Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Turkije

Turkije is misschien niet het eerste land waaraan u denkt bij een fietsvakantie, maar toch heeft dit land fietsliefhebbers veel te bieden. Dankzij het aangename klimaat kunt u zowel in het vroege voorjaar als in de herfst uitstekend fietsen in Turkije. Daarnaast heeft het land een rijke historie, die u tijdens uw fietstochten uitgebreid kunt ontdekken. Als specialist in fietsvakanties biedt Eigen-Wijze Reizen u interessante individuele trektochten in Turkije. U ontvangt Nederlandstalige routebeschrijvingen voor de mooiste fietsroutes en uw bagage wordt voor u vervoerd. U heeft de keuze tussen een fietsreis door het westen van Turkije met als hoogtepunt de opgravingen van Efeze en een trektocht rondom Marmaris, waarbij u ook het Griekse eiland Rhodos aandoet. 

Vakanties in Turkije

 

Fietsvakantie TurkijeFietsvakantie in Turkije (8 dagen)

Deze 8-daagse trektocht waarbij u de oude cultuur van de Lyrische en Carische kust ontdekt is geschikt voor het voorjaar en het najaar. De dag afstanden zijn niet te lang, toch zult u genoeg te zien krijgen van de mooie landschappen en de rijke geschiedenis. De eerste twee dagen van uw fiets vakantie verblijft u in Fethiye in een typisch turks hotel waar de gastvrije familie vloeiend Nederlands spreekt. Aan de rand van de stadvindt u in de rotsen geboude Lycische graven. Ook wordt het oorspronkelijke amfitheater gerestaureerd. U kunt tijdens deze dagen meermaals kiezen tussen een zwaardere tocht of voor een transfer. Zo kan iedereen de vakantie naar wens doorbrengen. U komt onder andere langs natuurgebieden met bijzondere schildpadden die op het strand hun eieren komen leggen, prachtige rivierdelta's  bij het meer van Köycegiz en prachtige rotsgebieden. Een verassende maar goed verzorgde vakantie die zeker de moeite waard is!

» Bekijk deze fietsvakantie

Fietsvakantie TurkijeCombinatietocht Turkije en Rhodos (Griekenland)

Deze uitgebreide fietsvakantie van maar liefst 15 dagen is een unieke ervaring waarbij u Griekenland en Turkije zal bezoeken. Per vliegtuig zal u naar het Turkse Dalaman vliegen. U vberblijft twee dagen in Fethiye. Een plaatsje omsloten door de uitlopers van het Taurusgebergte. Hier kunt u onder andere een fietstocht maken over het schiereiland. Na veel activiteiten die u kennis laten maken met de rijke cultuur en historie van Turkije, is het op de achtste dag tijd om de reis te vervolgen naar Rhodos-stad. Hier wandelt u vanaf de boot zo de Middeleeuwen in. De indrukwekkende stad uit de kruisvaarderstijd is bijzonder mooi gerestaureerd. De trektocht vervolgt langs de oostkust. Hier komt u onder andere langst het goudgele strand van Afandou en het Tsambika klooster. DAn gaat de reis naar het witte stadje Lindos. Deze stad ligt prachtig aan een dubbele baai. De volgende etappeplaats is het wijnstadje van Rhodos; Embonas. Gelegend tegen de flanken van de Ataviros zullen hier diverse gratis wijnproeverijen zijn. Via het kasteel van Kritinia gaat u naar Kalavarda met een geweldige fietsroute direct langs de kust. Vanaf Rhodos vliegt u huiswaarts.

» Bekijk deze fietsvakantie

Over Eigen-Wijze Reizen

Al sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen uw betrouwbare partner voor wandel- en fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Wij bieden u een ruime keuze uit standplaatsvakanties en trektochten. Alle vakanties zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap, gewapend met duidelijke kaarten en een Nederlandstalige routebeschrijving. U bepaalt zelf uw tempo en geniet van het ultieme vrijheidsgevoel, terwijl overnachtingen in comfortabele hotels en bagagevervoer voor u geregeld zijn. Zorgeloos genieten dus! U kunt de reizen boeken via onze website, maar onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u ook telefonisch te woord te staan. Ons telefoonnummer is: 053 - 430 34 35.


Fietsvakanties in Turkije keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting

Zuidwest-Turkije - Turkije

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Nieuw
Zuidwest-Turkije — Turkije
Winterzon GPS FVW Tocht Elektrische fiets
  • Hotels met bagage vervoer
  • Fethiye, Dalyan, Köycegiz
  • Fietsen in een aangenaam klimaat
  • In rotsen uitgehakte Lycische graven
  • Natuurgebied met Caretta Caretta zeeschildpadden
  • Dagafstand 30 - 45 km
vanaf 545,-