Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
60 plus reizen

60 plus reizen

Op zoek naar prachtige bestemmingen waar je terecht kan voor een goed geregelde wandelvakantie of fietsvakantie? Overdag genieten van een heerlijke wandeltocht door de glooiende heuvels van Toscane terwijl je bagage al wacht op de accommodatie? Of fietsen op het Griekse eiland Corfu en ’s avonds aanschuiven in een heerlijk restaurant? Bij Eigen-Wijze Reizen ben je aan het juiste adres! In ons aanbod vind je vele 60 plus reizen die aansluiten bij jou wensen.

60 plus reizen met wat comfort

Ons aanbod 60 plus reizen bestaat uit wandelvakanties en fietsvakanties. Ondanks dat het gaat om actieve vakanties, is enige mate aan comfort best fijn. Daarom is het bij de meeste fietsvakanties geen enkel probleem om een elektrische fiets te gebruiken. Juist bij de wat zwaardere onderdelen van een reis, kan een elektrische fiets wat extra ondersteuning geven. Ook het lezen van een papieren kaart behoort tot het verleden. Via GPS is het bijzonder makkelijk om de route te volgen, maar is het ook mogelijk om even af te wijken van de route zonder verdwaald te raken. Met GPS zie je altijd je actuele positie, welke restaurants en plaatsen er in de buurt zijn én wat de route is naar het eindpunt.

Bagagevervoer en accommodaties tijdens uw trektocht

Ga je een trektocht maken met Eigen-Wijze Reizen? Dan wordt al je bagage voor je vervoerd. Telkens wanneer je op een nieuwe bestemming aankomt, is de bagage er al! Zo kan je optimaal genieten van je vakantie, zonder zorgen over het vervoeren van je spullen. De accommodaties waar je tijdens je trektocht verblijft, zijn persoonlijk door de medewerkers van Eigen-Wijze Reizen geselecteerd. Het zijn in de regel allemaal comfortabele hotels of B&B’s waar je terechtkunt voor een fijne overnachting en optioneel ook je maaltijden. Op deze manier worden onze 60 plus reizen nóg comfortabeler!

1 vakanties gevonden

Rondom de Triglav

Slovenië - Fietsvakantie - 8 dagen- Trektocht

  • Lesce/Radovljica, Kranjska Gora, Bovec, Tolmin, Cerkno, Škofja Loka
  • Een prachtig natuurpark in de Julische Alpen
  • Vršic-pas of Predil pas
vanaf 1335,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_23