Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Dodekanesos

trektocht in Griekenland

Eilandhoppen op Rhodos, Kos, Leros en Patmos

 • LOGIES EN ONTBIJT en HALFPENSION (2x)
 • 11 of 15 dagen
vanaf € 710,-
Prijzen en data
Elektrische fiets GPS

Een bijzonder mooie reizen met kernwoord "blauw". Overal blauwe luchten en blauwe zee, prachtige baaien en witte huizen. De temperatuur was in september tussen de 28 en 32 graden. De hote... Lees review

anneke en herbert

» Lees meer reviews

Fietsvakantie Dodekanesos

De eilandengroep Dodekanesos in Zuid Griekenland leent zich uitstekend voor prachtige fietstochten. Zonneschijn is hier gegarandeerd en de lekkere westenwind zorgt voor milde temperaturen. Het landschap is verrassend groen en de zee is echt zo blauw als op de plaatjes. De fietstrektochten doen na de start op Rhodos ook Kos, Leros aan. Bij de langste variant komt u ook op Patmos.Elk eiland heeft zijn eigen karakter, de moeite van het ontdekken waard, en alle eilanden hebben de vriendelijke Griekse sfeer.

In Rhodos-stad kunt u upgraden naar hotel Saint-Michel, gelegen binnen de oude stadsmuren.

» Lees meer

Reviews fietsvakantie - Dodekanesos

Deel uw ervaring


Lees de verhalen van onze klanten

Een bijzonder mooie reizen met kernwoord "blauw". Overal blauwe luchten en blauwe zee, prachtige baaien en witte huizen. De temperatuur was in september tussen de 28 en 32 graden. De hotels waren betrekkelijk eenvoudig, maar op prachtige plaatsen, bijv. aan het strand, met uitzicht op zee of in het centrum. Het waren vaak familie hotels met een erg vriendelijke, persoonlijke benadering.
De dagafstanden zijn vrij kort, waardoor je 's middags ook nog naar het strand kunt. Er zijn wel wat pittige klimmetjes tussen van 10%. Zelfs met een e-bike was dat even zwaar fietsen.
De reis was prima verzorgd. Er stond altijd iemand klaar om de bagage van de boot op te halen.
Je moet je bagage wel zelf op en van de boot halen. Dat was soms wat stressvol, omdat de boten erg kort stoppen. Als je van de boot moet, mogen motorrijders als eerste naar het ruim en naar buiten. Tip: als fietser mag je dat ook doen. Dan sta je in ieder geval vooraan en kun je er snel af met je fiets. Wij pakten onze fiets in de ene hand en onze rolkoffer rechtop staand in de andere hand. Dan had je een soort rollator. Je kunt ook snel de fietsen aan wal zetten en dan snel weer naar binnen om de bagage te pakken.
Al met al een fantastische reis, echt vakantie!

2021 - anneke en herbert

De reis stond op de tocht. De voorpret was er eigenlijk niet door corona. Eenmaal op het eiland Rhodos waren de zorgen voorbij. Alles was tot in de puntjes geregeld door de aanspreekpunten op het eiland. Door corona en de storm moest de fietstocht over de 4 eilanden aangepast worden. Ook dit werd heel goed en heel prettig aangepast door de aanspreekpunten. Een aanrader voor een ieder die van fietsen en strand houden.

2020 - Dick Vreugdenhil

Een hele fijne mooie fietsvakantie gehad. Perfect verzorgd met goedwerkende fietsen. Routes op GPS waren ideaal. Hotels van diverse niveaus. Het mooiste eiland is Leros. Toch ook wel zware routes met stevige heuvels met meer dan 10% stijgingspercentage. Soms goed afzien maar des te mooier is de kick als je bovenaan de bergpas staat. We denken er aan om volgend jaar een soortgelijke vakantie te gaan doen.
Het was op en top genieten! Trea & Bea

