Fietsvakantie Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

standplaats in Laos Thailand Cambodja

Uitrusten van uw fietsvakantie op een zonnig, Thais eiland

 • LOGIES EN ONTBIJT
 • 8 dagen
 • resort
Watertanden korting
prijs op aanvraag
Prijzen en data
Winterzon

December 2012:
Het was hier heel heet, maar we lagen aan zee en hadden een zwembad.Het zeewater is hier trouwens verschrikkelijk warm. Dat voelt heel raar.

We hebben hier vers... Lees review

» Lees meer reviews

Fietsvakantie Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Deze verlenging kan geboekt worden bij de tochten Noord-Thailand, Langs de Koningssteden en Over de Koningsweg.

» Lees meer

Reviews fietsvakantie - Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

Deel uw ervaring


Lees de verhalen van onze klanten

December 2012:
Het was hier heel heet, maar we lagen aan zee en hadden een zwembad.Het zeewater is hier trouwens verschrikkelijk warm. Dat voelt heel raar.

We hebben hier verschillende uitstapjes gemaakt.Eerst met een speedboot naar een natuurpark op Phi Phi eiland, een echt bounty eiland, mooi strand tussen hoog oprijzende rotswanden, kristalhelder water en het zand van het strand was gewoon poeder zo fijn. Daarna ging de boot naar een baai, waar je vanaf de boot kon snorkelen, leuk visjes kijken.
Daarna  even een rustdag ingelast, lees: winkelen, zwemmen, en Thaise massage.

De dag erna hebben we een sightseeingtour gedaan en op de olifant door de jungle gereden, en naar de watervallen gewandeld.
We hebben een hele tijd door het tropisch regenwoud gelopen, om naar een waterval en een grot te gaan kijken. Het was een mooie wandeling, hoewel de rotsen en de klei glad waren omdat het de nacht ervoor geregend had. De waterval leek op onze douche, er kwam ook niet veel water vanaf, en het had nog wel geregend. De grot was wel mooi, maar niet erg indrukwekkend.

Daarna met een privechauffeur een sightseeingtour over het eiland gehad, ( we waren de enigen die deze tocht die dag geboekt hadden), Dat was leuk, er waren mooie uitzichten over de stranden, en zo een idee van het hele eiland gekregen. Ook nog een bezoekje gebracht aan de oude stad, die was wel toeristisch.

De dag erna hebben we een zeekajaktocht gedaan. Dat was erg leuk, we hebben om een eiland heen gekajakt, en onderweg op een privestrandje (met onze groep van 12 man) aangelegd om te zwemmen. Tevens hebben we in een grot echt rondgevaren, en in een andere konden we binnenvaren, en dan uit de kano om in de grot omhoog te klimmen. Het was echt heel mooi, ook het varen om het rotseiland, met mooie overstekende rotspartijen en stalagmieten.
Leo en Christien v.d. Besselaar

2015

Foto's Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

Reisinformatie Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

De hier getoonde prijzen en data zijn onder voorbehoud

 • Toeslag eenpersoonskamer: € 235,-

Inclusief

 • 7 nachten verblijf op basis van LO
 • Retourvlucht Bangkok-Krabi
 • Transfers vliegveld-boot v.v.
 • Transfers van het hotel naar de boot v.v.

Bijzonderheden

 • Voor de feestdagen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van € 50,- p.p.
 • Alleen als verlenging te boeken
Boek nu

Prijzen en data - Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

Deze reis is tijdelijk niet mogelijk. Houd de website in de gaten voor het actuele aanbod

Routekaartje Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

Fietsroutes Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi)

Ko Lanta ligt in het zuiden van Thailand, voor de kust van Krabi. Het eiland is 27 km lang en heeft flinke heuvels. De hoogste toppen zijn zo'n 500 meter.
Ko Lanta maakt met de omringende eilanden en de zee deel uit van een nationaal park. Ko Lanta begint pas de laatste jaren een toeristenbestemming te worden. De natuur en authenticiteit van het eiland worden met wetten beschermd. Een voorbeeld daarvan is dat geen enkel gebouw hoger mag zijn dan een kokospalm.

Ko Lanta heeft mooie stranden en helder zeewater, waarin u prima kunt snorkelen en duiken. Het binnenland bestaat uit tropisch regenwoud met enkele prachtige watervallen. Eén ervan is 80 meter hoog.

Ook is het de moeite waard om ter plaatse een boottocht te boeken door de mangrovebossen. Een bekende bezienswaardigheid op het eiland is een 15 meter hoog Boeddha-beeld. Op Ko Lanta woont een grote groep zogenaamde 'zeezigeuners', een bevolkingsgroep die op verschillende plekken in het zuiden van Thailand leeft en veel van de oude tradities nog in ere houdt. Zij leven vooral van de visserij.

Het pittoreske Ko Phi Phi is in één dag te bezoeken. 

Om Ko Lanta te bereiken, vliegt u vanuit Bangkok eerst naar Krabi en vervolgens krijgt u een transfer naar Ko Lanta. Op Ko Lanta verblijft u in een comfortabel resort met zwembad. Aan het eind van uw verblijf krijgt u weer een transfer naar het vliegveld van Krabi, waarvandaan u terugvliegt naar Bangkok en dan terug naar huis.

Deze verlenging is alleen te boeken in combinatie met de fietstochten Naar de Gouden Driehoek, Over de Koningsweg, Langs de Koninssteden en Combinatie Rondom de Vallei van Chiang Mai en Over de Koningsweg.

 

 


Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Watertanden korting

Misschien vindt u deze tochten ook interessant

Noord-Thailand - Thailand - Azië

Fietsvakantie    12 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht
 • Hotels/resorts met bagagevervoer
 • Chiang Mai, Mae Tang, Chiang Dao, Thaton, Chiang Rai, Chiang Saen, Chiang Khong
 • Langs rijstplantages, authentieke dorpen en tempels
 • Avontuurlijke fietstocht door de Gouden Driehoek
 • Boottocht over de Mekong
 • Dagafstand 30-72 km

INCL. BACK-UP AUTO

Prijs op aanvraag

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie    18 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht
 • Hotels en resorts met bagagevervoer
 • Chiang Mai, Mae Taeng, Chiang Dao, Mae Ai Chiang Mai, Chiang Rai, Chiang Khong, Pak Beng, Luang Prabang, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune, Vientiane
 • Fietsvakantie door Thailand en Laos
 • Boottocht over de Mekong
 • Rijstplantages en mooie tempels
 • Dagafstand 23-88 km
Prijs op aanvraag

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon Aanrader

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk de kanalen, drijvende markten en vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

Prijs op aanvraag

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    4 dagen    standplaats

Winterzon

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

Prijs op aanvraag

Verlengingsweek Ko Lanta (Krabi) - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    8 dagen    standplaats

Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

Prijs op aanvraag

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie    3 dagen    trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

Prijs op aanvraag