Fietsvakantie Marokko

Wanneer u aan Marokko denkt, denkt u aan dromedarissen, de woestijn, kashba’s en prachtige palmenoases. Ook de diepe valleien van de Dades en het gezellige Marrakech spreken tot de verbeelding. Een fietsvakantie is bij uitstek geschikt voor een inspirerende ontdekkingstocht door dit indrukwekkende landschap! Met Eigen-Wijze Reizen bent u verzekerd van goed geregelde overnachtingen, een prettige route die via GPS gevolgd kan worden, een betrouwbare begeleider én bagagevervoer. Zo kunt u écht genieten van al het moois dat Marokko te bieden heeft.

Fietsvakantie Marokko

Een fietsvakantie in Marokko

Ontdek Marokko aan de hand van een prachtige fietsvakantie door het indrukwekkende land in Noord-Afrika. Kom in contact met de Marokkaanse cultuur, de woestijn, kashba’s en prachtige palmenoases en nog veel meer. Eigen-Wijze Reizen biedt daarom een indrukwekkende fietsvakantie door Marokko aan waarbij u de prachtige bezienswaardigheden ontdekt. Wees er snel bij en boek vandaag nog een fietsvakantie door Marokko!

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Marokko.

 

Bezienswaardigheden in Marokko


 • Ontdek de kenmerkende kashba’s van Marokko. 
   
 • Beleef de fantastische stad Marrakech, vooral het oude deel en de Djemaa el Fna zijn indrukwekkend. 
   
 • De Anti-Atlas gebergte met een hoogte van 3305m, onderdeel van het Atlasgebergte. 
   
 • Aanschouw de prachtige Todrah vallei
   
 • Bezoek de indrukweekende Dades-vallei
   
 • De Khettara's in de woestijnen (een millennium-oud irrigatiesysteem). 
   
 • Ga langs de markt van Er Rissani, een bekende en traditionele markt. 
   
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Marokko

Populaire fietsvakanties in Marokko

 

Fietsvakantie door MarokkoFietsvakantie Over de Koningsweg

Deze fietsvakantie door Marokko kan worden voltooid in 8 of 11 dagen. Bovendien is het mogelijk voor een verlenging in Marrakech te kiezen waarbij u nog eens drie dagen doorbrengt in de woestijn, een rit maakt op een dromedaris en de ksar bezichtigt van Aït-Ben-Haddou. U komt tijdens deze fietsvakantie op plekken die het échte Marokko laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de lemen stad Ouarzazate waar de vrouwen van de stad hun tapijten weven en waar u zicht hebt op de langste rivier van Marokko: de Draa.

Ook ziet u de indrukwekkende uitlopers van het Atlasgebergte met immense bergkloven zoals de Gorge du Dàdes van dichtbij en ontdekt u de gebruiken van de traditionele Berbers. Kortom: deze fietsvakantie door Marokko moet u eens in uw leven gemaakt hebben!

» Fietsvakantie Marokko

 


Vragen over fietsvakanties in Marokko

Hieronder vindt u meest gestelde vragen over fietsvakanties in Marokko:

Een fietsvakantie in Marokko biedt een unieke combinatie van exotische landschappen, rijke cultuur, gastvrije bevolking, culinaire ervaringen en avontuurlijke mogelijkheden, waardoor het een ideale bestemming is voor fietsliefhebbers.

Wilt u fietsen in Marokko? Dan is dit een must. Marokko vindt u een prachtige fietsroute.

ja, de fietsroutes in Marokko kunnen variëren in moeilijkheidsgraad en terrein, maar er zijn zeker routes die geschikt zijn voor beginners. Marokko biedt een verscheidenheid aan fietspaden en wegen, variërend van vlakke kustgebieden tot licht glooiende landschappen. Populaire bestemmingen zoals de kustplaats Essaouira en de valleien rondom Marrakech bieden fietsroutes die geschikt zijn voor fietsers met verschillende ervaringsniveaus. Het is altijd raadzaam om de specifieke details en moeilijkheidsgraden van de fietsroutes te raadplegen voordat je op pad gaat, zodat je een route kunt kiezen die past bij jouw fietservaring en conditie. Daarnaast kan het inhuren van een ervaren lokale gids je helpen bij het kiezen van geschikte routes en het navigeren door het landschap.


Fietsen in Marokko

Fietsen in Marokko

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties in de hele wereld. Behalve reizen dicht bij huis zijn ook onze trektochten door Marokko erg populair. Alle fietsreizen zijn individueel. Dat betekent dat u zonder gids op pad gaat, gewapend met kaarten en een uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving. U bepaalt zelf uw eigen reisgezelschap en tempo, maar weet zeker dat alles van overnachting tot bagagevervoer tiptop geregeld is. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Maatwerk is altijd mogelijk. Wilt u een reis naar eigen inzicht aanpassen? Wij denken graag met u mee.

 

Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Marokko


Fietsvakanties in Marokko keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Nazomer korting

Populair in Marokko

Marokko - Marokko -

Fietsvakantie    8 of 11 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Marokko - Marokko

Fietsvakantie    8 of 11 dagen    trektocht

Herfst Winterzon GPS Aanrader
 • Hotels met bagagevervoer
 • Marrakech, Tamnagoult, Nkob, Alnif, Tinejdad,Gorge de Todra, Boumalne Dadès
 • Fietsvakantie langs oases, gorges, lemen dorpen en kashba's
 • Back-up auto
 • Gorges (kloven)
 • Dagafstand 31-63 km

INCL. HALFPENSION EN BACK-UP AUTO

vanaf 965,-