Rondreis Italië

La Bella Italia: de ideale bestemming voor een prachtige rondreis. Italië heeft liefhebbers van actieve vakanties veel te bieden. Een gevarieerd landschap, prachtige dorpjes en steden en de Italiaanse keuken maken Italië een geliefde bestemming voor rondreizen.

Vakanties — Rondreis Italië

Selectie van 7 vakanties

Bella Toscana - Italië - Midden

Fietsvakantie — 8/12 dagen — trektocht

Herfst GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets Hondje

Deze Toscane-fietstocht laat u kennismaken met zowel de wereldcultuursteden Siena, Florence en Volterra als ook het prachtige, golvende platteland van de Chianti. U rijdt door bossen, langs wijngaarden en op de 12-daagse door het wonderlijke landschap van de Crete Senesi. U overnacht meestal in kleine, gastvrije familiehotels op mooie of bijzondere locaties en een enkele keer in een B & B.

vanaf € 790,-
Bekijk vakantie

Cinque Terre trektocht - Italië - Ligurië

Wandelvakantie — 7 dagen — trektocht

Herfst Aanrader Hondje

De eeuwenlang verscholen liggende Cinque Terre is een rotsachtig kustgebied in de streek Ligurië, aan de westkust van Italië. De dorpen Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso al Mare liggen vastgeklemd tegen de rotsen. Mooie wandelroutes verbinden deze pittoreske dorpjes.

vanaf € 995,-
Bekijk vakantie

Puglia - Italië - Zuid

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

FVW Tocht

Apulië bevindt zich in de oostelijke punt van de 'laars' van Italië, tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Het zonnige landschap kenmerkt zich door heuvels met wijn- en olijfgaarden, terwijl tijdens het tweede deel van de tocht de zee nooit ver weg is. Tijdens deze tocht heeft u een aantal zeer bijzondere overnachtingplaatsen.

vanaf € 670,-
Bekijk vakantie

Toscane wandelen - Italië - Midden

Wandelvakantie — 8/9 dagen — trektocht

Hondje Herfst Aanrader GPS

Toscane trekt ieder jaar weer veel toeristen. Maar er zijn niet veel mensen die er komen voor een wandelvakantie. Terwijl het juist prachtig is om de hoog gelegen oude dorpen en steden wandelend te ‘veroveren’. Elke dag ziet u een ander landschap: de kale ronde heuvels bij Volterra, de wijngaarden rondom San Gimignano, de zonnebloemvelden bij Colle di Val d’Elsa en de bossen bij Monteriggioni. Komt u ook wandelen in Toscane?

vanaf € 740,-
Bekijk vakantie

Umbrië fietsen - Italië - Midden

Fietsvakantie — 8/10 dagen — trektocht

Herfst GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

In het heuvelachtige landschap van Umbrië, met zijn middeleeuwse steden en dorpen van grote culturele en historische betekenis, fietst u als in een tot leven gewekt renaissanceschilderij. Fietsvriendelijke weggetjes en heuvels beplant met cipressen, wijnstokken en olijven, zullen de geoefende fietser goed bevallen.

vanaf € 795,-
Bekijk vakantie

Van de Alpen naar Venetië - Italië - Noord

Fietsvakantie — 5/8/10/11/13 dagen — trektocht

Herfst Routeboekje Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

In Noord-Italië zijn deze prachtige, eenvoudige fietstochten voor u uitgezet. U fietst in 5 dagen van de Oostenrijkse grens naar Bolzano. Vanuit de bergen bij de Reschenpas fietst u, omgeven door imposante bergtoppen, naar Bolzano. U fietst langs de rivier de Adige door een prachtig landschap. Vervolgens fietst u van Bolzano naar het wereldberoemde Venetië, gebouwd op 120 kleine eilanden. U fietst langs de rivieren de Adige en de Brenta door een prachtig landschap en u komt door minder bekende, mooie steden als Bassano del Grappa, Vicenza, Padova en Chioggia.

U kunt deze tocht in verschillende etappes fietsen, variërend van een 5-daagse tot een 13-daagse tocht. 

 

vanaf € 445,-
Bekijk vakantie

Veneto - Italië - Noord

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst Routeboekje Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets

Vanuit Vicenza, een prachtige stad die sinds 1994 op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, kunt u in acht dagen een grote fietstocht maken langs prachtige Italiaanse steden. U brengt een bezoek aan de wereldberoemde, romantische stad Venetië, gebouwd op 120 eilanden. Met 400 bruggen over 177 kanalen is de stad zeker een bezichtiging waard. Met een gondel kunt u de stad in een rustig tempo ontdekken. U komt ook door minder beroemde, maar zeker zo mooie steden als Vicenza, Bassano del Grappa, Padova en Chioggia. Tijdens uw fietsreis komt u veel mooie gebouwen tegen van de bekende Italiaanse architect Palladio, één van de grondleggers van het classicisme.

vanaf € 550,-
Bekijk vakantie

Vakanties top 3

 • Madeira trektocht — Portugal

  Wandelvakantie — 8/15 dagen — trektocht

  Prijs op aanvraag
 • Marcourt-en-Ardenne — België

  Wandelvakantie — 3/4/5 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 195,-
 • Bolzano fietsen — Italië

  Fietsvakantie — 7 dagen — standplaats

  Vanaf
  € 545,-

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt