Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Ierland

Een fietsvakantie in het zuidwesten van Ierland betekent fietsen in een gevarieerd landschap. Door het zachte klimaat zijn er in dit deel van Ierland verschillende tinten groen en vele soorten bloemen te vinden. Eigen-Wijze Reizen biedt u een ontspannen fietsvakantie langs de Ierse Zuidwestkust. Op uw fietsroute liggen diverse interessante dorpjes met elk hun eigen uitstraling. 

Vakanties in Ierland

 

Fietsvakantie IerlandFietsvakantie in Ierland

Ierland is een fantastisch land voor fietsliefhebbers. Het heuvelachtige en gevarieerde landschap nodigt uit tot het maken van geweldige tochten. In het dunbevolkte Ierse landschap komt u helemaal tot rust. Ieren zijn vriendelijke en gastvrije mensen. U zult ervaren dat u in Ierland altijd een vriendelijk woord ontvangt. De lokale bevolking wijst u graag de weg naar de mooiste plekjes van Ierland. Zo ontdekt u bezienswaardigheden ver weg van het massatoerisme! In de avonduren geniet u van een heerlijke maaltijd of een bezoekje aan een traditionele Ierse pub. Kortom: een fietsvakantie in Ierland is genieten.

De zuidwestkust van Ierland

De fietstrektocht van Eigen-Wijze Reizen voert u langs de roemruchte zuidwestkust van Ierland. De trektocht leidt u langs plaatsen als Cork, Kenmare en Killarney, langs imposante rotskusten, pittoreske baaien, kleurrijke vissersdorpen, rustige landweggetjes en diverse nationale parken. 

Het klimaat in Ierland

Het klimaat in het zuid-westen van Ierland is mild. Subtropische planten gedijen in deze regio goed en soms doet het landschap dan ook bijna mediterraans aan. Langs de route liggen exotisch aandoende tuinen, die opengesteld zijn voor publiek en vooral in mei en juni de moeite waard zijn.

Fietsen in IerlandFietstrektocht van 9 of 14 dagen

U kiest bij Eigen-Wijze Reizen voor een fietstrektocht van 9 of 14 dagen. U legt bij beide reizen min of meer dezelfde route af, maar tijdens de 14-daagse fietstocht zijn een aantal extra rustdagen ingepland. U krijgt zo optimaal de gelegenheid Ierse stadjes op de route te verkennen of wat korte rondritten te maken. Ook geeft de 14-daagse fietsvakantie u de kans de fantastische Ierse schiereilanden te bezoeken.

» Fietsvakantie Zuidwestkust


Fietsvakanties in Ierland keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Ierse Zuidwestkust - Ierland

Fietsvakantie    9 of 14 dagen    trektocht

FVW Tocht GPS Elektrische fiets
  • Hotels/guesthouses met bagagevervoer
  • Cork, Kinsale, Clonakilty, Skibbereen, Schull/Goleen, Bantry, Castletownbere, Kenmare, Killarney
  • Fietsen op het groene eiland
  • Dromberg Stone Circle
  • Gezellige Ierse pubs
  • Dagafstand 34-58 km
vanaf 995,-