Fietsvakantie Nederland

De ideale locatie voor een ontspannen fietsreis ligt dichterbij dan u denkt! Nederland kent talrijke inspirerende fietsroutes, die u Nederland op een geheel nieuwe manier laten ontdekken. In alle twaalf provincies bieden we u individuele fietsvakanties die u Nederland laten (her)ontdekken. Daarbij heeft u volop keuze: trektochten en standplaatsvakanties in diverse zwaartes en landschappen, met of zonder hond, elektrische fiets en/of GPS. Uniek aan Eigen-Wijze Reizen is bovendien dat maatwerk (bijna) altijd mogelijk is. 

Fietsvakantie Nederland

Een fietsvakantie in Nederland

Nederland is een écht fietsland. Nederland beschikt over een prachtige natuur, vele wateren en een unieke cultuur. Bovendien zit fietsen in ons DNA en wordt er nergens ter wereld zo veel gefietst als in Nederland. Dat vertaalt zich in uitstekende fietspaden en goede voorzieningen voor fietsers. Ons vlakke landschap is bovendien ook heel geschikt voor recreatieve fietsers.

De meeste aanbieders van fietsvakanties in Nederland richten zich met name op toeristen die vanuit de hele wereld naar Nederland komen om te fietsen. Klassieke thema's als kaas, uitgestrekte bloemenvelden, molens en koeien passeren de revue.  Eigen-Wijze Reizen doet dat anders. Onze fietsvakanties in Nederland zijn juist heel geschikt voor mensen die niet op zoek zijn naar de cliché's, maar die graag verrast willen worden door de gevarieerde landschappen en bijzondere bestemmingen die Nederland te bieden heeft.

Wij gingen op zoek naar bijzondere plekjes en hotels en bieden u fietsvakanties zónder massatoerisme. Wilt u een betaalbare en actieve vakantie dichtbij huis? Dan zijn de fietsvakanties in Nederland van Eigen-Wijze Reizen precies wat u zoekt. Op deze pagina maakt u kennis met onze reizen op Nederlandse bodem. 

Tijdens de individuele fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen reist u met uw eigen reisgezelschap en zonder gids. Gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden bepaalt u zelf uw eigen reistempo. Tijdens de standplaatsvakanties maakt u elke dag een dagtocht. De fietsroutes op onze trektochten brengen u van accommodatie naar accommodatie terwijl het bagagevervoer voor u geregeld is. Welke reis u ook kiest, met onze fietsvakanties geniet u gegarandeerd van heerlijke, onbezorgde dagen. Volledig verzorgd maar toch in alle vrijheid!

Bezienswaardigheden in Nederland


 • Neem een kijkje door de 17e eeuwse binnenstad van Amsterdam met de kenmerkende grachten en bruggen. 
   
 • Ontdek de Nederlandse kustlijn en fiets langs de prachtige “Hollandse” duinen en kusten. 
   
 • Fiets op alle Waddeneilanden van Nederland en beleef de rust en de zee op een nieuwe manier. 
   
 • Volg op de fiets de Elfstedentocht in Friesland
   
 • Het groene Drenthe met indrukwekkende landschappen, natuurgebieden en dorpjes. 
   
 • Trek door het bekende Giethoorn, het Venetië van het Noorden, met vele grachtjes en vaarten met bootjestoerisme. 
   
 • Volg het IJsselmeer met de fiets, deze route staat garant voor een grote verscheidenheid en historie. 
   
 • Ontdek het zuiden van Nederland en voel de Brabantse gezelligheid en waai uit langs het water in Zeeland
   
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Nederland
 

Populaire fietsvakanties in Nederland

 

Fietsvakantie Nederland

Fietsvakantie West-Nederland:

Amsterdam
Een fietsvakantie door de 17e eeuwse binnenstad van Amsterdam en de rustige en waterrijke omgeving van onze hoofdstad. In de omgeving van Amsterdam vindt u diverse monumentale stadjes als Broek in Waterland, Muiden en Oudekerk aan de Amstel.
» Bekijk fietsvakantie Amsterdam
 

Hollandse Hoogtepunten
Op de fiets door de roemruchte Gouden Eeuw en het Groene Hart van Nederland. Tijdens deze trektocht van 5 of 7 dagen brengt u een bezoek aan Amsterdam, Haarlem, Noordwijk aan Zee en daarnaast aan Volendam, Delft, Rotterdam en Kinderdijk. Deze reis door schilderachtig Holland biedt u veel water, weidse vergezichten en steden waar de rijkdom van de Gouden Eeuw nog volop aanwezig is.
» Bekijk fietsvakantie Hollandse Hoogtepunten
 

Langs de Noordzee
Een fietstrektocht van Oostende naar Den Helder, door de duinen en Nederlandse kuststeden. In 8 dagen fietst u van Oostende naar Hoek van Holland en maakt u volop kennis met het Zeeuwse landschap. In 6 dagen fietst u van Hoek van Holland naar Den Helder, langs de kustlijnen van Zuid-Holland en Noord-Holland. Ook een 8-daagse vakantie van Hoek van Holland naar Texel behoort tot de mogelijkheden.
» Bekijk fietsvakantie Langs de Noordzee
 

Fietsvakantie Drenthe NederlandFietsvakantie Friesland, Groningen en Drenthe

De Waddeneilanden
Een trektocht langs vrijwel alle Nederlandse Waddeneilanden. Tijdens deze reis van 8 of 10 dagen bezoekt u Terschelling of Vlieland en overnacht u op Ameland en Schiermonnikoog. Op de tiendaagse tocht bezoekt u bovendien Borkum. Deze fietsvakantie begint in Harlingen en eindigt in Pieterburen of Delfzijl.
» Bekijk fietsvakantie De Waddeneilanden
 

Friese steden en meren
Een Elfstedentocht is vandaag de dag een zeldzaamheid. Daarom bieden we u de mogelijkheid in 7 dagen de Elfstedentocht op de fiets af te leggen. Deze fietsvakantie begint en eindigt in Leeuwarden en is daarmee een echte rondreis. U overnacht in comfortabele hotels in onder andere Sneek, Franeker en Dokkum.
» Bekijk fietsvakantie Friese steden en meren
 

Drenthe Culinair
Een heerlijke fietstrektocht door de afwisselende en fietsvriendelijke provincie Drenthe. U fietst 4 of 6 dagen over rustige paden en wegen langs de mooiste natuurgebieden, dorpen en bezienswaardigheden. Hunebedden, esdorpen en de 19e eeuwse geschiedenis van de koloniën zijn overal zichtbaar. Op deze fietsvakantie overnacht u in de beste hotels waar u 's avonds geniet van een werkelijk voortreffelijk diner.
» Bekijk fietsvakantie Drenthe Culinair
 

Fietsvakantie Gelderland en Overijssel NederlandFietsvakantie Gelderland en Overijssel

Giethoorn
In de Kop van Overijssel ligt Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Giethoorn is een karakteristiek plaatsje met vele grachtjes en vaarten met bootjestoerisme. Het dorp wordt omgeven met prachtige natuurgebieden. Tijdens deze 5-daagse vakantie overnacht u in een comfortabel hotel in het authentieke centrum. De bestemming leent zich voor het maken van heerlijke fietstochten, wandeltochten of rondvaart met een klassieke fluisterboot.
» Bekijk fietsvakantie Giethoorn

 

Fietstrektocht Rond het IJsselmeer
Een fietsvakantie van 7 dagen langs water en wad. Op deze fietstrektocht maakt u een rondreis langs de kustlijn van het IJsselmeer. De omliggende provincies die u hierbij aandoet staan garant voor een grote verscheidenheid en historie. Over dijken en fietspaden, begeleid door meesterlijke panorama's, fietst u langs het water, door moerasland, natuurparken, weiden, boerderijen, historische havensteden en pittoreske vissersdorpen.

