen dicht bij huis zijn ook onze trektochten door Azië erg populair. Alle fietsreizen zijn individueel. Dat betekent dat u zonder gids op pad gaat, gewapend met kaarten en een uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving. U bepaalt zelf uw eigen reisgezelschap en tempo, maar weet zeker dat alles van overnachting tot bagagevervoer tiptop geregeld is. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Maatwerk is altijd mogelijk. Wilt u een reis naar eigen inzicht aanpassen? Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze fietsvakanties op de website of bespreek uw wensen telefonisch met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken op: 053 - 430 3435.


Fietsvakanties in Laos keuze uit 8 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Populair in Laos

Over de Koningsweg - Laos -

Fietsvakantie    11 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Langs de Koningssteden - Laos -

Fietsvakantie    18 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos -

Fietsvakantie    15 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie    18 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht
 • Hotels en resorts met bagagevervoer
 • Chiang Mai, Mae Taeng, Chiang Dao, Mae Ai Chiang Mai, Chiang Rai, Chiang Khong, Pak Beng, Luang Prabang, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune, Vientiane
 • Fietsvakantie door Thailand en Laos
 • Boottocht over de Mekong
 • Rijstplantages en mooie tempels
 • Dagafstand 23-88 km
Prijs op aanvraag

Over de Koningsweg - Laos

Fietsvakantie    11 dagen    trektocht

Aanrader FVW Tocht Winterzon
 • Hotels/resorts met bagagevervoer
 • Luang Prabang, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune, Vientiane
 • Van werelderfgoedstad Luang Prabang naar hoofdstad Vientiane
 • Door spectaculair kalksteengebergte
 • Tempels en authentieke bergvolkeren
 • Dagafstand 32-65 km

INCL. BACK-UP AUTO

Prijs op aanvraag

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie    15 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Een pittige fietstocht langs bergvolkeren, lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden, afgewisseld met ruige bergkammen. 

Prijs op aanvraag

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk de kanalen, drijvende markten en vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

Prijs op aanvraag

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

Prijs op aanvraag

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    4 dagen    standplaats

Winterzon

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

Prijs op aanvraag

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

Prijs op aanvraag

Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi) - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    8 dagen    standplaats

Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Prijs op aanvraag