2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Single Fietsvakantie

Single Fietsvakantie

Ben jij single en op zoek naar een leuke, betrouwbare en uitdagende fietsvakantie? Dan zit u bij de individuele fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen goed! Wij bieden fietsreizen waarbij je zelf alle beslissingen neemt en niet afhankelijk bent van reisleiding of de wensen van anderen. Je bepaalt het reisgezelschap, welke bezienswaardigheden je bezoekt, waar je pauzeert en waar je eet en drinkt. Niet  onbelangrijk: natuurlijk maakt je ook zelf een keuze uit ons ruime assortiment single fietsvakanties!

Single fietsvakantie in Nederland

Dicht bij huis is het vaak mooier dan je denkt. Wat denk je bijvoorbeeld van een zesdaagse single fietsvakantie Langs de Noordzee? Je begint de vakantie in Delft en fietst via Den Haag en Scheveningen naar Noordwijk aan Zee. Onderweg bekijk je het Vredespaleis in Den Haag, geniet je van de kustlijn en maak je een tussenstop in het oude vissersdorp Katwijk. In de dagen erna vervolg je de route noordwaarts langs Wijk aan Zee, Bergen naar Den Helder. Bijzonder aan deze single fietsvakantie is de boeiende afwisseling tussen de bezienswaardigheden. Je fietst langs de kust via duinfietspaden en badplaatsen, maar komt ook dieper landinwaarts voor historische steden.

Vredespaleis in Den HaagSingle fietsvakantieSingle fietsvakantie

Single fietsvakantie in Europa

Voor wie toch liever verder van huis gaat, heeft Eigen-Wijze Reizen een breed aanbod single fietsvakanties door heel Europa. Houd je van het heerlijk warme klimaat rondom de Middellandse Zee? Denk dan eens aan een single fietsvakantie in Rhodos, Griekenland. De fietstocht Rhodos Elafos is een uitdagende route over het eiland Rhodos met Kalavarda als startpunt.

In acht dagen fiets je over het eiland en geniet je van een verrassend groen en afwisselend landschap. Op het eiland vind je veel geschiedenis waaronder middeleeuwse dorpjes als Lindos en opgravingen van de antieke stad Kamiros. Natuurlijk mag het genieten van de prachtige turquoiseblauwe zee en de heerlijke stranden niet ontbreken!

Nog verder van huis: single fietsvakanties buiten Europa

De laatste jaren zijn vakanties in Zuid-Azië enorm in opkomst en dat is niet zo gek: de prachtige, ongerepte natuur, het heerlijke eten en de vriendelijke lokale bevolking maken deze regio een waar paradijs. Eigen-Wijze Reizen biedt meerdere fietsvakanties naar Zuid-Azië waaruit je kunt kiezen. Een absolute aanrader is een fietsvakantie naar Thailand.  Ontdek in Thailand de Koningssteden, maak een boottocht over de rivier Mekong of maak een rondreis door Laos, Cambodja én Thailand. Kortom: voldoende mogelijkheden voor prachtige single vakanties!