2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen in Europa Azië en Amerika

Fietsreis in Europa, Azië en Amerika

Wil je tijdens jouw vakantie veel van de omgeving zien? Met onze fietsreizen krijg je uitgebreid de gelegenheid. Bij Eigen-Wijze Reizen vind je prachtige individuele fietsvakanties in heel Nederland, Belgie, Europa en Azië. Kies voor een bestemming dichtbij huis, of juist voor een verre reis naar Azië of de Antillen. Ook de bekende streken zoals de Donau, de Provence en de Moezel lenen zich perfect voor unieke fietsreizen.

Fietsvakantie Denemarken

Een geheel nieuwe bestemming is Denemarken. Denemarken leent zich uitstekend voor een prettige fietsvakantie: het landschap is prachtig maar niet overdreven pittig, de mensen zijn bijzonder vriendelijk en de routes geven je volop variatie. Een fietsvakantie op het eiland Bornholm laat je heerlijk uitwaaien. Op een trektocht door Denemarken bezoek je onder andere hoofdstad Kopenhagen én maak je een klein uitstapje naar buurland Zweden.

KopenhagenFietsvakantie DenemarkenFietsvakantie Denemarken

Fietsvakantie Griekenland

Griekenland is geen nieuwe bestemming. Wel hebben we enkele reizen naar nieuwe Griekse bestemmingen toegevoegd. Ben je op zoek naar een fietsvakantie naar een bestemming met heerlijk weer, prachtige natuur, vriendelijke mensen en voortreffelijk eten, bekijk dan ook eens de volgende fietsvakanties: Rhodos ElafosRhodos Kolossos en Dodekanesos. 

Fietsvakantie Amsterdam

Een nieuwe fietsvakantie in eigen land is de korte fietsvakantie Amsterdam. Tijdens een korte vakantie van vier dagen fiets je langs de grachten, rivieren en de voormalige Zuiderzee. Deze fietsvakantie is ook te boeken met een elektrische fiets en is heel betaalbaar.

AmsterdamFietsvakantie Amsterdam

Bepaal zelf hoe actief jouw reis is

Bij Eigen-Wijze Reizen vind je fietsreizen voor elke fietser. Er is volop keuze in zwaarte (van vlak tot flink uitdagend), lengte van de reizen en bestemmingen in heel Europa en daarbuiten. Uniek aan onze reizen is dat deze naar eigen wens kunnen worden aangepast. Wil je bijvoorbeeld een extra rustdag toevoegen of langer de gelegenheid hebben om een bepaalde plaats op jouw route te verkennen? We regelen dit graag voor je. Onze fietstrektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. Dat betekent dat je niet met bepakking hoeft te fietsen en optimaal kunt genieten van de tochten! Je kunt ook kiezen voor een fietsreis vanuit één standplaats. Je verblijft dan in een sfeervol hotel en fietst vanuit daar dagelijks ongeveer dertig tot zestig kilometer.

Jouw fietsreis reserveren

Op deze pagina (klik op het kruisje rechtsboven) vind je onze nieuwe en meest populaire fietsreizen. Heb je een reis uitgekozen die je aanspreekt? Reserveren kan per telefoon: (053) 4303435 of direct op onze website. Elke reis heeft een ‘Online boeken’ knop.

Fietsvakantie Nederland

4 vakanties gevonden

Denemarken

Denemarken - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

 • Kopenhagen, Helsingør, Hillerød, Roskilde
 • Kronborgkasteel, Amalienborgpaleis, vesting Kastellet
 • Boottocht naar Zweden
vanaf 1290,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_12

Rhodos Kolossos

Griekenland - Fietsvakantie - 15 dagen- Trektocht

 • Kalavarda, Embonas, Apolakkia, Lardos, Archangelos, Rhodos
 • Kolossos-tour het hele eiland rond
 • Het witte stadje Lindos
vanaf 1220,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_3

St. Johann fietsen

Oostenrijk - Fietsvakantie - 8 dagen- Standplaats

 • Hotel Sonne
 • De Kalkstein, Walchsee, Kitzbühel, Hopfgarten
 • Fietsen in Noord-Tirol
vanaf 525,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2

Wertheim

Duitsland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

 • Tauberhotel Kette
 • Wertheim, Miltenberg, Tauberbischofsheim, Lauda, Marktheidenfeld, Würzburg
 • Fietsen langs Tauber en Main
vanaf 340,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1