Fietstochten Groningen

Groningen is een prachtige provincie. De natuurgebieden zijn er erg divers. Zo vindt u er meren, polders, oud cultuurlandschap en meer. Ideaal om er eens op uit te gaan met de fiets. Eigen-wijze Reizen heeft een paar mooie routes uitgestippeld in de provincie zelf en de bijbehorende eilanden. Bekijk ons aanbod en boek snel uw fietsvakantie in de provincie Groningen.

Fietsvakantie Groningen en Friesland Culinair

Zin in een prachtige maar vooral ook heerlijke vakantie in het Noorden van ons land? Dan is de culinaire tocht door Groningen en Friesland zeker een aanrader. Onderweg fietst u door de prachtige nationale parken en neemt u een bezoek aan de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Als u aankomt bij het hotel wordt u verwend met een heerlijk diner van hoge kwaliteit. Een perfecte vakantie voor de echte Bourgondiër!

Fietsvakantie de Waddeneilanden

Tijdens deze unieke fietsvakantie op de waddeneilanden bezoekt u maar liefst 4 van de eilanden. U vertrekt vanuit het pittoreske havenstadje Harlingen en maakt verschillende mooie fietstochten op de eilanden. Ontdek het unieke landschap van dit gebied met de fietstochten van Eigen-wijze Reizen.

Onderweg met Eigen-wijze Reizen

Wij bij Eigen-wijze Reizen willen het u graag zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken. Daarom vervoeren wij uw bagage tijdens uw vakantie van uw huidige naar de volgende accommodatie. Zo kunt u zonder zware last genieten van de diverse routes. Daarnaast is alles rondom hotelreserveringen en routes ook al voor u geregeld. Eigen-wijze reizen heeft voor u een paar mooie routes uitgestippeld die u leiden naar de hotels waar u gaat overnachten. Het enige wat u nog hoeft te doen is op de fiets te stappen en te genieten van al het moois om u heen.

Vakanties — Fietstochten Groningen

Selectie van 2 vakanties

De Waddeneilanden - Nederland - Noordzee

Fietsvakantie    9 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
De Waddeneilanden — Nederland
GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Harlingen, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden
 • Ontdek de wondere wereld van het wad
 • Boottochten op de Waddenzee
 • Fietsen door het duingebied
 • Dagafstand 17-59 km
vanaf 920,-

Groningen & Friesland Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Herfst Winterzon GPS Culinair Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Aduard, Drachten, Dokkum, Schiermonnikoog, Ameland
 • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
 • Culinaire fietstocht
 • dagafstand 50-59 km
vanaf 680,-
Nazomer korting
Mooie fietstocht door Groningen en Friesland met een bezoek aan de Waddeneilanden. Heerlijk gegeten. Goed begin in Onder de Linden in Aduard, maar voor de Abdij in Dokkum was een mooi hotel met plezierig personeel. Helaas hadden we flink wat tegenwind op de eerste dagen, maar verder hebben we genoten van de omgeving.

Leo Schouten

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt