Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Zweden

Geniet op de fiets van de historische- en culturele bezienswaardigheden door heel Zweden!  Een unieke belevenis waarbij u kunt genieten van een fascinerend landschap met veel rust en ruimte. Ervaar de mooiste Scandinavische fietsroutes en bezoek de mooiste plekken.

Met meer dan 455.000 vierkante kilometer oppervlakte is Zweden het grootste land in het Scandinavische gebied. Bij Eigen-Wijze Reizen hebben wij speciaal voor u een fietsvakantie opgezet waarbij u langs de mooiste plaatsen door heel Zweden fietst. Tijdens onze fietsroutes door Zweden kunt u genieten van de mooiste stranden en rotsachtige kustlijnen . Niet alleen razend populair onder de fietsers, maar ook onder de Zweedse surfers. Wacht niet langer, boek direct de fietsvakantie Zweden!

Fietsvakantie Zweden

Een fietsvakantie in Zweden

Een fietsvakantie in Zweden staat garant voor prachtige uitzichten met een heerlijk klimaat. Fiets in onze fietsvakantie door Zuidwest-Zweden en ervaar de cultuur en de sfeervolle havenplaatsjes. Maar kom ook meer te weten over de rijke geschiedenis die het land heeft.  Ontdek Zweden op een actieve fietsvakantie en geniet van de prachtige bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Zweden.

 

Bezienswaardigheden in Zweden


 • Fiets van het indrukwekkende Helsingborg naar het prachtige en gezellige Göteborg, ook wel de fietsroute van het jaar 2018. 
   
 • Het authentieke en sfeervolle kasteel Sofiero
   
 • Het zwaargeliefde strand onder de lokale mensen in de omgeving van Tylösand
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Zweden

Populaire fietsvakanties in Zweden

 

Fietsvakantie Kattegattleden ZwedenFietsvakantie in Zuidwest-Zweden

Om voor u een onvergetelijke fietsvakantie te verzorgen hebben wij een mooie fietsroute uitgestippeld: Fietsvakantie Kattegattleden. Tijdens deze fietsroute komt u langs de meest gezellige restaurants en cafés . U trekt van dag tot dag langs de mooiste havenstadjes. Tussen Helsingborg en Angelholm geniet u van het eeuwenoude kasteel: Sofiero, met prachtige tuinen, waaronder een rododendron vallei. De ideale omgeving voor een leuke wandeling tijdens uw fietstocht.

Tijdens uw fietsvakantie in Zweden hoeft u zich niet druk te maken over uw bagage. Uw bagage wordt door ons vervoerd naar uw volgende overnachtingsplek. Tevens ontvangt u van ons een overzichtelijke routebeschrijving, zodat u eenvoudig uw bestemmingsplek kunt vinden. Tijdens onze fietsvakantie heeft u ook extra mogelijkheden, waaronder het huren van een fiets of e-bike of u kunt uw fietsvakantie verlengen door extra nachten bij te boeken. Wacht niet langer en boek de fietsvakantie Kattegattleden in Zweden!

» Fietsvakantie Kattegattleden Zweden

 


Fietsen in Zweden

Fietsen in Zweden

Al sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen uw betrouwbare partner voor wandel- en fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Wij bieden u een ruime keuze uit standplaatsvakanties en trektochten. Alle vakanties zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap, gewapend met duidelijke kaarten en een Nederlandstalige routebeschrijving. U bepaalt zelf uw tempo en geniet van het ultieme vrijheidsgevoel, terwijl overnachtingen in comfortabele hotels en bagagevervoer voor u geregeld zijn. Zorgeloos genieten dus! U kunt de reizen boeken via onze website, maar onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u ook telefonisch te woord te staan.

Trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. U hoeft dus niet te fietsen met uw zware bepakking; deze staat 's avonds al op u te wachten in de door onze eigen medewerkers geselecteerde hotels.

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek uw fietsvakantie op onze website. Wilt u graag meer informatie over onze fietsvakantie Zweden of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Zweden


Fietsvakanties in Zweden keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Kattegattleden - Zweden - Scandinavië

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Kattegattleden — Zweden
GPS Elektrische fiets
 • Hotels met bagagevervoer
 • Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Göteborg
 • Langs de kust van Helsingborg naar Göteborg
 • Fietsroute van het jaar in Nederland in 2018
 • Indrukwekkende kliffen en stranden
 • Dagafstand: 42-75 km
vanaf 1080,-