2019 - Trea & Bea

Met zijn zessen hebben we van 29 september tot 1o oktober 2019 een ontzettende leuke fiets vakantie op de drie Dodekanesos eilanden gehad, van de 15 fietsroutes en 4 wandelroutes die we als uitgebreid pakket een week of vier voor vertrek van Eigen wijs reizen hadden ontvangen konden we alle kanten op, zelfs nog naar twee andere eilanden maar daar hadden we de tijd niet voor, we hebben 8 routes gefietst totaal tussen de 330 en 350 km en 2 routes gewandeld, dus wat dat betreft hadden we nog wel een week langer kunnen verblijven om alle goed beschreven routes en via de gpx bestanden op de Garmin te fietsen. Heel de reis was perfect geregeld, mede door Bertus en Ineke en het weer is fantastisch geweest met veel zon en heel goede temperaturen ( van 24-29 graden ), alleen een paar uurtje regen gehad tijden het wandelen door Rhódos-Stad, maar dan is het nog een graadje of 20.

2019 - Maliepaard

Een hele fijne mooie fietsvakantie gehad. Perfect verzorgd met goedwerkende fietsen. Routes op GPS waren ideaal. Hotels van diverse niveaus. Het mooiste eiland is Leros. Toch ook wel zware routes met stevige heuvels met meer dan 10% stijgingspercentage. Soms goed afzien maar des te mooier is de kick als je bovenaan de bergpas staat. We denken er aan om volgend jaar een soortgelijke vakantie te gaan doen.
Het was op en top genieten! Trea

2019 - Trea

Een leuke ervaring om op deze manier deze Griekse eilanden te verkennen. Fietsen was goed te doen en ook fijn dat je soms zelf een keus kunt maken om routes uit te breiden of niet. Ook genoten van de stranden en het lekkere eten overal. Ook het bagagevervoer en de fietsen waren prima geregeld.

2019 - Anoniem

We hebben een mooie sportieve afwisselende fietsvakantie gehad. Vriendelijk en gastvrij ontvangen door Bertus en Ineke. De vriendelijke Grieken, het lekkere eten, de organisatie rondom het bagagevervoer, de boottochten, we hebben genoten. De hotels waren eenvoudig en schoon. Zeker voor herhaling vatbaar. ????

2019 - Anoniem

Prima georganiseerde reis. Veel klimmen en dalen, maar goed te doen doordat de afstanden voldoende mogelijkheden bieden tot verdere activiteiten langs de route.

2018 - Judith Montsma en Marcel Leloup

Leuke fietsreis, prima overnachtingen, soms pittige klimmertjes, maar prima te doen. Gastvrije ontvangst in de hotels. Heel goede ondersteuning op lokatie van Nederlands sprekende agent. De moeite waard.

2018 - Hans Rutte

Wij hebben de Dodekanesos eiland fietstrip gedaan en genoten. De reis is perfect georganiseerd, de ontvangst in ieder hotel was hartelijk en gastvrij en de fiets was goed. De routes waren ondanks af en toe " pittige klimmetjes" goed te doen. Wie op zoek is naar mooie natuur, de dag sportief wil besteden met ook in oktober mooi weer zit met deze trip helemaal goed. Het is heel leuk om na een klimmetje neer te strijken op een terrasje op een dorpspleintje waar altijd iets te doen is, waar niemand haast heeft en daar voor weinig geld Griekse salade met brood en wijn te gebruiken

2017 - Willem Jan Schoute

Heel erg blij waren wij met Ineke en Bertus, de reisleiding ter plekke(Rhodos). Zij zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en gezellig. Onze bagage is bij de heenreis achter gebleven op Schiphol en kwam pas na 2 en 3 dagen. Hoewel wij onze vliegreis zelf hadden geboekt heeft met name Ineke zich heel erg ingezet om ons te helpen. Zij ging elke keer naar het vliegveld om te kijken of de koffers er al waren en hielp ons ook met spulletjes voor de eerste dagen! Echt geweldig!

2017 - Jacoba Marijke Otten

Prachtige fietsvakantie op Rhodos, Kos, Leros en Patmos. Prima geregeld! Leuke boottochten en een heerlijke afwisseling op de verschillende eilanden met ieder een eigen sfeer. De Griekse gastvrijheid was heel prettig. De fietstochten waren erg mooi en heel afwisselend met aandacht voor natuur en cultuur. We hebben genoten!

2017 - Erik Hopman

De reis was voor ons prachtig. Vier eilanden Rhodos, Kos, Leros en Patmos bezocht. Gastvrij en erg hartelijk ontvangen. Heel veel gezien met schitterende vergezichten.Heerlijk gegeten. De fiets routes waren in lengte en zwaarte aan te passen. Kortom heerlijk genoten en zeker voor herhaling vatbaar.

2017

Wij vonden het een afwisselde reis die prima geregeld was, de ontvangst op luchthaven was gemoedelijk. Een aanrader mede door persoonlijk contact.

2017 - Anoniem

Wij hebben deze 15 daagse fietsreis uitgebreid met vier extra nachten.
De hele reis was van A tot Z perfect georganiseerd.
Dat geldt voor de routebeschrijving, de bijgeleverde kaarten en de accommodaties.

2016 - Jan van der Vliet

Reisinformatie Dodekanesos

 • Reisdata:
  11-daagse tocht: 14 april t/m 20 oktober
  15-daagse tocht: 14 april t/m 16 oktober
 • Aankomstdag: iedere dag behalve maandag
 • Toeslag eenpersoonskamer:
  11-daagse: vanaf € 215,-
  15-daagse: vanaf € 290,-
 • Upgrade overnachting Rhodos oude stad: € 40,- per persoon per 2 nachten
 • Huurfiets (excl. fietsverzekering): hybride (mountainbike mogelijk)
  24 versnellingen, tas en slot
  11-daagse: € 55,- p.p.
  15-daagse: € 75,- p.p.
   Verlenging voor alle tochten € 6,- p.p. per dag
 • E-bike (excl. fietsverzekering):
  11-daagse: € 95,- p.p.
  15-daagse: € 130,- p.p.
  Verlenging voor alle tochten: € 11,- p.p. per dag
 • Extra nacht(en) LO: vanaf € 30,- p.p. per nacht
  Extra nacht eenpersooonskamer LO: vanaf € 50,-

Inclusief

 • 11-daagse (drie-eilandentocht): 10 nachten verblijf waarvan 2 HP en 8 of 9 LO
 • 15-daagse (vier-eilandentocht): 14 nachten verblijf waarvan 2 HP en 12 LO
 • Transfer vliegveld-hotel vice versa
 • Bagagevervoer (behalve 300 m in Mastichari van het hotel naar de boot)
 • Routebeschrijving met kaarten

Exclusief

 • Veerboot 11-daags arrangement: Rhodos-Kos-Leros-Rhodos ca. € 105,- (tarief 2021)
 • Veerboot 15-daags arrangement: Rhodos-Kos-Leros-Patmos-Rhodos ca. € 125,- (tarief 2021)
 • Mastichari-Kalymnos v.v. ca. € 12,-
 • Kardamena-Nisyros v.v. ca. € 30,-
 • Retourvlucht Rhodos: wij kunnen de vlucht op maat voor u reserveren
 • Verzekeringen
 • Toeristenbelasting
 • Entreeprijzen, transfers etc. die niet bij inbegrepen vermeld staan

Bijzonderheden

 • In elke etappeplaats kan verlengd worden op basis van LO. Bij boeking doorgeven
 • Voor de slotnachten op Rhodos kunt u desgewenst upgraden naar Hotel Saint Michel, een wat luxere accommodatie gehuisvest in een historisch pand binnen de muren van de historische stad. Deze upgrade kost € 40,- per persoon per 2 nachten
 • In verband met de veerboten kan de volgorde van de eilanden wijzigen; het aantal nachten op elk eiland blijft dan hetzelfde
 • De huurfiets is exclusief fietsverzekering. U kunt à € 1,77 per dag een aparte fietsverzekering bij Eigen-Wijze Reizen afsluiten. Uw reisverzekering voorziet vaak niet in een fietsverzekering tegen schade en/of diefstal.
Boek nu

Prijzen en data - Dodekanesos

Maak uw keuze uit de volgende tochten

Tocht keuzehulp

 • Reisdata:
  11-daagse tocht: 14 april t/m 20 oktober
  15-daagse tocht: 14 april t/m 16 oktober
 • Aankomstdag: iedere dag behalve maandag
 • Toeslag eenpersoonskamer:
  11-daagse: vanaf € 215,-
  15-daagse: vanaf € 290,-
 • Upgrade overnachting Rhodos oude stad: € 40,- per persoon per 2 nachten
 • Huurfiets (excl. fietsverzekering): hybride (mountainbike mogelijk)
  24 versnellingen, tas en slot
  11-daagse: € 55,- p.p.
  15-daagse: € 75,- p.p.
   Verlenging voor alle tochten € 6,- p.p. per dag
 • E-bike (excl. fietsverzekering):
  11-daagse: € 95,- p.p.
  15-daagse: € 130,- p.p.
  Verlenging voor alle tochten: € 11,- p.p. per dag
 • Extra nacht(en) LO: vanaf € 30,- p.p. per nacht
  Extra nacht eenpersooonskamer LO: vanaf € 50,-

Fietsroutes Dodekanesos

11-daagse fietstocht op Rhodos, Kos en Leros

fietstocht op Rhodos, Kos en Leros

Dag 1 Aankomst op Rhodos, transfer naar Kalavárda

De reis begint in Kalavárda, een rustig dorp aan de westkust, met een aangenaam strand, op steenworp afstand van de antieke stad Kámiros. Komt u ‘s ochtends aan, dan kunt u daar ‘s middags naar toe fietsen, of u maakt een fietstocht door het binnenland. Ook is er een wandelroute van 4 km in en rond Kalavárda.

Dag 2 Rondrit naar Kámiros en kasteel Kritinía 35/39 km of naar Profitis Ilias 48 km

U heeft vandaag de keuze uit twee dagtochten. De eerste is een niet te moeilijke rit langs de prachtige kust naar de vissershaven van Kámiros Skála of tot aan het kasteel van Kritinía. De andere gaat richting de Profítis Ilías, een beboste heuvelrug. Deze route gaat langs de zuidflank via de mooie dorpen Platánia en Apóllona.

Dag 3 Van Kalavárda naar Rhodos-stad 42 of 54 km

U komt langs de vlindervallei Petaloúdes (vlinderseizoen juni-september). De fietsroute brengt u via de ‘achterdeur’ Rhódos-Stad binnen. Hier liggen de restanten van antieke tempels en theaters. Op de langere route maakt u een extra uitstapje naar de Filérimosheuvel met ruïnes van de antieke stad Iályssos en een middeleeuws klooster.

Dag 4 Boot naar Kos, fietsen naar Mastichári 28 km

U gaat met de boot naar Kos. Op Kos kunt u eerst de bezienswaardige hoofdstad bekijken tijdens een wandeling door Kos-Stad. Daarna gaat u op de fiets naar Mastichári. Deze route is zo goed als vlak en gaat via een oude zoutpan waar regelmatig flamingo's gespot kunnen worden. U verblijft in Mastichári, de kleinste en intiemste badplaats van Kos.

Dag 5 Rondrit naar Pláka 29 tot 61 km of Pylí 33 km, of bezoek aan Kalymnos of Nyros

U heeft vier fietsroutes: twee op Kos zelf en twee naar bijzondere buureilanden.
De eerste route gaat door het hart van het eiland met een bezoek aan Andimáchia (antieke molen, traditioneel woonhuis) en het Pláka-bos, waar halfwilde pauwen rondlopen. U kunt route uitbreiden met een retourtje naar het grote fort van Andimáchia, een bezoek aan Lacháda Beach of met een lus door Kéfalos.
De andere route op Kos is iets zwaarder. Via Andimáchia fietst u naar Kardámena aan de zuidkust. Daarna volgt een mooie weg over een soort bergpas naar Pylí, één van de oudste dorpen op Kos, waarop het toerisme weinig invloed heeft gehad.

In 45 minuten vaart u met de veerboot naar Kalymnos, een ruig eiland, groot geworden door de sponsvisserij. Alleen de vallei van Vathý is er groen, een soort oase aan een fjordachtige inham. U kunt een rit naar Vathý maken met een lus door deze oase of u maakt een veel zwaardere ronde over het eiland inclusief een bergpas.

Tenslotte kunt u een excursie maken naar het schilderachtige eiland Nyros ten zuiden van Kos, een actief-vulkanisch eiland! De rit op Nísyros is naar believen uit te breiden naar de sprookjesachtige dorpen Nikiá, Emborió of Mandráki.

Dag 6 Boot naar Kalymnos, boot naar Leros

U neemt vandaag eerst de boot naar Kálymnos. U kunt even in Póthia rondkijken of er een terrasje te pakken. Daarna gaat u met een catamaran naar Léros.

Dag 7 Rondrit naar Agiso Isídoros 37 km

U heeft twee dagen om Léros te bekijken. Er zijn twee fietsroutes. Tijdens de langere fietstocht bezoekt u zowel het afgelegen krabbenkerkje van Xisokámbos als het op een mini-eilandje gelegen kerkje van Ágios Isídoros en het kasteel van Leros. Deze rit laat u alle prachtige baaien van het amoebe-vormige eiland zien. 

Dag 8 Rondrit naar Blefouti of de Klidi 25 tot 33 km

Deze route gaat naar het afgelegen strandje van Blefouti aan een noordelijke baai. Klimmers kunnen deze tocht uitbreiden door de Klidí te bedwingen, naar een formidabel uitzichtpunt. U kunt natuurlijk ook een dagje lekker niks doen, naar een mooi strandje fietsen of het interessante oorlogsmuseum van Lakki bezoeken.

Dag 9 Boot naar Rhodos

De ochtend brengt u vandaag nog op Léros door. Uw boot vertrekt uit Lakkí naar Rhódos. Onderweg worden Kálymnos en Kos nog een keer aangedaan, en waarschijnlijk ook Symi.

Dag 10 Stadswandeling Rhodos-stad of bezoek aan Symi

In Rhódos-Stad wandelt u zo de middeleeuwen in: de indrukwekkende stad uit de kruisvaarderstijd is bijzonder mooi gerestaureerd. Een stadswandeling voert u langs alle highlights (Ridderpaleis en Ridderstraat, stadspoorten, pleinen, kerken, moskeeën, synagoge), maar ook door achterafsteegjes op stille plekjes. U heeft hier een hele dag te besteden, maar die tijd kunt u ook gebruiken voor een excursie naar het pittoreske Sými (onder voorbehoud; op sommige dagen vaart de boot niet naar Panormitis). Op dit eiland bezoekt u zowel het Panormítis-klooster in het zuiden als de fotogenieke hoofdplaats in het noorden. Sportievelingen nemen de fiets mee om van zuid naar noord te fietsen.

Dag 11 Vertrek of verlenging

Als u pas ‘s avonds vertrekt, kunt u desgewenst langs de kust terugfietsen naar Kalavárda. Vanuit Rhodos-stad of Kalavarda wordt u naar het vliegveld gebracht.
 

TIP

U kunt van deze 11-daagse tocht een 12-daagse tocht maken, met een extra overnachting in Mastichari. U kunt dan meer fietstochten maken. Het programma schuift daarna een dag op. U boekt dan bij de verlengingen een extra nacht Mastichari tijdens de tocht.


15-daagse fietstocht op Rhodos, Kos, Leros en Patmos

fietstocht op Rhodos, Kos en Leros

Dag 1 Aankomst op Rhodos, transfer naar Kalavárda

De reis begint in Kalavárda, een rustig dorp aan de westkust, met een aangenaam strand, op steenworp afstand van de antieke stad Kámiros. Komt u ‘s ochtends aan, dan kunt u daar ‘s middags naar toe fietsen, of u maakt een fietstocht door het binnenland. Ook is er een wandelroute van 4 km in en rond Kalavárda.

Dag 2 Rondrit naar Kámiros en kasteel Kritinía 35/39 km of naar Profitis Ilias 48 km

U heeft vandaag de keuze uit twee dagtochten. De eerste is een niet te moeilijke rit langs de prachtige kust naar de vissershaven van Kámiros Skála of tot aan het kasteel van Kritinía. De andere gaat richting de Profítis Ilías, een beboste heuvelrug. Deze route gaat langs de zuidflank via de mooie dorpen Platánia en Apóllona.

Dag 3 Van Kalavárda naar Rhodos-stad 42 of 54 km

U komt langs de vlindervallei Petaloúdes (vlinderseizoen juni-september). De fietsroute brengt u via de ‘achterdeur’ Rhódos-Stad binnen. Hier liggen de restanten van antieke tempels en theaters. Op de langere route maakt u een extra uitstapje naar de Filérimosheuvel met ruïnes van de antieke stad Iályssos en een middeleeuws klooster.

Dag 4 Boot naar Kos, fietsen naar Mastichári 28 km

U gaat met de boot naar Kos. Op Kos kunt u eerst de bezienswaardige hoofdstad bekijken tijdens een wandeling door Kos-Stad. Daarna gaat u op de fiets naar Mastichári. Deze route is zo goed als vlak en gaat via een oude zoutpan waar regelmatig flamingo's gespot kunnen worden. U verblijft in Mastichári, de kleinste en intiemste badplaats van Kos.

Dag 5  en 6 Rondrit naar Pláka 29 tot 61 km of Pylí 33 km, of bezoek aan Kalymnos of Nyros

U heeft vier fietsroutes: twee op Kos zelf en twee naar bijzondere buureilanden.
De eerste route gaat door het hart van het eiland met een bezoek aan Andimáchia (antieke molen, traditioneel woonhuis) en het Pláka-bos, waar halfwilde pauwen rondlopen. U kunt route uitbreiden met een retourtje naar het grote fort van Andimáchia, een bezoek aan Lacháda Beach of met een lus door Kéfalos.
De andere route op Kos is iets zwaarder. Via Andimáchia fietst u naar Kardámena aan de zuidkust. Daarna volgt een mooie weg over een soort bergpas naar Pylí, één van de oudste dorpen op Kos, waarop het toerisme weinig invloed heeft gehad.

In 45 minuten vaart u met de veerboot naar Kalymnos, een ruig eiland, groot geworden door de sponsvisserij. Alleen de vallei van Vathý is er groen, een soort oase aan een fjordachtige inham. U kunt een rit naar Vathý maken met een lus door deze oase of u maakt een veel zwaardere ronde over het eiland inclusief een bergpas.

Tenslotte kunt u een excursie maken naar het schilderachtige eiland Nyros ten zuiden van Kos, een actief-vulkanisch eiland! De rit op Nísyros is naar believen uit te breiden naar de sprookjesachtige dorpen Nikiá, Emborió of Mandráki.

Dag 7 Boot naar Kalymnos, boot naar Leros

U neemt vandaag eerst de boot naar Kálymnos. U kunt even in Póthia rondkijken of er een terrasje te pakken. Daarna gaat u met een catamaran naar Léros.

Dag 8 Rondrit naar Agiso Isídoros 37 km

U heeft twee dagen om Léros te bekijken. Er zijn twee fietsroutes. Tijdens de langere fietstocht bezoekt u zowel het afgelegen krabbenkerkje van Xisokámbos als het op een mini-eilandje gelegen kerkje van Ágios Isídoros en het kasteel van Leros. Deze rit laat u alle prachtige baaien van het amoebe-vormige eiland zien.

Dag 9 Rondrit naar Blefouti of de Klidi 25 tot 33 km

Deze route gaat naar het afgelegen strandje van Blefouti aan een noordelijke baai. Klimmers kunnen deze tocht uitbreiden door de Klidí te bedwingen, naar een formidabel uitzichtpunt. U kunt natuurlijk ook een dagje lekker niks doen, naar een mooi strandje fietsen of het interessante oorlogsmuseum van Lakki bezoeken.

Dag 10 Boot naar Patmos

De ochtend brengt u nog op Léros door. 's Middags komt u aan op Pátmos, het eiland met witte kerken, kloosters en kubushuizen. Ook op Patmos heeft u twee dagen te besteden.

Dag 11 Rondrit naar Chora 16 km

Tijdens de tocht naar Chóra bezoekt u alle bezienswaardigheden van het eiland, waaronder het Spileo- of Apocalypsklooster en het zeer schilderachtige stadje Chóra met het Johannieterklooster dat wordt geflankeerd door talrijke witte kubushuisjes.

Dag 12 Rondrit naar Kambos 16 km

De fietsroute maakt een retourrit naar het knusse dorp Kambós en het strand van Lámbi in het noorden, vol gekleurde stenen van vulkanische oorsprong.

Dag 13 Boot naar Rhodos

De ochtend brengt u nog op Pátmos door. Een snelle catamaran brengt u naar de haven van Rhodos. Onderweg worden Léros, Kálymnos en Kos nog een keer aangedaan, en waarschijnlijk ook Symi.

Dag 14 Stadswandeling Rhodos-stad of bezoek aan Symi

In Rhódos-Stad wandelt u zo de middeleeuwen in: de indrukwekkende stad uit de kruisvaarderstijd is bijzonder mooi gerestaureerd. Een stadswandeling voert u langs alle highlights (Ridderpaleis en Ridderstraat, stadspoorten, pleinen, kerken, moskeeën, synagoge), maar ook door achterafsteegjes op stille plekjes. U heeft hier een hele dag te besteden, maar die tijd kunt u ook gebruiken voor een excursie naar het pittoreske Sými (onder voorbehoud; op sommige dagen vaart de boot niet naar Panormitis). Op dit eiland bezoekt u zowel het Panormítis-klooster in het zuiden als de fotogenieke hoofdplaats in het noorden. Sportievelingen nemen de fiets mee om van zuid naar noord te fietsen.

Dag 15 Vertrek of verlenging

Als u pas ‘s avonds vertrekt, kunt u desgewenst langs de kust terugfietsen naar Kalavárda. Vanuit Rhodos-stad of Kalavarda wordt u naar het vliegveld gebracht.


Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Misschien vindt u deze tochten ook interessant

Ionische Kust en Eilanden - Griekenland

Fietsvakantie    11 of 15 dagen    trektocht

Herfst GPS
 • Hotels/pensions met bagagevervoer
 • Vatos, Kanalaki, Lefkada, Nidri, Argostoli, Poros, Paleros, Preveza, Parga
 • Van eiland naar eiland langs authentieke Griekse dorpen
 • Eilanden Corfu, Kefalonia, Ithaka en Lefkas
 • Havenstadjes
 • Dagafstand 55-73 km
vanaf 950,-

Van Lissabon naar Sagres of Faro - Portugal - Zuidwest-Portugal, Algarve

Fietsvakantie    10 of 14 dagen    trektocht

Herfst FVW Tocht GPS
 • Hotels met bagagevervoer
 • Lissabon, Setúbal, Alcácer do Sol, Grândola, Santiago do Cacém, Vila Nova de Milfontes, Zambujeira do Mar, Aljezur, Sagres, Lagos, Porches, Benfarras, Quarteira, Faro
 • Het verrassende zuidwesten van Portugal
 • Sfeervolle vissersdorpen
 • Prachtige rotskusten
 • Dagafstand 30-54 km
vanaf 1295,-

Zuidwest-Turkije - Turkije

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Winterzon GPS FVW Tocht Elektrische fiets
 • Hotels met bagage vervoer
 • Fethiye, Dalyan, Köycegiz
 • Fietsen in een aangenaam klimaat
 • In rotsen uitgehakte Lycische graven
 • Natuurgebied met Caretta Caretta zeeschildpadden
 • Dagafstand 30 - 45 km
vanaf 545,-

Rhodos Kolossos - Griekenland - Dodekanesos

Fietsvakantie    15 dagen    trektocht

Elektrische fiets GPS
 • Hotels met bagagevervoer
 • Kalavarda, Embonas, Apolakkia, Lardos, Archangelos, Rhodos
 • Kolossos-tour het hele eiland rond
 • Het witte stadje Lindos
 • Veel rustdagen of rondritten
 • Dagafstand 35-52 km
vanaf 980,-

Alicante Via Verdes - Spanje - Zuid-Oost

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

GPS Elektrische fiets Herfst Winterzon
 • Hotels met bagagevervoer
 • Castalla, Cocentaina, Villalonga, Denia, Villajoyosa
 • Heerlijk fietsen over oude spoorlijnen
 • Natuurpark Carrascal de la Font Roja
 • Vallei van de Gallinera
 • Dagafstand 38-64 km

 

vanaf 795,-