» Fietstrektocht Rond het IJsselmeer
 

Fietsvakantie Limburg NederlandFietsvakantie Noord-Brabant en Limburg

Bladel
Op deze fietsvakantie overnacht u in een comfortabel hotel aan de bosrand van de Kroonvense Heide. De fietsvakantie "Bladel" biedt u prachtige fietsroutes door het hart van de Kempen. Een vakantie vol beekdalen, uitgestrekte bossen, heidevelden en weidse landerijen, waarbij u ook een uitstapje maakt naar België.
» Bekijk fietsvakantie Bladel
 

Limburg Culinair
Tijdens deze vier- of zesdaagse fietsvakantie maakt u kennis met het glooiende Limburgse landschap. Een gevarieerde fietstocht langs de Maas en door de Kempen. Deze reis begint en eindigt in Weert en brengt u onder andere naar Maaseik, Thorn en Roermond en talrijke idyllische dorpen en pittoreske stadjes. De restaurants behoren tot de beste van de regio!
» Bekijk fietsvakantie Limburg Culinair
 

Fietsen Veleuwe NederlandOverige bestemmingen

Dit is nog niet ons volledige reisaanbod. Binnen Nederland bieden we u in totaal een kleine 30 korte en lange standplaatsvakanties en trektochten. Van Zeeland tot Limburg of de Waddeneilanden vindt u bij ons altijd een fietsvakantie die past bij uw wensen en budget. Alle vakanties zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat zonder gids, gewapend met duidelijke kaarten en een door Eigen-Wijze Reizen geschreven routebeschrijving. U bepaalt zelf uw tempo. Overnachten doet u in comfortabele en gezellige hotels waarmee wij rechtstreeks contact onderhouden. Op trektochten wordt het bagagevervoer voor u geregeld. Kortom: volledig verzorgd op vakantie, maar in alle vrijheid.

» Bekijk alle fietsvakanties in Nederland

 

 


Vragen over fietsvakanties in Nederland

Hieronder vindt u meest gestelde vragen over fietsvakanties in Nederland:

Een fietsvakantie in Nederland is een van de leukste manieren om het prachtige Nederland te ontdekken. Nederland heeft als fietsland veilige en comfortabele fietspaden. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw actieve vakantie. Zo bepaalt u zelf waar u stopt en hoelang. Een fietsvakantie geeft u maximale vrijheid tijdens het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden en gebieden in Nederland.

Nederland staat vol met indrukwekkende bezienswaardigheden, landschappen en architectuur. Wil je genieten van een mooie fietsvakantie in Nederland? Kies dan voor een fietstocht door het unieke Amsterdam of de Waddeneilanden. Hou je meer van de rust? Dan zijn fietsvakanties in Drenthe en Friesland vanwege de omgeving indrukwekkend.

Ja, al onze trektocht fietsvakanties in Nederland zijn inclusief gratis bagagevervoer! Uw bagage wordt dan van hotel naar hotel vervoerd. Zo kunt u volop genieten van uw fietsvakantie en heeft u bij aankomst altijd uw bagage. Ideaal toch?!

Ja, de meeste fietsvakanties in Nederland zijn mogelijk met E-bikes. Bij uw gewenste fietsreis onder de tab ‘Reisinformatie’ vindt u de mogelijkheden en prijzen voor E-bikes. Bij het boeken kunt u vervolgens kiezen of uw eigen E-bike meeneemt of een E-bike huurt. Wilt u meer weten over E-bikes? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we samen kijken naar de E-bike mogelijkheden voor uw reis.

Ja, al onze fietsvakanties in Nederland zijn mogelijk met GPS. Tijdens het boeken heeft u de optie voor het huren van een GPS. Ook heeft u de optie voor GPS-Tracks. De GPS-Tracks kunt u ook gebruiken op uw smartphone.


Fietsen in Nederland

Fietsen in Nederland

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen het adres voor volledig verzorgde wandelvakanties en fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Alle fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids en dat u uw eigen reisgezelschap bepaalt. U gaat op pad gewapend met een duidelijke routebeschrijving en kaart, en bepaalt zelf uw tempo en dagindelingen. Er is in het programma volop ruimte om waar gewenst af te wijken van de route of om bezienswaardigheden te bezoeken.

Trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. U hoeft dus niet te fietsen met uw zware bepakking; deze staat 's avonds al op u te wachten in de door onze eigen medewerkers geselecteerde hotels.

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek uw fietsvakantie op onze website. Wilt u graag meer informatie over onze fietsvakantie Nederland of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Nederland: +31(0)53 430 34 35

Bekijk onze Fietsvakanties in Nederland


Fietsvakanties in Nederland keuze uit 43 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Nazomer korting

Populair in Nederland

Friese steden en meren - Nederland -

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Rond de Zuiderzee - Nederland -

Fietsvakantie    7 of 8 dagen    trektocht

» Bekijk vakantie

Harlingen - Nederland -

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

» Bekijk vakantie

Aardenburg - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Vernieuwd
Reizen vanaf nu
Aardenburg — Nederland
GPS Elektrische fiets Herfst Benelux Hondje
 • Hotel 's Lands Welvaren
 • Sluis, Knokke, Cadzand, Philippine, Brugge, Leopoldkanaal
 • De oudste stad van Zeeuws-Vlaanderen
 • Natuurgebied Het Zwin
 • Bezienswaardige stadjes
 • Dagafstand 22-50 km
vanaf 270,-

Amsterdam - Nederland

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Amsterdam — Nederland
GPS Elektrische fiets Herfst Benelux Hondje
 • Hotel WestCord Fashion Hotel 
 • Ouderkerk aan de Amstel, Broek in Waterland, Abcoude, Weesp, Muiden, Haarlem, Zaanstreek
 • Langs grachten, rivieren en de voormalige Zuiderzee
 • Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum
 • Zaanse Schans
 • Dagafstand 24-58 km
vanaf 290,-

Assen - Nederland - Drenthe

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Nieuw
Assen — Nederland
Herfst GPS Elektrische fiets Benelux Hondje
 • Cityhotel de Jonge Assen
 • Nationaal Park Drentsche Aa
 • Stuwwallen, heidevelden en bossen
 • Hunebedden en grafheuvels
 • Kamp Westerbork, Veenhuizen
 • Dagafstand 25 -64 km
Prijs op aanvraag

Bladel - Nederland - Noord-Brabant

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Bladel — Nederland
Herfst GPS Elektrische fiets Benelux Hondje
 • Hotel De Tipmast
 • Hoogeloon, Hilvarenbeek, Postel, Bergeijk, Reusel
 • Het hart van de Kempen
 • Abdij van Postel
 • Uitgestrekte bossen, heidevelden en weidse landerijen
 • Dagafstand 21-59 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 340,-

Dalfsen - Nederland - Vechtdal

Fietsvakantie    3 of 5 dagen    standplaats

Nieuw
Dalfsen — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux Vegetarisch Culinair Aanrader
 • Hotel Mooirivier
 • De Vecht en de Regge
 • De Lemelerberg en de Archemerberg
 • Zwolle  
 • Heidevelden en landgoederen
 • Dagafstand 24 - 65 km
vanaf 265,-

De Lutte fietsen - Nederland - Twente

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
De Lutte fietsen — Nederland
GPS Elektrische fiets Hondje Herfst Benelux
 • Hotel Landgoed De Wilmersberg
 • Oldenzaal, Ootmarsum, Enschede, Borne
 • Fietsen in lommerrijk Twente
 • Kasteel Twickel en Landgoed Singraven
 • Arboretum Poort Bulten
 • Dagafstand 47 - 66 km

