Fietsvakantie in Laos

Laos is misschien niet het eerste land waar u aan denkt bij het woord fietsvakantie. Toch heeft Laos als bestemming enorm veel te bieden. Ongerepte natuur, verkeersvrije wegen, schitterende boeddhistische tempels en een zeer gastvrije bevolking typeren dit land. Vanwege het gunstige klimaat kunt u in Laos het hele jaar door fietsen. Wij hebben voor u een divers aanbod fietsreizen in Laos samengesteld. Zo kunt u via de befaamde Koningsweg onder andere de steden Luang Prabang en Vientiane ontdekken. Ook is het mogelijk uw fietsvakantie in Laos te combineren met fietstochten in Vietnam of Thailand. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Aziatische cultuur. Kies hieronder uw reis.

Fietsvakanties in Laos keuze uit 8 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie — 18 dagen — trektocht

  • Hotels en resorts met bagagevervoer
  • Chiang Mai, Mae Taeng, Chiang Dao, Mae Ai Chiang Mai, Chiang Rai, Chiang Khong, Pak Beng, Luang Prabang, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune, Vientiane
  • Fietsvakantie door Thailand en Laos
  • Boottocht over de Mekong
  • Rijstplantages en mooie tempels
  • Dagafstand 23-88 km
vanaf 1995
Bekijk
Aanrader FVW Tocht Winterzon

Over de Koningsweg - Laos

Fietsvakantie — 11 dagen — trektocht

De indrukwekkende berglandschappen, de culturele diversiteit, de Franse invloed in architectuur en keuken, de prachtige werelderfgoedstad Luang Prabang, en de rivieren Mekong, Khan en Song. Een bijzondere fietstocht in het authentieke Laos.

vanaf 1545
Bekijk
Winterzon Aanrader FVW Tocht

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Een pittige fietstocht langs bergvolkeren, lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden, afgewisseld met ruige bergkammen. 

vanaf 2685
Bekijk
Winterzon Aanrader

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk haar kanalen, haar drijvende markten haar vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

vanaf 245
Bekijk
Winterzon

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

vanaf 420
Bekijk
Winterzon

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 4 dagen — standplaats

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

vanaf 375
Bekijk
Winterzon

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

vanaf 285
Bekijk
Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Prijs op aanvraag
Bekijk