Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Wandeltochten Zuid-Limburg

Wandeltochten Zuid-Limburg

Op zoek naar de mooiste wandeltochten in Zuid-Limburg? Zoek dan niet verder! Bij Eigen-Wijze Reizen hebben wij samen met jou de mooiste wandeltochten van Zuid-Limburg samengesteld. Wandel door de prachtige landschappen en iconische plaatsen. Geniet van het uitzicht van de bergen of proef de lokale sfeer in de authentieke dorpjes. Boek vandaag nog een geheel verzorgde wandelvakantie door de prachtige provincie!

Ontdek Zuid-Limburg!

Ontdek de mooiste wandeltochten in Zuid-Limburg! De prachtige omgeving van Zuid-Limburg wordt versierd door prachtige heuvels en landschappen. Van steile tot aan kronkelige paden. Eén ding is zeker: Ga je op wandelvakantie in Limburg vergeet dan niet de wandelschoenen én fotocamera mee te nemen!

Zuid-LimburgZuid-Limburg

Epen

Het unieke Epen ligt in het Geuldal, door velen als het allermooiste wandelgebied van Zuid-Limburg benoemd. De wandeltocht Epen laat je kennismaken met de indrukwekkende omgeving van Zuid-Limburg. Zo volg je tijdens deze route het riviertje de Geul en kom je langs vakwerkhuizen, heggen en houtwallen. Maar ook prachtige weides, 'stegelkes' (draaihekjes) en sprookjesachtige hellingbossen. Bovendien bezoek je tijdens deze wandeltocht meerdere keren België. 

» Bekijk wandelvakantie Epen

Het Krijtlandpad

Denk je aan wandelen in Zuid-Limburg, dan denk je natuurlijk aan het Krijtlandpad. Deze prachtige wandelroute loopt van Maastricht naar Vaals en weer terug. Tijdens deze wandeltocht beleef je de unieke bezienswaardigheden. Van landschappen tot aan pittoreske omgevingen en de prachtige heuvels die kenmerkend zijn aan de provincie. Je bezoekt het meest zuidelijke punt van Nederland maar ook het allerhoogste punt van Nederland. De bekende steden uit Limburg zoals: Vijlen, Valkenburg en natuurlijk het grote Maastricht komen ook aan bod.

» Bekijk wandelvakantie Het Krijtlandpad

Het KrijtlandpadHet Krijtlandpad

Pieterpad

Wellicht de allerbekendste wandelroute van Nederland: Het Pieterpad. Tijdens deze route ontdek je Nederland van noord tot zuid. De route begint in Pieterburen en eindigt helemaal in het zuiden in St. Pieter. Benieuwd naar de route die al door meer dan 1 miljoen wandelaars is bewandeld en nog steeds razend populair is? Boek vandaag nog deze prachtige en beroemde route!