INCL. HALFPENSION EN LUNCHPAKKET

vanaf 595,-

De Waddeneilanden - Nederland - Noordzee

Fietsvakantie    9 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
De Waddeneilanden — Nederland
GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Harlingen, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden
 • Ontdek de wondere wereld van het wad
 • Boottochten op de Waddenzee
 • Fietsen door het duingebied
 • Dagafstand 17-59 km
vanaf 920,-

Dokkum en Leeuwarden - Nederland - Friesland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Nieuw
Dokkum en Leeuwarden — Nederland
Herfst GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotel de Posthoorn (Dokkum), Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof (Leeuwarden)
 • Dokkum, Leeuwarden, Ameland, Harlingen, Franeker
 • Fietsen door het gevarieerde Friesland 
 • Nationaal Park Lauwersmeer
 • Planetarium Eise Eisinga in Franeker
 • Nationaal Park De Alde Feanen
 • Dagafstanden 30 – 64 km
vanaf 245,-

Drenthe Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Drenthe Culinair — Nederland
Herfst GPS Culinair Elektrische fiets Benelux Hondje
 • Hotels met bagagevervoer
 • Westervelde, Zuidlaren, Odoorn, Hoogeveen, De Schiphorst
 • Een heerlijk fietsrondje in Drenthe
 • Culinaire fietstocht
 • Dwingelderveld
 • Dagafstand 46-64 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 625,-

Eibergen - Nederland - Achterhoek

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Vernieuwd
Reizen vanaf nu
Eibergen — Nederland
Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • B&B Hotel de Kastanjefabriek
 • Groenlo, Haaksbergen, Winterswijk, Diepenheim, Borculo
 • Fietsen in de Achterhoek en in Twente
 • Flamingo's in het Zwillbrocker Venn
 • Het “kastelenstadje” Diepenheim
 • Dagafstand 29-57 km
vanaf 310,-

Enschede - Nederland - Overijssel

Fietsvakantie    3 of 5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Enschede — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux Herfst Hondje
 • Intercity Hotel 
 • Enschede, Gronau, Oldenzaal, Hengelo, Delden, Boekelo
 • Fietsen door het textielverleden van Twente
 • Langs villa's van voormalige textielbaronnen
 • Historische parken en tuindorpen
 • Dagafstand 35-53 km

 

vanaf 155,-

Friese steden en meren - Nederland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Friese steden en meren — Nederland
Herfst GPS Routeboekje Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Leeuwarden, Sneek, Lemmer, Gaasterland, Workum, Franeker, Dokkum
 • De elfstedentocht op de fiets
 • De Fluessen
 • Jopie Huisman-museum
 • Dagafstand 33-55 km
vanaf 575,-

Gaasterland en Friese meren - Nederland

Fietsvakantie    4 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Gaasterland en Friese meren — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagvervoer
 • Workum, Sneek, Rijs, Lemmer
 • Waterrijke Friese steden en vergezichten
 • Jopie Huisman museum in Workum
 • Stavoren, Hindeloopen, Slotermeer
 • Dagafstand 32-45 km
vanaf 335,-

Groningen & Friesland Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Herfst Winterzon GPS Culinair Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Aduard, Drachten, Dokkum, Schiermonnikoog, Ameland
 • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
 • Culinaire fietstocht
 • dagafstand 50-59 km
vanaf 680,-

Harlingen - Nederland - Friesland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Harlingen — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux Herfst
 • Hotel Anna Casparii (indien volgeboekt Hotel Harlingen)
 • Bolsward, Franeker, Terschelling, Vlieland
 • Friese steden en waddeneilanden
 • Natuurgebied de Boschplaat
 • Planetarium Eise Eisinga in Franeker
 • Dagafstand 21-51 km
vanaf 395,-

Heelsum - Nederland - Veluwe

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

GPS Elektrische fiets
 • Hotel Klein Zwitserland
 • De Hoge Veluwe
 • De Posbank op de Veluwezoom
 • Uiterwaarden en stuwwallen
 • Parken en landgoederen
 • Dagafstand 18 - 57 km
vanaf 255,-

Hollands Waterlandschap - Nederland - Groene Hart

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Hollands Waterlandschap — Nederland
Herfst GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Utrecht, Weesp, Nieuwkoop, Gouda, Kinderdijk
 • Ontspannen fietsen door het Groene Hart
 • Loosdrechtse Plassen
 • Kasteel De Haar bij Haarzuilens
 • Dagafstand 26-56 km
vanaf 345,-

Hollandse Hoogtepunten - Nederland - Noord- en Zuid-Holland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Hollandse Hoogtepunten — Nederland
GPS Routeboekje Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Fietsen door de Gouden Eeuw en het Groene Hart
 • Een schilderachtig Hollands landschap
 • Amsterdam
 • Haarlem, Leiden, Rotterdam en Gouda
 • Dagafstanden 25-54 km
vanaf 760,-

Hollandse Waterlinie - Nederland

Fietsvakantie    6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Hollandse Waterlinie — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Weesp, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Gorinchem, Nieuwkoop
 • Uniek verdedigingssyteem
 • Forten en vestingsteden
 • Rivieren en natuurgebieden
 • Dagafstand 44-56 km
vanaf 515,-

IJssel en Vecht - Nederland - Vechtstreek

Fietsvakantie    6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
IJssel en Vecht — Nederland
Benelux GPS
 • Hotels met bagagevervoer
 • Vorden, Deventer, Zwolle, Ommen, Holten, Rijssen
 • Fietsen door Hanzesteden en over de Sallandse Heuvelrug
 • Fietsen langs IJssel, Overijsselse Vecht en Regge
 • Coulisselandschap en kastelen van Vorden, Hackfort en Den Bramel
 • Dagafstand 37-60 km
vanaf 595,-

Langs de Maas - Nederland - België - Frankrijk

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Momenteel niet boekbaar
Reizen vanaf nu
Langs de Maas — Nederland — België — Frankrijk
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Maastricht, Luik, Namen, Dinant, Haybes, Charleville-Mézières, Sedan
 • De Ardennen tussen Maastricht en Sedan
 • Voie Verte Trans-Ardennes
 • Fort van Sedan
 • Dagafstand 32-68 km
vanaf 670,-

Langs de Noordzee - Nederland

Fietsvakantie    6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Langs de Noordzee — Nederland
Herfst GPS Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Delft, Noordwijk aan Zee, Wijk aan Zee, Bergen, Den Helder
 • Fietsen door duinen en kuststeden
 • Amsterdamse Waterleidingduinen
 • Historische steden Den Haag, Haarlem, Alkmaar
 • Dagafstand 34-47 km
vanaf 590,-

Limburg Culinair - Nederland - België

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Limburg Culinair — Nederland — België
Hondje Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Weert, Roermond, Tegelen, Maaseik
 • Heerlijk fietsen langs de Maas
 • Culinaire tocht
 • Nationaal Park De Groote Peel
 • Dagafstand 32-46 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 595,-

Mooi Twente - Nederland - Twente

Fietsvakantie    4,6,8 dagen    trektocht

Nieuw
Mooi Twente — Nederland
Hondje GPS Elektrische fiets
 • Hotels met bagagevervoer
 • Rijssen, Almelo, Oldenzaal, Enschede
 • Heerlijk fietsen tussen Dinkel en Regge
 • Golvende essen en bosrijke landgoederen
 • Natuurgebieden Springendal, Aamsveen, Witte Veen en het Twickel
 • dagafstand 44-63 km
vanaf 325,-

Noord-Hollandse Hoogtepunten - Nederland - Noord-Holland

Fietsvakantie    5 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Noord-Hollandse Hoogtepunten — Nederland
GPS Routeboekje Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Amsterdam, Volendam, Zaandam, Noordwijk
 • Fietsen door de Gouden Eeuw
 • Haarlem
 • Waterland
 • Dagafstand 30-53 km
vanaf 495,-

