Actieve vakanties

Bent u graag actief bezig tijdens uw vakantie? Eigen-Wijze Reizen heeft voor u groot en gevarieerd aanbod bijzondere bestemmingen voor een actieve vakantie. U heeft keuze uit diverse fietsvakanties en wandelvakanties, binnen en buiten Europa. Eigen-Wijze Reizen neemt u graag mee naar prachtige bestemmingen voor meerdaagse fietstochten en wandeltochten. Bekende bestemmingen zoals de Donau en de Provence behoren tot het aanbod actieve vakanties, maar het reisaanbod strekt zich uit over heel Europa én daarbuiten.

Vakanties — Actieve vakanties

Selectie van 4 vakanties

Eifel - Duitsland

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Hondje Herfst GPS

Op niet te grote afstand van Nederland en België, ten noorden van de Moezel, vindt u een heerlijk wandelgebied met bossen, uitgestrekte heuvels en pittoreske valleien. Wandelen in de Eifel door gevarieerd middelgebergte. Op deze wandelvakantie blijven de hoogteverschillen beperkt. 

vanaf € 665,-
Bekijk vakantie

Hopfen am See - Duitsland - Voor-Alpen

Fietsvakantie — 8 dagen — standplaats

Hondje GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

Hopfen am See ligt aan wat terecht wel de 'Allgäuer Riviera' wordt genoemd. De fietsroutes voeren u door een fraai gevarieerd landschap, waarbij u ook gebruik maakt van de trein, de rondvaartboot over de Forggensee en de fietsbus over de Romantische Straße. Behalve het sprookjeskasteel Neuschwanstein en de rococo Wieskirche (Unesco werelderfgoed) bezoekt u tijdens uw fietsvakantie ook de historische stadjes Füssen en Marktoberdorf.

vanaf € 450,-
Bekijk vakantie

Giethoorn - Nederland - Overijssel

Fietsvakantie — 5 dagen — standplaats

Hondje Herfst Vegetarisch GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

Giethoorn is een karakteristiek plaatsje met vele grachtjes en vaarten met bootjestoerisme. Het wordt omgeven door natuurreservaten. Op deze fietsvakantie verblijft u in het authentieke centrum. Uw hotel is verrassend modern en bovendien persoonlijk en comfortabel.  

vanaf € 335,-
Bekijk vakantie

Rondom de Bodensee - Duitsland - Zwitserland - Oostenrijk

Fietsvakantie — 6/8 dagen — trektocht

Hondje Herfst Routeboekje FVW Tocht Elektrische fiets

Vanuit het Oostenrijkse Bregenz steekt u de Rijn over en fietst u over de Zwitserse zuidoever naar de Duitse stad Konstanz. Over de Duitse noordoever fietst u terug naar Bregenz. De Bodensee ligt aan de voet van de Voor-Alpen. Achter Bregenz ziet u de  Alpen hoog oprijzen. Tijdens deze klassieke rondtocht kunt u genieten van de natuur en de vele historische bezienswaardigheden. Het grote wateroppervlak levert weidse vergezichten en zorgt voor een aangenaam, mild klimaat.

vanaf € 380,-
Bekijk vakantie

Vakanties top 3

 • Madeira trektocht — Portugal

  Wandelvakantie — 8/15 dagen — trektocht

  Prijs op aanvraag
 • Marcourt-en-Ardenne — België

  Wandelvakantie — 3/4/5 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 195,-
 • Bolzano fietsen — Italië

  Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 545,-

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt