Wandelvakantie Griekenland

Met een wandelvakantie in Griekenland gaat er een wereld voor u open. Weinig landen hebben zo'n eigen identiteit als Griekenland. Het land heeft een schitterend binnenland en talrijke eilanden met elk hun eigen indrukwekkende culturele hoogtepunten. Met zijn veelzijdige natuur, variërend van groene bergvalleien tot witte stranden en mooie baaien, is Griekenland het ideale uitgangspunt voor uw wandelreis. De vriendelijke Griekse bevolking zal u overal warm verwelkomen. Bij Eigen-Wijze Reizen vindt u afwisselende individuele wandelreizen naar zowel het vaste land als de vele Griekse eilanden. Hier hebben wij mooie wandelroutes voor u uitgezet. Wilt u meer weten over onze actieve vakanties in Griekenland? Bekijk ze hieronder.

Vakanties in Griekenland

 

Wandelvakanties in Griekenland

Wandelvakantie GriekenlandAl sinds 1986 organiseren wij wandelvakanties naar bestemmingen in heel Europa en daarbuiten. Wij combineren een verzorgde vakantie met het ultieme gevoel van vrijheid. U bepaalt zelf uw reisgezelschap en gaat zonder gids op pad, gewapend met een routebeschrijving en/of kaart. U bepaalt zelf uw dagindeling, kiest zelf uw tempo en waar gewenst kunt u altijd afwijken van de routes. U overnacht in gezellige hotels of pensions die door onszelf geselecteerd zijn. Over uw bagage hoeft u zich bovendien niet druk te maken: alle trektochten bieden wij aan inclusief bagagevervoer van en naar de hotels.

In Griekenland bieden we u een uitgebreid aanbod standplaatsvakanties en trektochten naar diverse Griekse bestemmingen, waaronder Corfu, Paxós, Zakynthos en Kefalonia. De meeste reizen hebben een duur van 8 dagen en zijn geschikt voor de recreatieve wandelaar met een goede basisconditie. Bekijk onze reizen:

 

Meer informatie of hulp bij het boeken

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de organisatie van individuele fiets- en wandelvakanties in heel Europa en daarbuiten. Alle vakanties zijn geheel verzorgd en inclusief overnachtingen in accommodaties die door onze eigen medewerkers zijn geselecteerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een wandelvakantie naar Griekenland of heeft u speciale wensen (maatwerk)? Neem gerust telefonisch contact met ons op - onze medewerkers helpen u graag verder.

 


Wandelvakanties in Griekenland keuze uit 4 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting eigen-wijze reizen

Populair in Griekenland

Zakynthos - Griekenland -

Wandelvakantie    8 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Corfu Wandelen - Griekenland -

Wandelvakantie    8 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Combinatie Zakynthos en Kefalonia - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie    15 dagen    trektocht

Zakynthos is één van de groenste Ionische eilanden en beroemd vanwege de spierwitte krijtrotsen die scherp afsteken tegen het stralend blauwe zeewater. Bij deze wandelvakantie combineert u Zakynthos met het schitterende, ruige landschap met bekoorlijke dorpen en grillige kusten van het rustige eiland Kefalonia. Samen met een dagexcursie naar het Odysseus-eiland Ithaka wordt dit een aangename vakantie.

vanaf 810,-

Corfu Wandelen - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie    8 dagen    trektocht

Herfst GPS
  • Hotel/pension/appartement met bagagevervoer
  • Benitses, Pelekas, Paleokastritsa
  • Van kust tot kust over het groenste Griekse eiland
  • Achillion, buitenverblijf van Sissi
  • Olijfgaarden en cipressen
  • Dagafstand 10-21 km
vanaf 435,-

Kefalonia - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie    8 dagen    trektocht

Kefalonia is de grootste van de Ionische Eilanden en tevens het stilste in de regio. Weinig inwoners, weinig toeristen én een schitterend ruig landschap met bekoorlijke dorpen en grillige kusten maken Kefalonia tot een heerlijk eiland voor een wandelvakantie. De beroemde Melisani-grot met het meer ligt op één van de routes. U overnacht in de plaatsjes Agia Evfimia, een gezellige havenplaats, en Sami. Beide liggen in het oosten aan een mooie baai met uitzicht op Ithaka, dat ooit de thuisbasis van Odysseus was. Natuurlijk gaat u daar ook een dagje naartoe. 

vanaf 445,-

Zakynthos - Griekenland - Ionische eilanden

Wandelvakantie    8 dagen    trektocht

Herfst

Dit is het zuidelijkste Ionische eiland. Het is één van de groenste eilanden van de Griekse archipel en beroemd vanwege de spierwitte krijtrotsen die scherp afsteken tegen het stralend blauwe zeewater. U overnacht aan de noordkust bij het dorpje Tragaki en aan de zuidkust in Keri. U wandelt te midden van een weelderige, wilde vegetatie over stille landweggetjes en bospaadjes, over groene heuvelruggen met olijfgaarden, citrusbomen en kleine wijngaarden. De dorpjes zijn heel pittoresk en u heeft onderweg prachtige uitzichten op de bergen in het zuiden en de zee. 

vanaf 415,-