Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Kroatië

Ontdek de vele mogelijkheden van een fietsvakantie in Kroatië!
Maak kennis met het vriendelijke, levendige en gastvrije Kroatië. Kroatië grenst aan Slovenië, Hongarije, Bosnië en Montenegro en wordt ook wel het Italië van Oost-Europa genoemd. Geniet van voortreffelijk eten, prachtige uitzichten en indrukwekkende hoogtes. Het klimaat is heerlijk om in te fietsen. Vooral in het voorjaar en najaar zijn de temperaturen aangenaam. Kiest u voor een fietsvakantie in de zomer? Dan heeft u regelmatig te maken met temperaturen van boven de 30 graden. 

Vakanties in Kroatië

 

Dit is waarom u voor een fietsvakantie Kroatië van Eigen-Wijze Reizen kiest!

  • Eigen-Wijze Reizen biedt u een prachtige fietsvakantie door de minder toeristische delen van Kroatië aan. U fiets over onverharde wegen en maakt kennis met de geschiedenis, wijnen en cultuur van zowel Kroatië, Hongarije als Servië.
  • U stelt u fietsvakantie helemaal volgens uw eigen wensen samen. U bepaalt zelf het gezelschap waarmee u fiets en hoe uw dagen eruit ziet. Wilt u langer in een stad blijven of meer tijd overdag in een plaats doorbrengen, dat kan!
  • U hoeft uw bagage zelf niet te vervoeren, want dat doen wij voor u. U fiets alleen met een dagrugzak en wij brengen uw bagage veilig van A naar B.

Eigen-Wijze Reizen heeft zich al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in individuele wandel- en fietsvakanties. U reist bij ons altijd met uw eigen gezelschap en zonder gids. Uiteraard zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Wij zorgen voor actuele routebeschrijvingen, regelen uw overnachtingen en het ontbijt en vervoeren uw bagage.

Boek direct onze nieuwe fietsvakantie en ervaar de gastvrijheid van Kroatië zelf! 


Fietsvakanties in Kroatië keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Populair in Kroatië

Nieuw
Van Venetië naar Kroatië — Italië — Slovenië — Kroatië
GPS Elektrische fiets
  • Hotels met bagagevervoer
  • Mestre/Venetië, Jesolo/Caorle, Portogruaro, Aquileia, Triëste, Portorož, Poreč
  • Fietsen door de landen van de oude Venetiaanse Republiek 'Serenissima'
  • Dagafstand 40-60 km
vanaf 590,-