Oldenzaal - Nederland - Twente

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Oldenzaal — Nederland
Herfst GPS Aanrader Elektrische fiets Benelux Hondje
 • Hotel Erve Hulsbeek
 • Saasveld, Hertme, Borne, Beuningen, De Lutte, Lonneker
 • Fietsen door het Twents coulisselandschap
 • De voormalige textielstad Enschede en vliegbasis Twente
 • Kasteel Twickel en kasteel Singraven
 • Dagafstand 51 -57 km
vanaf 350,-

Ootmarsum - Nederland - Twente

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Ootmarsum — Nederland
GPS Benelux Elektrische fiets
 • Hotel De Landmarke
 • Vasse, Denekamp, Tubbergen, Oldenzaal, Lage
 • Kunststadje in de tuin van Twente
 • Theehuis Dennenoord
 • Natuurgebied Springendal
 • Dagafstand 16-45 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 395,-

Oranjewoud - Nederland - Friesland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Nieuw
Oranjewoud — Nederland
Hondje GPS Elektrische fiets Culinair
 • Parkhotel Tjaarda
 • Bossen van Oranjewoud
 • Akkrum, Joure en Heerenveen
 • Nationaal Park Weerribben-Wieden
 • Sneekermeer en Tjeukemeer
 • Lindevallei
 • Dagafstand 32 - 58 km
vanaf 425,-

Rijssen - Nederland - Twente en Salland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Nieuw
Rijssen — Nederland
Herfst GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotel Sallandse Heuvelrug
 • Fietsen door Twente en Salland 
 • Enter, Holten, Nijverdal, Diepenheim, Delden 
 • ‘Hollands Schwarzwald’
 • Landgoed Twickel
 • De zes kastelen van Diepenheim
 • Dagafstand 31 – 62 km
   
vanaf 425,-

Rond de Zuiderzee - Nederland - IJsselmeer

Fietsvakantie    7 of 8 dagen    trektocht

In prijs verlaagd
Reizen vanaf nu
Rond de Zuiderzee — Nederland
GPS FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Huizen, Volendam, Enkhuizen, Stavoren, Lemmer, Giethoorn, Nunspeet, Amsterdam
 • Fietsklassieker van Nederland
 • Boottocht over IJsselmeer van Enkhuizen naar Stavoren
 • Authentieke vissersdorpen
vanaf 525,-

Rond het IJsselmeer - Nederland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Rond het IJsselmeer — Nederland
GPS FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Hoorn, Medemblik, Lemmer, Lelystad, Amsterdam
 • Dé fietsklassieker van Nederland
 • Afsluitdijk
 • Vissersdorpen Edam en Urk
 • Dagafstand 45-69 km
vanaf 665,-

Rond het Markermeer - Nederland

Fietsvakantie    5 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Rond het Markermeer — Nederland
GPS Elektrische fiets Aanrader Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Amsterdam, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Huizen, Urk, Lelystad
 • Fietsklassieker in Nederland
 • Historierijke plaatsen
 • In juli en augustus: boottocht Enkhuizen-Urk
 • Dagafstand 31-64 km
vanaf 410,-

Tubbergen fietsen - Nederland - Twente

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Hondje GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotel Droste's Herberg
 • Tubbergen, Uelsen, Ootmarsum, Oldenzaal
 • Natuurgebied Het Springendal
 • Landgoed Twickel
 • Bossen, bronnen en grafheuvels
 • Dagafstand 23 - 57 km
vanaf 270,-

Twente Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Twente Culinair — Nederland
Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader Benelux Hondje
 • Hotels met bagagevervoer
 • Tubbergen, Lattrop, Oldenzaal, De Lutte, Enschede, Hengelo
 • Heerlijk fietsen tussen Dinkel en Regge
 • Culinaire fietstocht
 • Natuurgebieden Springendal, Aamsveen, Witte Veen en het Twickel.
 • dagafstand 50-59 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 595,-

Veluwe Culinair - Nederland

Fietsvakantie    trektocht

Momenteel niet boekbaar
Veluwe Culinair — Nederland
Prijs op aanvraag
Reizen vanaf nu
Vennbahn — Nederland — België — Duitsland — Luxemburg
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Maastricht, Eupen, St. Vith, Clervaux, Bütgenbach, Aken
 • Vierlandentocht over groen-gebaande wegen
 • Natuurpark De Hoge Venen
 • Fietsen over voormalige spoorbanen
 • Dagafstand 35-69 km
vanaf 695,-
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Maastricht, Luik, Namen, Givet, Charleville Mézières, Bouillon, Bastenaken, Sankt-Vith, Monschau
 • Vennbahn
 • Maas
 • Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland
 • Dagafstand 37-83 km
vanaf 860,-

Vorden - Nederland - Achterhoek

Fietsvakantie    4 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Vorden — Nederland
GPS Elektrische fiets Hondje Benelux Herfst
 • Hotel-Restaurant Bakker
 • Vorden, Zutphen, Ruurlo, Borculo, Almen, Gorssel, Laren,Lochem,Brinkhorst, Doesburg
 • Kastelenroute in de Achterhoek
 • Coulisselandschap met Saksische boerderijen en watermolens
 • Hanzesteden Zutphen en Doesburg
 • Dagafstand 15-58 km

 

INCL. HALFPENSION

vanaf 340,-

Weert - Nederland - Limburg

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Nieuw
Weert — Nederland
Herfst GPS Culinair Elektrische fiets Benelux Hondje
 • Hostellerie Munten
 • Gevarieerd fietsen door Nederland en België
 • Kinrooi, Stamproy, Thorn en Tungelroy 
 • Nationaal Park de Groote Peel
 • Maasplassen
 • Dagafstand 20-63 km
   
vanaf 495,-

Zeeland - Nederland - Zeeland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Zeeland — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Middelburg, Burgh-Haamstede, Goes, Sluis, Knokke, Vlissingen
 • Duinen, Deltawerken en Brugge
 • Sprookjesachtige natuurgebied de Manteling
 • Havenstadjes met oude straatjes en monumenten
 • Dagafstand 34-56 km
vanaf 420,-

Zuid-Hollandse Hoogtepunten - Nederland - Zuid-Holland

Fietsvakantie    5 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Zuid-Hollandse Hoogtepunten — Nederland
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Fietsen door de Gouden Eeuw en het Groene Hart
 • Leiden, Delft, Rotterdam en Gouda
 • De molens van Kinderdijk
 • Dagafstanden 38-57 km
vanaf 460,-

Zutphen - Nederland - Gelderland

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Zutphen — Nederland
Kroontje Herfst Vegetarisch GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotel 's Gravenhof
 • Vorden, Zutphen, Deventer, Veluwezoom, Gorssel, Voorst, Lochem, Bronkhorst, Doesburg
 • Fietsen langs kastelen in de graafschap Zutphen
 • Ooievaarskolonie Gorssel
 • Coulisselandschap met Saksische boerderijen en watermolens
 • Dagafstand 28-61 km
vanaf 295,-

Zwolle - Nederland - Overijssel

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Vernieuwd
Reizen vanaf nu
Zwolle — Nederland
Herfst GPS Benelux Elektrische fiets
 • Hotel Fidder
 • Hattem, Kampen, Hasselt, Zwartsluis, Dalfsen
 • Fietsen door Hanzesteden en de IJsselvallei
 • IJssel, Overijsselse Vecht en het Zwarte Water
 • Natuurgebieden de Duursche Waarden en de Wezepsche Heide
 • Dagafstand 13–52 km
vanaf 295,-