Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Individuele rondreizen

Individuele rondreizen

Wil je een heerlijke individuele vakantie? Wij bieden individuele rondreizen aan waarbij je kunt fietsen of wandelen wanneer je dat wilt. Zo zit je niet aan een reisgezelschap vast en kunt geheel je eigen plan trekken! Naast individuele rondreizen bieden wij ook individuele trektochten aan. Wij hebben heel veel verschillende en bijzondere bestemmingen die aantrekkelijk zijn. Denk niet alleen aan Europa maar bijvoorbeeld ook Azië en de Antillen. Hieronder kan je een selectie van onze individuele rondreizen vinden.

Individuele fiets- en wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is sinds 1986 gespecialiseerd in individuele fiets- en wandelvakanties in Nederland, Europa én daarbuiten. Wil je genieten van een actieve standplaatsvakantie of een mooie trektocht? Onze medewerkers zoeken de vakanties zelf zorgvuldig uit. Alle reizen zijn individueel, zonder vaste groepen. Met een duidelijke routebeschrijving met alle bezienswaardigheden en duidelijke, Nederlandstalige kaarten ga je op pad.

Geen groepsverplichtingen, maar individuele routes en de mooiste bezienswaardigheden die jouw actieve vakantie nog meer de moeite waard maken. Geniet van de rust en de meest adembenemende uitzichten. Eigen- Wijze Reizen heeft de individuele routes en locaties zelf geselecteerd zodat je een onvergetelijke vakantie kunt ervaren.

Individuele rondreizen

1 vakanties gevonden

St. Johann fietsen

Oostenrijk - Fietsvakantie - 8 dagen- Standplaats

  • Hotel Sonne
  • De Kalkstein, Walchsee, Kitzbühel, Hopfgarten
  • Fietsen in Noord-Tirol
vanaf 525,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2