Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakantie Duitsland

Bent u op zoek naar een actieve vakantie in afwisselend landschap dichtbij huis? Duitsland heeft voor de wandelaar enorm veel te bieden: dichte wouden, bergen en heuvels, talrijke rivieren, pittoreske Duitse stadjes en een prachtige kustlijn zijn slechts het begin. Eigen-Wijze Reizen biedt u individuele wandelvakanties in Duitsland. De mogelijkheden zijn divers: korte of lange vakanties, standplaats of trektocht, dichtbij huis of verder weg, in diverse zwaartes. De overeenkomst? Stuk voor stuk laten ze u kennismaken met de onvergetelijke en gevarieerde Duitse natuur en cultuur.

Wandelvakantie DuitslandOntdek Duitsland op uw eigen houtje

Alle wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap, gewapend met onze routebeschrijving en kaart. Volledig verzorgd maar in alle vrijheid geniet u in uw eigen tempo en zonder gids van de wandeltochten. U maakt dagelijks een dagtocht (op standplaatsvakanties) of wandelt van accommodatie naar accommodatie (op trektochten). Diverse wandelvakanties zijn bovendien te boeken met GPS-tracks.

Eigen-Wijze Reizen biedt u een wandelvakantie naar diverse populaire Duitse bestemmingen. Zo kunt u met ons op pad naar de Eifel en de Malerweg. Op deze pagina laten we u graag kennismaken met de meest populaire bestemmingen.

 

Wandelvakantie Eifel DuitslandWandelvakantie Duitsland: Eifel

De Eifel is al jarenlang een populaire vakantiebestemming. Het vulkanische gebergte is goed bereikbaar vanuit Nederland én België, leent zich goed voor een uitdagende en actieve vakantie en heeft een rijke historie en vele pittoreske dorpjes en stadjes. Bij Eigen-Wijze Reizen boekt u een 8-daagse wandeltrektocht door prachtige landschappen waarbij de hoogteverschillen beperkt blijven.

» Wandelvakantie Eifes

 

Wandelvakantie Duitsland MalerwegWandelvakantie Duitsland: Malerweg

Deze unieke wandeltocht vindt u ten oosten van Dresden. Dit gebied is een waar wandelparadijs met diepe kloven, indrukwekkende bergen en prachtige bossen. U loopt aan beide kanten van de rivier de Elbe waardoor u de allermooiste plekken ziet die langs de rivier te vinden zijn. Hierbij volgt u de Malerweg, ook wel bekend als de Schildersweg vanwege de populariteit onder romantische schilders uit de 19e eeuw. Tijdens deze tocht doorkruist u het nationale park Sächsische Schweiz met werkelijk adembenemende panorama's.

» Wandelvakantie Malerweg

 


Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is sinds 1986 hét adres voor actieve individuele fiets- en wandelvakanties. In ons aanbod vindt u trektochten en standplaatsvakanties in heel Europa. Duitsland is één van onze meest populaire bestemmingen. Alle vakanties zijn individueel. Dat betekent dat u zelf uw reisgezelschap bepaalt en niet op pad gaat met een gids. Op alle trektochten wordt het bagagevervoer voor u verzorgd. U hoeft dus niet te wandelen of te fietsen met zware bagage.


Wandelvakanties in Duitsland keuze uit 2 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Eifel - Duitsland

Wandelvakantie    6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Eifel — Duitsland
Herfst GPS
 • Hotels met bagagevervoer
 • Kyllburg, Kopp, Prüm, Plütscheid
 • Wandelparadijs bij Kyllburg
 • Middeleeuwse Bertradaburcht
 • Naaldbossen, weidse vergezichten, smalle beekdalpaden
 • Dagafstand 22-26 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 505,-

Malerweg - Duitsland - Europa

Wandelvakantie    8 of 10 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Malerweg — Duitsland
Hondje Herfst GPS
 • Hotels met bagagevervoer
 • Pirna, Rathen, Wehlen, Kirnitzdal, Reinhardtsdorf, Bad Schandau, Gohrisch, Königstein
 • Het betoverende zandsteengebergte aan de Elbe
 • Kloven en tafelbergen
 • Mooiste wandelroute van Duitsland
 • Dagafstand 12 – 26 km
vanaf 660,-