Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Slovenië

Slovenië is één van de populairste bestemmingen voor vakanties in Europa. Ook voor fietsreizen is het land zeer interessant: de prachtige bergwereld van het land in combinatie met azuurblauwe meren staan garant voor een schitterend toneel van vele fietstochten. Eigen-Wijze Reizen biedt u een schitterende fietsvakantie in Slovenië waarbij u rondom het nationaal park 'de Triglav' fietst. Bij deze fietsreis verblijft u in goede hotels op basis van halfpension. U ontvangt een Nederlandstalige routebeschrijving, waarmee u op ontdekkingstocht kunt op de mooiste fietsroutes van Slovenië. Lees verder voor meer informatie over onze unieke fietsvakantie in Slovenië.

Vakanties in Slovenië

 

Fietsvakantie Slovenië Triglav

Trektocht Rondom de Triglav

Deze vakantie van 8 dagen laat u het beste zien van de Julische Alpen. Bij een aantal etappes tijdens deze vakantie moet u behoorlijk dalen en klimmen, maar verder fietst u door de prachtige dalen en komt u hier een daar een enkele heuvel tegen. U komt tijdens deze trektocht op prachtige passen met indrukwekkende vergezichten die u niet snel zal vergeten! U gaat het Socadal volgen en uiteindelijk Tolmin bereiken, een plaatsje met 19e eeuwse huizen, een streekmuseum en uw hotel. Tevens komt u langs een wonderblauw stuwmeer. Deze prachtige vakantie zal u gegarandeerd nog lang bijblijven!

» Fietsvakantie Slovenië

 

Wandelvakantie Julische Alpen SloveniëWandelvakantie Slovenië

Wist u dat Eigen-Wijze Reizen naast fietsvakanties ook wandelvakanties aanbiedt? De Julische Alpen lenen zich uitstekend voor een 8- of 10-daagse trektocht te voet. Alle fiets- en wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn opgezet rond hetzelfde principe: u reist individueel, zonder gids. U ontvangt van ons een duidelijke kaart en Nederlandstalige routebeschrijving en onderweg is het bagagevervoer voor u geregeld. Overnachten doet u in comfortabele accommodaties die door onze eigen medewerkers zijn geselecteerd op kwaliteit en sfeer. Weet u nog niet zeker of u wilt wandelen of fietsen? Bekijk dan zeker ook onze wandelvakantie in de Julische Alpen!

» Wandelvakantie Slovenië


Fietsvakanties in Slovenië keuze uit 2 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Rondom de Triglav - Slovenië

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

GPS Aanrader FVW Tocht
  • Hotels met bagagevervoer
  • Bled, Kranjska Gora, Bovec, Tolmin, Cerkno, Škofja Loka
  • Een prachtig natuurpark in de Julische Alpen
  • Vintgar-kloof
  • Vršic-pas
  • Dagafstand 26-52 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 1050,-
Nieuw
Van Venetië naar Kroatië — Italië — Slovenië — Kroatië
GPS Elektrische fiets
  • Hotels met bagagevervoer
  • Mestre/Venetië, Jesolo/Caorle, Portogruaro, Aquileia, Triëste, Portorož, Poreč
  • Fietsen door de landen van de oude Venetiaanse Republiek 'Serenissima'
  • Dagafstand 40-60 km
vanaf 590,-