Fietsen in Noorwegen

Als u op zoek bent naar een fietsvakantie in een gebied waar de natuur de hoofdrol speelt dan is Noorwegen uw land. Hier vindt u de wereldberoemde fjorden, de bergen en het noorderlicht. Een fietsvakantie in Noorwegen is de ultieme manier om één te worden met de natuur en om het land écht te verkennen. Bij Eigen-Wijze Reizen bieden we individuele fietsreizen. U kiest uw eigen gezelschap, de route is uitgestippeld, overnachtingen zijn geregeld en uw bagage wordt voor u vervoerd. Het is aan u waar u stopt om even te rusten en welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken. Echt zorgeloos op fietsvakantie!

Fietsvakantie Oslofjord

Bij Eigen-Wijze Reizen vindt u een spectaculaire fietsvakantie rondom de Oslofjord. Tijdens deze fietstocht fietst u rondom de 100 km lange Oslo-fjord met hoofdstad Oslo als eindpunt. Deze fietstocht leidt u langs prachtige havenplaatjes en afwisselende landschappen. Om bij de verschillende steden als Strømstad, Fredrikstad en Oslo te komen, neemt de ferry. De uitzichten die u vanaf de boot heeft zijn adembenemend! Leuke bezienswaardigheden tijdens deze reis zijn het Midgard Vikingmuseum en het plaatsje Åsgårdstrand waar de kunstschilder Edgard Munch een atelier bezat.

Fietsen in Noorwegen met verlenging

Wanneer u een reis boekt bij Eigen-Wijze Reizen heeft u alle vrijheid om de reis ook vorm te geven zoals u wilt. De fietsvakantie bij het Oslofjord kan verlengd worden met een verblijf in de hoofdstad Oslo. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een verlengd of aangepast verblijf in Noorwegen? Neem gerust contact met ons op! Dat kan via telefoon, e-mail en live chat. Onze live chat is vanaf elke link op onze website te bereiken.

Nazomer korting

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt